Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Ooievaarspas hakkinizi kullaniyormusunuz ?

Yorum için giriş yap 10 mesaj · 4.695 görüntülenme
Inkomens- en vermogensgrenzen ooievaarsregelingen

Categorie

Netto maandinkomen inclusief vakantiegeld tot 130 % bijstandsnorm

Vermogen mag niet hoger zijn dan:

18 tot 65 jaar

Alleenstaanden

maximaal € 1.182,-

€ 5.480,-

Alleenstaande ouder

maximaal € 1.520,-

€ 10.960,-

Echtpaar/samenwonenden

maximaal € 1.689,-

€ 10.960,-

65 jaar of ouder

Alleenstaanden

maximaal € 1.299,-

€ 5.480,-

Alleenstaande ouder

maximaal € 1.632,-

€ 10.960,-

Echtpaar/samenwonenden

maximaal € 1.787,-

€ 10.960,-

bu sartlara uyuyorsaniz hakkinizi kullanin ve bicok etkinlik,kurs,aktivitelerden %30 %40 %50 hatta %70 lere varan kortinglerden faydalaanin,,,
kimse istemiyomu bu karti ?
Ne yazdığını anlamadık kı:)
bu ooivaarspas arkdsm bicok yerde size indirim sagliyo,,,kutuphanede 1 yllik ucretsiz abonelik gibi,,,,tiyatro,muzikal,ve akliniza gelebilicek her turlu kurslarda indirim sagliyo size,,,bunun icinde maasinizin belli bi seviyede olmasi gerek bu seviyeden yuksek olursa alamiyosunuz bu karti,,,
Merhaba arkadasım, Konuyu biraz daha acabilirmisiniz lütfen?

Nasıl bir karttır nereden alınır kimler alabilir ve ne indirimlerinde kullanılır.

Calısmıyanlard alabilirmi?

Tesekkurler şimdiden
serdariscan yazdı:
Merhaba arkadasım, Konuyu biraz daha acabilirmisiniz lütfen?

Nasıl bir karttır nereden alınır kimler alabilir ve ne indirimlerinde kullanılır.

Calısmıyanlard alabilirmi?

Tesekkurler şimdiden

normal oturum karti ebatlarinda ustunde ooivaarspas yazan bi kart arkdsm,,,belediyenin sagladigi bi imkan bu,,kimler alabilir iletimde yazdigim maas duzeyinde maas alanlar yararlanabilir,,,kullanicak olan kisinin calisip calismamasi onemli deil ama eslerden birinin calismasi gerek yani bi gelir olmasi gerek,,,tiyatro,sinema,futbol voleybol hentbol sportif faaliyetler ,heykeltras ,resim,boyama,ehbo(ilkyardim kursu) gibi akliniza gelebilicek hemen hemen her kursda indirim alabilirsiniz,,,bibliotheekde 1 yillik bedava uyelik alabilrisiniz kartiniz her sene yenilendiginde yine 1 yillik uyelik yapabilrisiniz,,,bende calismiyorum ama esim bu iletimdeki limit icinde maas aldigi icin alma hakkim var yani evden birinin geliri olmasi gerek,,,umarim aciklayici olmusumdur arkdsm,,,
Cevabınız icin tesekkur ederim.

Echtpaar/samenwonenden

maximaal € 1.689,-

€ 10.960,-

Biz yukarıdaki katagoriye giriyoruz ve esim 1500Euro maas alıyor. Ben bu kart icin bas vurabilirmiyim?

Sanırım yukarıdakı rakamlar aylık bazında?
evet aylik olarak alinmasi gereken maas miktari,,,sizde bu miktarin altinda iseniz ki oyleymissiniz basvurabilirsiniz bu karta,,,soylediginize gore alabilirsiniz basvurabilirsiniz,,,
Bu karttan yararlanmak için Den Haag'da oturuyor veya öğrenim görüyor olmak da gerekiyor ayrıca..

http://www.denhaagopmaat.nl/ooievaarspas
ogrenci olmak zorunlu deil diye biliyorum ben helin ablacim cunku bu karttan gorumcemin esindede var kendisi ogrenci deil baska bi arkdsmda daha var bayan oda ogrenci deil ondada var bu karttan...denhaag rijswijk leidschendam-voorburg da oturanlar yararlanabiliyo bu karttan ozur dilerim ben bu detayi yazmayi atlamisim,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol