Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

oh be benimde vizem çıktı sonunda(sinoeko)

Yorum için giriş yap 13 mesaj · 5.497 görüntülenme
arkadaşlar bugün eşimden çok güzel haber aldım evlilik yıldönümümüz yarın ve ben çok güzel hediye aldım vizem çıkmış benimde artık bende gidiyorum eşimin yanına.avukattan haber gelmiş vize onaylanıp ankaraya gönderilmiş ama daha elime geçmedi olsun ben çok mutluyum eşimde cumartesi geliyo darısı diğer bekleyenlerin başına bende uzun bi süre bekledim ve sonunda çıktı 18.04.2008den beri bekliyorum tabi ilk baş vurum 28.01.2007deydi bide elime geçsin vize tam rahatlıcam.çok mutluyum
sinoeko yazdı:
arkadaşlar bugün eşimden çok güzel haber aldım evlilik yıldönümümüz yarın ve ben çok güzel hediye aldım vizem çıkmış benimde artık bende gidiyorum eşimin yanına.avukattan haber gelmiş vize onaylanıp ankaraya gönderilmiş ama daha elime geçmedi olsun ben çok mutluyum eşimde cumartesi geliyo darısı diğer bekleyenlerin başına bende uzun bi süre bekledim ve sonunda çıktı 18.04.2008den beri bekliyorum tabi ilk baş vurum 28.01.2007deydi bide elime geçsin vize tam rahatlıcam.çok mutluyum

ohhh ohhh ne guzel cok ama cok sevindim arkdsm yemin ederim bak boyle uzun bekleyipde sonunda vizesi cikan arkdslara daha bi cok seviniyorum walla bak,okuyunca yemin ederim gozlerim doldu,,,rabbim inssaalllllaaaaahhh en kisa zamanda belcikaya gidip esinle guzel mutlu huzurlu saglikli bi yuva kurmayi nasip eder insallahh insallaahh insallaaah,,,,hayirli ugurlu olsun gozunuzaydin arkdsm gercektende super bi evlilik yildonumu hediyesi olmus size,,,umarim bundan sonra artik ordaki islemleriniz sular seller gibi hizli hallolur ve hayatinizi bi duzene otutturursunuz,,,,tekrar hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,,
gozun aydin arkadasim tebrikler bu mutlu ani sende yasadin ve inan bende cok sevindim ins burda kolay olur islerin
sinoeko hayirli ugurlu olsun kardesim.yeni hayatinda basarilar dilerim.

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
sinoeko yazdı:
18.04.2008den beri bekliyorum tabi ilk baş vurum 28.01.2007deydi .....

sinoeko sen 2007 den beri belcikayla mi ugrastin? yoksa ''ilk basvurum'' nl yeydide daha sonradan mi belcikaya gectin kardesim?
gozunaydin sinoeko hayirli olsun arkadasim..bu aralar konsolosluk isleri hizlandi sanirim masallahh vizeler teker teker geliyor :D
nevilen yazdı:
sinoeko hayirli ugurlu olsun kardesim.yeni hayatinda basarilar dilerim.

:ugeek: :ugeek: :ugeek: :ugeek:
18.04.2008den beri bekliyorum tabi ilk baş vurum 28.01.2007deydi .....

sinoeko sen 2007 den beri belcikayla mi ugrastin? yoksa ''ilk basvurum'' nl yeydide daha sonradan mi belcikaya gectin kardesim?
ilk belçikadan arkadaşım uzun bi bekleyiş oldu ama güzel bi hediye aldım
cumartesi eşim geliyo öbür haftaya pazar ayın 26sında beraber evimize dönüyoruz bugün gidip pasaportumuda aldımki çok güzel bi duygu anlatılmaz yani artık bende evime eşime kavuşucam bu aralar evet çok hızlandı ka kişinin çıktı sitede nazar değmesin diyorum ve umarım bütün bekleyenler kısa zamanda isteklerine kavuşurlar
arkadaşlar pardon 2007 demişim 28.01.2008 afedersiniz heyecan işte
arkadaşlar hepinize iyi dileklerinizden dolayı teşekkür ederim.çok sinir bozucu bi süreç ama geçiyo bende çok sabırsızdım hemde aşırı sabırsız ama çıktı işte sabredin arkadaşlar vaz geçmeyin
bende mezun oldum artık benim rengimde değişsin dimi ama
hayırlı uğurlu olsun allah yeni yaşamında yardımcın olsun kardeşim bende çok mutlu oldum senin adına süper bişey allah banada bu günleri gösterir inş inş inş :geek:
Saltuk yazdı:
hayırlı uğurlu olsun allah yeni yaşamında yardımcın olsun kardeşim bende çok mutlu oldum senin adına süper bişey allah banada bu günleri gösterir inş inş inş :geek:

bende çok istiyorum arkadaşlar sizlerinde beklemesinin sona ermesini ve bu mutluluğu yaşamanızı umarım en kısa zamnda çıkar
hayırlı uğurlu olusn arkadasım allah size sağlıklı mutlu huzurlu güzel bir yuva temenni etsin

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol