Arkadaşlar sınavı geçtim açık konuşmak gerekirse hiç ümidim yoktu.
Nedenine gelince çok heyecen yaptım zaten ses derinden ve boğuk geliyordu derken hiç bişşi anlmadım beni kurtaran sanırım hikaye bölümü oldu çünkü hiç susmadım kendi hikayemi anlattım oflu sorularda içinden yakladığım kelimeyi söyledim cümle tekrarım çok kötüydü sınava girecek arkadaşlar cümle tekrarına dikkat hepsini söylemye çalışmayın özellikle uzun cümle tekrarlarını içinden yakaladığınzı söyleyen ,söylemey çalışırsanız kekeliyorsunuz ve iyi olmuyor zıtlarda ise o biraz şansa kalmış son olarak sınava girecek olan arkadaşlar muhakkak hikaye bölümünü yapın beni sanırım orası kurtardı
Bu sınavı herkes geçer benim gibi felaket performans gösteren biri geçtiyse herkes geçer
HEYECAN YAPMAYIN ALGINIZ ZAYIFLIYORRR
OLEYYY ŞAMPİYON FENERBAHÇEEEE KAZANDIM
arkadaşım hayırlı olsun inşallah vizende çabucak çıkar. birde konu başlığına keşke daha açıklayıcı birşeyler yazsaydın :D görende fenerbahçe türkiye kupasını kazandı zannedecek :D
çok sevindim darısı vizeye :)
Zeyna, atabilgin çok tşk ederim saolun
Atabilgin türkiye kupasını kazansak bu kadar sevinmezdim galiba :mrgreen:
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim
Zeyna, atabilgin çok tşk ederim saolun
Bende :lol: :lol: :lol:
Tebriklerr, darısı tüm sınava gireceklere ( bende dahil ) :P
:ugeek: :ugeek: :ugeek:
Hatice25,ceyk001,konyalı teşekkür ederim saolun
Darısı sınava gireceklerin başına
hayirli olsun >D sevindim .. darisi digerlerine
tebrikler arkdsm darisi en kisa zamanda vizenin cikmasina ins ins ins,,,cok sevindim gozunaydin,,, :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Hatice25,ceyk001,konyalı teşekkür ederim saolun
Boyle yazmak yerine tesekkur butonuna basman en iyisi.
kolay gelsin
arkadaşım kutlarım seni sınavı geçmişin ama tipik bir fenerli olduğun artada ben atmıştım sınavı kazanınca böyle bir başlık fenerlilerin adetidir beşiktaşlıların yaptığını yapmak İŞTE OKADAR BÜYÜĞÜZKİ TAKLİT EDİLİYORUZ...bide türkiye kupasını alsanız da hayatında bi türkiye kupası görmüş olsan :) tekrar kutlarım sınav için elini çabuk tut başvur hemen vizeye benimki 15 günde çıktı inşallah seninkide çıkar allaha emanet ol kardeş
arkadaşım kutlarım seni sınavı geçmişin ama tipik bir fenerli olduğun artada ben atmıştım sınavı kazanınca böyle bir başlık fenerlilerin adetidir beşiktaşlıların yaptığını yapmak İŞTE OKADAR BÜYÜĞÜZKİ TAKLİT EDİLİYORUZ...bide türkiye kupasını alsanız da hayatında bi türkiye kupası görmüş olsan :) tekrar kutlarım sınav için elini çabuk tut başvur hemen vizeye benimki 15 günde çıktı inşallah seninkide çıkar allaha emanet ol kardeş
İlk önce tşk ederim arkadaşım saol. Ya taklit için değil rekabet olsun diye yaptım sende tipik bir beşiktaşlıya benziyorsun zaten :) vize içinse kutlarım inşallah hayatın hep böyle güzel olur. Senin vize topicini okumuştum bizde hollandadan başvurduk postaya verdik Rabbim hayırlısıyla kavuşmayi nasip etsin herkese ayrılık hakikaten zor bişşi bak biz kaç yıldır türkiye kupası hasretiyle yanıyoruz :lol: ama birde siz avrupa kupalarında uefa yada şampiyonlar ligi farketmez bir gruptan çıktığınzı görseniz :D neyse bu konu askerlik konusu gibi bitmez Allah daima böyle yardımcın olur inşallah kardeşim görüşmek üzere
doğru söylüyorsun kardeş tabiki tatlı bir rekabet olmalı yoksa ne anlamı kalır dimi :) bu arada biz bu tüp kafalı Y.D den kurtulmassak ne uefa ne şampiyonlar liginde başarılı olamıcaz allahtan şampiyonlar liginde 0( sıfır ) puan alıp pardon alamayıp geri dönmedik he sende diycenki fener 0 aldı ama en azından 8 yemedi liverpol dan.evet haklısın 8 yedik aslanlar gibi ama 15 gün öncede inönüde yendik bu adamları burdan çıkan sonuç beşiktaşı beşiktaş yapan taraftarıdır neyse dediğin gibi uzarda uzar bu konu biz kendi işimize bakalım vize randevusunu aldım bir ton evrak istediler yine 7 ocakta kısmetse alıyorum vizeyi sonra 12 ocakta kasımpaşa maçına gidicem son maçım olcak :( kombinem var hayrına vercem bi arkadaşa kasımpaşa maçını izlersen kocaman bi pankart hazırlıyorum görürsün ;) allaha emanet ol kardeşim..her fenerli senin gibi olsa inan hiçbir sorunumuz kalmaz
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol