Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

OLEYYYY OLEYYY OOLEYYYYYYYYYYYY KAZANDIMMMMMMMMM

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 4.699 görüntülenme
arkadaslarrr galıba bu deefa olduu sınav sonrası cok kotu oldum bayan dedı nye uzuluyosun dedım bence yıne kotuydu yoo dedı hıc uzulme ıyı gectı dedı sen bana guven sonrada bana bol bol dua eet dedı sonuc elımde olmadan eemın olamıyorum hhayırlsı allahtan rabbım hepınızden razı oolsun cok yardımcı ooldunuz bana rabbım hepımızın yar ve yardmcısı olsunn darısı vızeyyee ınsallah
eeee ozaman bizde seni simdide tebrik edelim arkdsm,,,gozunaydin cok ama cok sevindim,,,ins ins ins biran once vizeye de basvurursunuzda oda cikar hemencecik ins ins ins,,, :geek: :geek: :geek:
tebrikler kardeşim darısı vizenin başına inşaallah.
Yesilde yakisdi yani... :) Tebrikler :ugeek:

Yanliz tecrubelerini detayli yazmazsan yesili geri alirim :P
HAYIRLI OOLSUN :) darisi digerlerine
arkadaslar snav gecmısım kesn bellı oldu esım konsolosluugu aratmıs gectı ggectı deemıs
fikret yazdı:
arkadaslar snav gecmısım kesn bellı oldu esım konsolosluugu aratmıs gectı ggectı deemıs

ee hadi bakalim ozaman ufoss abimizin dedigi gibi tecrubelerini bekliyoruz yeni girecek olan arkdslarimiza isik tutmasi acisindan,,,
tebrik ederim arkadasimm :ugeek: :ugeek: :ugeek: insallah vizende en yakin zamanda cikar...
darisi vizeyz insallah.hayirli olsun
Hayirlisi olsun arkadasim , Artik ne diyelim vize icinde sansin acik olsun ..
tebrikler canim cok uzulmustun simdi sevinmelisin insallah vizen cikti zamanda bu sevincin ikikatini yasarsin insallah allah yar ve yardimcin olsun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol