Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

ohhh beee aldim vizemi:)

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 3.851 görüntülenme
evt arkadaslar sonunda elime aldim vizemi cooookkk sukur,,

allah hepinizden razi olsun bu siteyi kuran arkadastan ozellikle,,birr suru arkadas buldum ve cok yararli oldu her konuda ......

allah butun sevenleri kavustursun,ins en yakin zamanda alirsiniz vizeleriniziiii bu mutlulugu sizede yasatsin Allah aminnnnnnnnnnnnn

ben 12 mart saat 17:30 amsterdama ucuyorum,,,sonunda oldu .............ohhhhhbeeeeeeeeeeeee
hayırlı uğurlu olsun darısı bizlerinde başına inşaallah.
hayirli ugurlu olsun.. :) darisi digerlerine cabuk gelmeye calisin ki su ibne wilders basbakan olur napar tum ulkelerdeki gelisleri yasaklar
Gözün aydın arkadasım, hayırlı yolculuklar, darısı basımıza aminnn :)
:ugeek: :ugeek: :ugeek: hayırlı yolculuklar.

rabbım bızlerede nasıp eder ınsallah.vıze almayı ve eslerımıze kavusmayı
nazi gözün aydın Rabbim hayırlısıyla gelmeni nasip etsin inşAllah.Darısı vize bekleyen tüm arkadaslarımızın basına.Yeni hayatında mutluluklar canım.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Selam ve Dua ile.
gözünüz aydın darısı bekleyenlerin başına
nazi yazdı:
evt arkadaslar sonunda elime aldim vizemi cooookkk sukur,,

allah hepinizden razi olsun bu siteyi kuran arkadastan ozellikle,,birr suru arkadas buldum ve cok yararli oldu her konuda ......

allah butun sevenleri kavustursun,ins en yakin zamanda alirsiniz vizeleriniziiii bu mutlulugu sizede yasatsin Allah aminnnnnnnnnnnnn

ben 12 mart saat 17:30 amsterdama ucuyorum,,,sonunda oldu .............ohhhhhbeeeeeeeeeeeee

Tebrikler arkadasim allah yeni yasaminda saglik mutluluk ve huzur versin.
çok sevındım kardeşim ne guzel ınsallah hepımıze hayırlı yolculuklar çok mutlu oldum vallahıııııııııııııııııııııııı saygılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
arkadaşım hayırlı uğurlu olur inşallah hakkınızda... darısı biz bekleyenlerin başına...
gozun aydin arkadasim insallah sag saglim kavusursun esine.onunuzdeki yasaminizda insallah guzel bir yasam surersiniz

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol