Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

OTURUM ÇIKMIŞŞŞŞŞ

Yorum için giriş yap 24 mesaj · 8.074 görüntülenme
mrb arkadaşlar çok şükür oturumumda çıktı,ortalama 1 buçuk ay sürdü,darısı tüm bekleyenlere inş.
Vaybeee bir mezun dahaa.... :)

Demekki isteyince sabredince oluyor. Bazilarininki erken :) bazilarininki gec :(

Bu haberleri duyunca cok seviniyom....

Allah yeni yasaminda utandirmasin :geek:
Allah razı olsun,çok şükür benim bütün işlerim rast gitti 1 aydada vizem çıkmıştı,rabbim herkesin yardımcısı olsun herkesi sevdiklerine kavuştursun...
özom kardesim ne kadar sevindigim anlatamam allah yardımcımız olsun cok cabuk cıktı senin;) allah diger işlerinide yoluna koysun. bu arada ayın 28 imi yolculuk? benim dediklerimide unutma;)

hadi kolay gelsin abim
tebrik ediyorum yeni hayatında mutluluklar diliyorum

darısı tüm arkadaşlarımın başına
bundan sonraki hayatında da inş. hep böyle mutlu olman dileklerimle tebrikler. Tüm bekleyenler inş. senin gb mutlu haberler yazarlar buraya.

SAYGILARIMLA

askerprens
tebrikler arkadaşım darısı biz bekleyenlerin başına inşallah :geek:
Tebrık ederım arkadasım,Ne guzel butun ıslerın tez zamanda oluyor.

Yenı hayatında mutluluk ve basarılar dılerım.ALLAH bızlerede nasıp eder ınsallah..
Tebrikler arkadasim

yeni yasaminda sevdiginle mutlu olursun insallah

kolay gele
hayirlisi...insallah :geek:

yesilde lazimdi :lol:
tbrklr arkdsm yeni hayatinda basarilar ,,,
tbrler kardes
ALLAH hepinizden razı olsun arkadaşlar,rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün tez zamanda sevdiklerinize kavuştursun,dualarım heminiz için...
ooooo,Maşallah hemşerim bu ne hız çok mutlu oldum Özlem Allah sonuna kadar her işte şansını daim etsin.Arkadaşım tebrikler :D
canım benim saol,inş.bütün işlerim böyle gider,darısı başına tez zamanda inş.
selam arkadasım cok tebrık ederım senı,,hadı hayırlısı sımdı..allah yenı hayatında mutluluk versın ve ınsallah heel succes;)

arkadasım sız nekadar evrak gonderdınızde bukadar cabuk cıktı vızen ya??

bılgılendırırsen sevınırım..

emrah
aslında ben oraya 1 buçuk ayda çıktı diye yazmıştım gerçekte 1 ayda çıkmış nişanlım bana süpriz yapacakmış bu cuma yanıma gelecek geldiginde söyleyecekmiş ama olmadı yani 2 haftadır saklıyomuş yani 1 ayda çıktı oturumumuz,arkadaşım eşim holl dogma büyüme oldugu için herşeyi çok inceleyip üztüne düşerek yaptı hatta biz oturum için gittigimizde ordaki bayan aksilik çıkaracaktı ama nişanlım hemen itiraz etti belgelerin tam oldugunu hiç bi eksigin olmadıgıgını bir bir anlattı sonra bayan bişey diyemedi,yani diyecem istenilen herşeyi bire bir uygulayın ve takip edin biz avukat ta tutmadık herşeyiyle nişanlım ilgilendi...
cok ıyı arkadasım ya,,valla sevındım bak erken cıkmasına,,ınsallah benımkıde erkenden cıkarda,,bır an once gıderım.neyse sana bol sans dılerım arkadasım..
ALLAH razı olsun arkadaşım inşallah seninkide hemen çıkar ve tüm bekleyenlerinki rabbim hepimizin yardımcısı olsun...
amın amın amın arkadasım,,ınsallah dıyoruz artık,elımızden gelen baska bırsey yok yanı,,sadece dua etmek..ınsallah en kısa zamanda cevap verırler..benım eşim cumartesı gunu gonderdı evrakları ınd'ye..vardıgı zaman onlar bana,eşime mektub veya maıl gonderıyolarmı?belgelerı alınca onlar???
arkadaşım keşke bi bilgim olsada sana yardım edebilsem ama ben ne istiyolar napıyolar bilmiyorum herşeyle nişanlım ilgilendigi için hiçte sormuyorum sorsamda pek anlıycamı sanmıyorum,ben sadece sonuçları duyuyorum ;)
anladım arkadasım,,bosver anlama zaten,,valla ben daha bırazcıgını anladım,,delircem yanii,,acayip sıkıntı verıyo bu beklemek..

valla nedıyorum bılıyomusun,,şı hapisaneye giren insanlar varya,,bekliyolar oralarda,,cezasını cekıyolar sonucta ama,,beklemek kadar bı ceza yok be kardesım ya..bu ne yaw:(
rabbim sabrını arttırsın,var bundada bir hayır,içini ferah tut,görkü mevlam neyler neylerse güzel eyler,ALLAH sonu gelen kullarından eylesin,inş.seninde yüzün güler,herşey gönlünce hayırlısıyla olsun.
güzel dileklerin için teşekkürederim arkadasım..allah sanada sevdıklerınle kavusmayı nasıb eylesın en kısa zamanda..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol