ya bugun sınava girdim ama hıc hoş geçmedı ne bılım bi kere ordakı kadın cok ıtıcıydı pek yardım etme taraftarı değildı benden önce sınava giren biri daha vardı ordakı adam kıza cok yardımcı olmuşdu benı rahatlattı fılan dedı cok ıyıydı dedı bizde tam zıttı denk geldı ilk once 30 soruya geçdık 30 soruda herşey ıyıydı soruyu okurken diğer sorulara bakıyrodum bildiğim için bilmedığım varmı dıye öyle yaprken yanlış sayfaya geçmişim yanı bi sonrakı sayfaya bakmısım oyle yanlışlıkla farklı cevap verdım ama hemen farkına vardım allahdan gerıye kalan hepsını doğru yapdım sonra kulaklığı cıkardım kadın hazırmısın devam edıyoruz dedı ara bile verdırmedı tabı sıkıntı ondan sonra basladı tekrarlada duyduğum kelımeyı söyledım korte vragenda ofdan sonra gelenı söyledım zıtlara on niet koydum ama ılgıncdır bana 5 zıt soru geldı hıkaye bölumunede kadına haraket yapdım hikayemı bölümü diye bana yok dıye kafa salladı ama verılen el kitapcığında hikaye bolumunde zil sesi geliyo dıye bende hikaye bolumu dıye adımı soy adımı üniversite mezunu olduğumu hobilerımı eşimin adını ismini söyledım sure bitti 2.bölümde hollandanın qvrupada olduğunu koşusunun belçika almanya olduğunu pirensin pirensesin söyledım sonra sure yetıştıremedım tel kapandı bitti sınav böyle geçdı cok umutuszluğa kapıldım kalacam dıye bılınçlı birşey yapmadım ama hep cevap verdım doğru yanlış bilemiyorum dedım sonuc yarın 2.30da bellı olacak pek umudum yok bakalım daha detaylı anlatacam geçersem herkese iyi forumlar.Buarda ses cok iyiydi yer istanbul konsolosluğu
of bugun sınava girdim bekledığım gibi geçmedı :(((
inşallah geçmişsindir arkadasım rabbim kimseyi zorda bırakmaz dileğim o ki yarın senden hayırlı bir haber alabilmemiz inşallahda alacağız ve senin mutluluğunada ortak olacağız bütün dostlarla.....dua eder dua beklerim..
cok cok kotu gecdiyse :)) 18 alirsin 16-26 arasinda alacagini tahmin ediyorum .. hikayeyi karistirmadiysan gerisi sorun deil ... arkadaslar kitabi ezberleyin hikayeyi yapin gerisini 10 tane hollandaca kelime soyleyin ... Gecersiniz cunku sinava 350 euro veriyorsunuz adamlar oradan geciniyor ... daha cok seyi varda neyse ... HAYIRLI OLSUN ...
sıkma canını inşallah geçmişsindir arkadaşım..
Bende girdim sınava Hakkımızda hayırlısı olsun, Hayırlı bi cevap alırız inşallah kazandıkkk diye bagırırız :geek:
Allah büyüktür, İnşallah emeklerimiz boşa gitmez Kazanmışızdır İnşallah :geek: Sonuc elime gectigi an detaylı acıklama yapıcam cünkü suan ne dicemi bilmiyorum, Arkadaşlar Ne kadar sürede gelir sonuc ?
Allah yardimcin olsun arkadasim ama uzulme bir cogumuzun sinavi kotu gecmisti :) he kotu gecenlerin bir cogu bir cogu az olur tamamina yakini kazandi umarim sen de kazanmissindir. Canini sikma Insallah kazanmissindir !
bugun konsolosluğa sonucu almaya gidecem saat 2 gibi bakalım ne olacak hayyırlısı olur ınsallah ya konyalı kardeşim sende geçersın ınsallah
İnşallah hayırlı haberlerini duyacağız arkadaşım senin gibi bizlerde sabırsızlıkla bekliyoruz... :geek: :geek:
hadi bakalim hayirlisi olsun arkdslar umarim ikinizdende olumlu haberlerinizi bekliyoruz,,,guzel haberlerle donmenizi diliyorum ama nerdeyse hic konusmamis olan bicok kisi(site disindaki tanidiklardan bahsediyorum) kazanmisken sizin kaybetmis olabiliceginizi dusunmuyorum bile,,,
pyschoo28 sonucu alıcam diyodun aldın mı ? Sonuc ne ?
Ben bekliyorum Sonuc ne zaman gelir arkadaslar ? Cok merak ediyorum :roll: Kazanmışımdır inşallah :geek:
Ben bekliyorum Sonuc ne zaman gelir arkadaslar ? Cok merak ediyorum :roll: Kazanmışımdır inşallah :geek:
konyali ak5rdşeımg eçdım darısı sana sonuc yarın elıen ulaşır 2 gunmuş ups gelıyro yada akşam ups kargoya gıt sor ordnada alabilrisın gelmişse cunku hemen yolluyorlar
tamam arkadasım artık yarını bekliyecem ben, darısı bana inşallah bende hayırlı bi haber alırım :geek:
ARKADAŞLAR..BEN DUA & YARDIM BEKLEYEN BİRİYİM...24-02-2010 TARİHİNDE SINAVA GİRECEM. ( ANKARA'da ) BANA SINAV HAKKINDA DETEYLI BİLGİ VERECEK Bİ ARKADAŞ VARMI ARANIZDA..EN KORKTUGUM ŞEY..SINAV SİSTEMİ DEĞİŞTİMİ--DEĞİŞMEDİMİ..? BEN SINAV GİRMEKTE BİRAZ GEÇ KALDIM...MAYIS-2009'da KURS BİTTİ...BEN ŞİMDİ SINAVA GİRİYORUM...LÜTFEN LÜTFEN YARDIM EDİN..ALLAH RIZASI İÇİN...HERKEZDEN ALLAH RAZİİ OLSUN
Not:lutfen iletilerinizin tumunde buyuk harf kullanmayiniz,sadece vurgulamak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz...Cunku tumuyle buyuk harf kullanmak site kurallarina gore bagirmak anlamina gelmektedir...Anlayis gostereginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar
sansli...
Not:lutfen iletilerinizin tumunde buyuk harf kullanmayiniz,sadece vurgulamak istediginiz yerde buyuk harf kullaniniz...Cunku tumuyle buyuk harf kullanmak site kurallarina gore bagirmak anlamina gelmektedir...Anlayis gostereginizi umar tesekkur ederiz...
saygilar
sansli...
arkdasim keske biraz bekleyip sorsaydin sinav cikisi.ben oyle yaptim sinav cikisi hemen sordum soylemislerdi bakalim insallah olumlu gelir sonuclarin.dualarimiz sizinle arkadasim
kardeşim insallah kazanmıssındır takma kafana allah büyük hadı hayırlı haberlerını beklıyoruz allah yardımcın olsun
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol