Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

oturumun verilis sekli?

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.653 görüntülenme
arkdslar merak ettigim bisey var simdi buraya ilk geldigimizde pasaprta yapistirilan stiker 6 aylik degilmi?bide bu surecten sonra yani stiker yapistirildiktan sonra gonderilen oturum karti 1 yillik +5 yillik olarakmi veriliyor,yoksa once 6 aylik+1 yillik+5 yillik olarakmi veriliyor bunu merak ettim bilgiisi olan arkdslar cvplarlarsa cok memnun olurum simdiden tskrler,,,
selam arkadasim

ilk once pasaportuna 6 aylik sticker yapistiriyorlar daha sonra 1 yillik ve daha sonra 3 yillik (esinin uzerine) veriyorlar ama sen 2. oturumda zelfstandig aanvraag(kendi basina oturum icin basvuru) yaparsan, belirli bi miktar para oduyorsun ve kendi basina aliyosunuz oturumu

yoksa siralama soyle,

6 aylik => 1 yillik => 3 yillik => 5 yillik olarak veriliyor..!!

bu arada eger 2. oturum basvurusunda kendi basina almak icin basvuru yapcaksan, pasaportunun gecerlilik suresi 5 yil olmali..!!!

Allah yardimcin olsun

kolay gele
arkadaslar ben ind ye 4 haziranda muracaat ettik.

gorevlinin bize aktardigi bilgiler suydu.

once 6 aylik sticker i yapistirdilar sonra gelecek olan verblijfsvergunning 1 yillik olacak.

o bir yilligin bitimine 3 ay kala ind oturmus oldugunuz adrese form gonderecek ve ikinci muracaatinizi yapacaksiniz. ikinci muracaatinizda 5 yillik verblijfsvergunning sahip olacaksiniz dikkatinize.

artik sistem soyle 6 aylik sticker + 1 yillik verblijfsvergunning + 5 yillik verblijfsvergunning

hadi kolay gele
Efeler Diyarı yazdı:
arkadaslar ben ind ye 4 haziranda muracaat ettik.

gorevlinin bize aktardigi bilgiler suydu.

once 6 aylik sticker i yapistirdilar sonra gelecek olan verblijfsvergunning 1 yillik olacak.

o bir yilligin bitimine 3 ay kala ind oturmus oldugunuz adrese form gonderecek ve ikinci muracaatinizi yapacaksiniz. ikinci muracaatinizda 5 yillik verblijfsvergunning sahip olacaksiniz dikkatinize.

artik sistem soyle 6 aylik sticker + 1 yillik verblijfsvergunning + 5 yillik verblijfsvergunning

hadi kolay gele

hepinize cok tesekkurler verdiginiz bilgiler icin,,,ben dun yazmistim bu konuyu cunku bugun randevumuz vardi,ve 6 aylik oturumu yani stikeri yapistirdilar pasaporta,,,ve en gec 1 ayla 3 ay arasinda 1 yillik oturum kartiniz da gelir dediler...daha soonrasi 5 yillikmis sanirim...bsn no su ise 3 -4 hafta icinde gonderilicekmis mektupla onuda beklicez bakalim,,,hayirlisi olsun hakkimizda hepimiz icin,,,
bu arada da rengim degismis tesekkur ederim,,,

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol