Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Okul ve belediye tecrubem :)

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.774 görüntülenme
Arkadaslarpersembe gunu belediyeye okul icin kontrat imzalamaya gittik.. imzaladik en kisa zamanda okuldan mektup gelecegini ve okula basliyacagimi soylediler ...

Nihayet diyorum ,,

Acaba ne zmaan mektup gelir tecrubesi olan varmi bu konuda ??
Merhaba Gülnur,

Ben belediyede sınava girip kontratı yaptıktan sonra, 2-3 icinde okuldan davetiye gelir dediler. ve iki hafta sonra geldi davetiye. Gecen pazartesi okulla gorüşmeye gittim, orada biraz muhabbet ettik. Hollandaca ingilizce karısık, cunku yalnız gittim görüşmeye. bana mayıs oratası gibi baslayabilecegimi soylediler. zaten mektup gelecek dediler.

Ben de daha erken baslıyamazmıyım diye sorunca! zaten mayısın bası okullar tatil oluyormus galıbave birde oradakı programı once belediyeye yeniden onaylatmak gerekiyormus.

Sonuc olarak bana gelen kagıtta 31 mayısta okula baslıyacagım yazıyordu. İnsallah senınkı daha hızlı olur.
A2'mi yapıcaksın Gulnur
Insallah daha hizli olur ben agustosta tatile gitcem dedim nisan gecmeden baslasam iyi olacakti aslinda .. amam hayirlisi 31 mayis benim evlilik yil donumum sansa bak o gun okula baslarmisim:)

evet bende A2 yapmak istiyorum cunku devam etcem okula o nedenle zatemn en az a2 yapmak gerekiyor ..

hayirlisi olsun bakalim insallah en kisa zmanda baslayabiliriz okulumuza..
bende okula gideli iki hafta oldu ama sunu diyebilirim ben yaklasik alti ay bekledim.sonrada okula bir on konusma icin gittim ki dedikleri kagitta da yaziyordu ayrica staatexamen baslicaktim hollandacam oldugu icin fakat yanlis sinifa koydular inburger portfoil yapiliyormus orda haftayada bakalim sanirim baska sinifa gecerim insallah.sanada simdiden basarilar
siz sahiplenmezseniz sizinle ilgilendikleri yok zaten. Ben geleli iki ay oldu. Yani, üçüncü ayın sonunda okula başlamış olacağım. Fakat, eğer ben belediyeyi drmadan aramasaydım hala davet bekliyor olurdum.

Agens diye bir okula başlıyorum, insallah ROClardan daha iyidir.
insallah arkadasim..

ben ROC gitcem benim bolgemdeki en iyi okul o bizde belediyeyo aramasaydik gitmeseydik bizimle de ilgilendikleri yoktu kendi isimizi kendimiz yaptik ..

simdi haber bekliyorum 2 hafta icinde okuldan davetye gelir dediler bugun 1 hafta oldu hayirlisi bakalim ..bekliyoruz Hollandaya geleli 10 ay oldu hala bekliyorum ":)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol