mrb arkdslar simdi benimde sizlerden bi ricam var cok yakin bi arkdsm var ,,,oudkomer oldugundan dolayi A1 yapmaliydi ve yapti aldi ama simdi nederlands passport icin A2 (niveau 2) almak istiyor bunun icinde praktijkexamen dan assesment yerine 30 bewijzen yapmasi ve 45 dk lik konusmadan ibaret olan panelgesprek sinavini yapmasi gerek ve benim sizlerden ricam cok acil olarak bu panelgesprek examen i yapmis olan arkdslarim sinavin iceriginden biraz bahsedebilirmisiniz?neler sordular ?nasil cvplar verdiniz? puf noktasi varmidir varsa nelerdir?kac dk surmustur (45 dk biliyorum ama yanlis olabilir) bunun gibi yani kisacasi panelgesprek examen hakkindaki bilgilerinizi benimle paylasmanizi rica ediyorum arkdslar,,,,acil olarak cvp bekliyorum simdiden tesekkur ederim,,,
Panelgesprek examen icin bilgi istiyorum arkdslar,,,
selam sanslı, biraz araştırdım panelgesprek examen'ı. praktijkexamen'ın bir bölümü. biliyorsun praktijkexamen için bewijs verzamelen+ assesment gerekiyor. fakat assesment yapılmayacaksa 30 tane belge toplanıp(portfolio), sonunda bu panelgesprek yapılıyormuş. portfolio ile igili sorular soruluyor ve kısa yazılı alıştırmalar da yapılıyormuş. 15 dk konuşma, 15 dk yazı yazma görevi oluyormuş.
selam sanslı, biraz araştırdım panelgesprek examen'ı. praktijkexamen'ın bir bölümü. biliyorsun praktijkexamen için bewijs verzamelen+ assesment gerekiyor. fakat assesment yapılmayacaksa 30 tane belge toplanıp(portfolio), sonunda bu panelgesprek yapılıyormuş. portfolio ile igili sorular soruluyor ve kısa yazılı alıştırmalar da yapılıyormuş. 15 dk konuşma, 15 dk yazı yazma görevi oluyormuş.
saol helin ablacim,,,evet benim arkdsmda 30 bewijs +panelgesprek yapicak,,,ne gibi sorular soruluyo acaba bende bakiniyorum ama kafam cok dolu bu aralar baksam da goremiyorum sanirim bisey bulamadim cunku,ama bu arkdsm cok degerli benim icin bi abla bi anne gibi davrandi bana herzaman yanlizlik hissettirmedi bana oyuzden bende yardimci olmak istiyorum ona,,,ama dedigim gibi kafam bozuk buaralar baksamda bisey bulamiyorum,,,eger sorular hakkindada bi bilgi edinebilirsen cok sevinirim ablacim vede bu sinavi yapmis olan arkdslar sizlerdende size hangi sorular geldi yazabilirseniz cok memnun olurum,,,tesekkurler simdiden,,,
rica ederim sanslı, umarım arkadaşın da verir sınavı kolaylıkla. panelgesprek soruların hakkında ben de fazla birşey bulamadım, sadece porfpolionuz hakkında sorular yöneltileceke diyor. fakat ben assesment'ler kadar zor olacağını düşünmüyorum. genel bir konuşma olacaktır. çünkü assesment yapmak istemeyenler 30 tane belge biriktiriyor biliyorsun. bir de zaten, 'bu portfolioyu kiminle tamamladın, nerelere gittin, kim yartım etti, en çok hangisinde zorlandın, en kolayı hangisiydi' gibi sorular sorulduğunu hep duyuyoruz. dolayısıyla panelgesprek de de bu tür sorular gelebileceğini düşünüyorum. arkadaşın gözünde büyütmesin. günlük hayattaki işlerini kendisi yürütebiliyorsa, ne sorarlarsa sorsunlar yapabilecektir inşaallah.. kolay gelsin...
saol helin ablacim allah razi olsun ,,,
evet sanirim bu sorulardan ibaret olucak ama hem okuldaki studieadviseur um hemde arkdsmin hocasi panelgespregin assesmentten biraz daha zor oldugunu soylediler oyuzden blmek istedik...gunluk hayatta kendi islerini cok guzel halledebiliyo orda bi skntisi yok konusmasi iyi masallah gecen sene okula basladigimda bana hep o yardimci olmustu anlamadigim yerlerde ama iste isin icinde sinav olunca stres yapiyo insan,,,cok saol tekrar ablacim,,,allah gonlune gore versin ins ins ins,,,
evet sanirim bu sorulardan ibaret olucak ama hem okuldaki studieadviseur um hemde arkdsmin hocasi panelgespregin assesmentten biraz daha zor oldugunu soylediler oyuzden blmek istedik...gunluk hayatta kendi islerini cok guzel halledebiliyo orda bi skntisi yok konusmasi iyi masallah gecen sene okula basladigimda bana hep o yardimci olmustu anlamadigim yerlerde ama iste isin icinde sinav olunca stres yapiyo insan,,,cok saol tekrar ablacim,,,allah gonlune gore versin ins ins ins,,,
s.a arkadaslar kolay gelsin
Nacizane bi fikrim var ... O gidecegi okula mail gondersin cevabini 1 ci agizdan en iyi sekilde duyar arkadasin ... EN AZINdan bi denesin ... belki daha guzelolur ...
ha sorularini helin ablamiz yada diger kardeslerimiz bulabiliyorsa oda ayri bi guzellik ...
Nacizane bi fikrim var ... O gidecegi okula mail gondersin cevabini 1 ci agizdan en iyi sekilde duyar arkadasin ... EN AZINdan bi denesin ... belki daha guzelolur ...
ha sorularini helin ablamiz yada diger kardeslerimiz bulabiliyorsa oda ayri bi guzellik ...
s.a arkadaslar kolay gelsin
tavsiyen icin tesekkur ederim arkdsm ama zaten biz hala ayni okuldayiz,,,ben studieadviseurla konustum bu tip sorular ciktigini ama assesmentten biraz daha zor oldugunu soyledi,,,kendi hocasida sadece bewijzenlari kontrol ediyomus oyuzden daha detayli bilgilere yani sinava girip cikan yasamis olan kisilerin agzindan duymak istiyorum nasil bi ortam olustugunu,,,oyuzdende sizlere sormak istedim,,,
sanslı, sorular ne olursa olsun bilgiyi ölçecek sorular olmaz, adı üstünde praktijkexamen. yani günlük hayatta karşımıza çıkabilecek normal olaylar. zaten assesmentler de öyle değil mi? arkadaşının konuşmada sorunu yokmuş, onu bu yönde rahatlatabilirsin.
pazartesi günü de benim bir arkadaşım girecek praktijkexamen'a ve işin kötüsü onun fazla pratigi yok hollandaca yönünden ve çok stres yapıyor. allah herkesin yardımcısı olsun, emeklerini zayi etmesin. ne diyelim.
pazartesi günü de benim bir arkadaşım girecek praktijkexamen'a ve işin kötüsü onun fazla pratigi yok hollandaca yönünden ve çok stres yapıyor. allah herkesin yardımcısı olsun, emeklerini zayi etmesin. ne diyelim.
sanslı, sorular ne olursa olsun bilgiyi ölçecek sorular olmaz, adı üstünde praktijkexamen. yani günlük hayatta karşımıza çıkabilecek normal olaylar. zaten assesmentler de öyle değil mi? arkadaşının konuşmada sorunu yokmuş, onu bu yönde rahatlatabilirsin.
haklisin ablacim bunu hep soyluyorum ona zaten,,,oda kendine guveniyo acikcasi ama iste herkesde olan bi stres vardirya sinav deyince %100 gecicek olsakda yinede stres oluruz ,,,hmm ins ins ins seninde arkdsn kazanir ablacim,,,amin amin amin rabbim herkesin yardimcisi olsun,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol