sabahdan beri arıyorum sınavı kazandım formu falan doldurdum kagıtlarımda tamam sadece randevu alıp konsolosluga bırakacam ama bi türlü düşüremiorum yhaa aynı seyleri dinlemekden kulaklarım mahvoldu :roll: :cry:
OFFF VİZE İÇİN RANDEVU ALACAM DÜŞMÜYOOO YHAA
sabahdan beri arıyorum sınavı kazandım formu falan doldurdum kagıtlarımda tamam sadece randevu alıp konsolosluga bırakacam ama bi türlü düşüremiorum yhaa aynı seyleri dinlemekden kulaklarım mahvoldu :roll: :cry:
13:30 -- 14:30 arası Buse bol bol dene.
hala deniyorum ama sıkıldım:Dumarım cıkarırım dünde alamadım
Sakin ol ...
Alırsın yahu..
Telefona geç bakıyorlar ama eninde sonunda bakacaklar :)
Alırsın yahu..
Telefona geç bakıyorlar ama eninde sonunda bakacaklar :)
Merhaba buse, 03124091750 numarasini deniyorsun degilmi
aldım arkadaslar cok şükür persembe saat 9 15 e ama varya resmen kulaklarım agrıdı aynı seyleri dinlemekden
Hadi bakalim hayirlisi :)
Gözünaydın umarım görüşmeden sonra en kısa sürede vizenide alırsın arkadaşım.
tesekkür ederim kardeşim insallah kısa zmanda cıkar herkesin allah gönlüne göre versin
barış kardesim msj atmısdım sana almadın galiba
Görüşmede sana ne zaman,nerde nasıl tanıştın,vs. gibi sana garip gelebilecek sorular yönlendirilebilir.
Bunları prosedür gereği soruyorlar,sakince sadece sordukları soruya cevap vermeni tavsiye ederim.
Bunları prosedür gereği soruyorlar,sakince sadece sordukları soruya cevap vermeni tavsiye ederim.
kardesim sende bi ricam olcak yha gecende yazmısdın ama eger müsaitsem msnede persembe günü yanımda götüreceklerim ve deneyimli biri olarak birazda bu konular hakkında yazıssak olurmu eger sorun olmazsa
sevindim busecim randevunu alabilmis olmana,,,ozelden atmissin msj cnm ama inan gec gordum o ara sitede istedigin konu hakkinda paylasim olmus oyuzden yazmadim ,,,kusura bakma gec gorunce yardimci olaamadim...umarim en kisa zamnda vizene kavusursun arkdsm,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol