ben 3 gundur kanser oldum .parmaklarım koptu.elçılık düşüreyüm derken nerlerı ardım bır bılsenız.....tıbbı dökümasyonu bıle aradım....ankarayı arıyom ıstanbul nosu verıyor.ıstanbulu arıyom nerde sınava gırdıysen orayı ara deyıp telefonu suratıma kapatıyodular....en sonunda aradıgım bır kac no yıne ters düştü.konsolosluk santralı kadın suratıma kapatmadan be kapatmaya başladım.dun aradım yarın 1 bucuk 2 bucuk arası ara dedıler.aradım yok gelmemıs dedıler.dogum yerımı sordular ve ankarayı ara dedıler.orayı düşürene kadar canımız cıktı.eşim bir yandan ben bir yandan aradık ve eşim düşürdü.ve para ellerıne gecmış.o da nasıl söyledıler söylemıyodular.eşim ben hollanda konsoloslugunu aradım elınıze gecmış olması gerek demeden bunlar ıncelemedıler.öylece evraklar ıstenmış.sıtede var zaten.buugn sadece randevu içiçn pın kodu temın etmekle ugraştım yarın kalanı halletcem.hayırlısı dıyelım dualarınıza halen ıhtıyacım var arkadaşlar.herkese cok teşekkür edıyorum.
para bugun ellerıne ulaşmış
slm bende dun aradım gelmedı dedıler bugun aradım geldı dedıler vee benden gereken evrakları ıstedıler artı bırde seyahat sıgortası dedıler hıc duymamıstım sıteden sankı ılk benden ıstendıı sanırım iş bankasına pın kodu ıcın gereken parayı yatırdım yarın arayıp gun alıcaz. bu vızeyıı pasaporta işlesinlerdee bıtsın artık buu cılee konsolosluk gıt gel allahtan sızın gıbı sehır gıtmıyorum ıstanbuldayım otobuse bınıyorum 1 saat de orda oluyorum ne kadar zormus bu işler gıtmeyıı dusunen en az 100 defa dusunmelıı oyle karar vermelıı stresten 64 kılodan 59 kıloyaa dustum :) :) :)
ben 3 gundur kanser oldum .parmaklarım koptu.elçılık düşüreyüm derken nerlerı ardım bır bılsenız.....tıbbı dökümasyonu bıle aradım....ankarayı arıyom ıstanbul nosu verıyor.ıstanbulu arıyom nerde sınava gırdıysen orayı ara deyıp telefonu suratıma kapatıyodular....en sonunda aradıgım bır kac no yıne ters düştü.konsolosluk santralı kadın suratıma kapatmadan be kapatmaya başladım.dun aradım yarın 1 bucuk 2 bucuk arası ara dedıler.aradım yok gelmemıs dedıler.dogum yerımı sordular ve ankarayı ara dedıler.orayı düşürene kadar canımız cıktı.eşim bir yandan ben bir yandan aradık ve eşim düşürdü.ve para ellerıne gecmış.o da nasıl söyledıler söylemıyodular.eşim ben hollanda konsoloslugunu aradım elınıze gecmış olması gerek demeden bunlar ıncelemedıler.öylece evraklar ıstenmış.sıtede var zaten.buugn sadece randevu içiçn pın kodu temın etmekle ugraştım yarın kalanı halletcem.hayırlısı dıyelım dualarınıza halen ıhtıyacım var arkadaşlar.herkese cok teşekkür edıyorum.
tuh uzuldum arkdsm ya neden oyle zor dustu telefon acaba,,,gerci cok duymustum zor dusuruldugunu ama ben bir gun icinde dusurunce numarayi zor olmadigini dusunmustum,,,been saat ucle dort arasi ankarada girdigim icin ankara konsoloslugunu arayip bana nl den haber geldigini ve vizemin ciktigini ogrendigimi ankaraya gelip gelmedigini ogrenmek istedigimi soylemistim hatta ben 21 mayisda aramistim bayan bana evet 15 mayisda vizeniz tr ye gelmis pasaportunuzla gelip alabilirsiniz demisti,,,teleskreter cikipda istnabul nosu veriyosa tel dusmuyo demekir ve sen surekli eger ank da girdiysen sinava surekli normal calmaya baslayana kadar araman gerek bide saat ucle dort arasi arayabiliyosun diger saatlerde dusmuyo telefon yani bakmiyolar telefonlara ozellikle belirtiyolar saat ucle dort arasi aricaksiniz diye,,simdi vizen gelmismi tr ye yoksa para daha yeni ellerine ulasmis ve vizen daha gelmemismi tr ye,ins ins ins gelmistir,ins ins ins randevu alirken bu kadar zorlanmassin arkdsm,,bende kac gundur dusunuyodum acaba napti sahra ogrenebildimi vizesinin gelip gelmedigini diyodum,,,senin yazmani bekledim musayit olunca yazar dedim,,,hayirli haberlerini bekliyoruz arkdsm,,,
ya ben çok sık gıremıyom bılıyon durumu...vıze hazır .ankarada sun ellerınde.bırtek gun alacam vızeyı almak için ve evrakları hazırlayıp salı carşamba gıdecem.artık zaman neyı gösterir bılemem.
ya ben çok sık gıremıyom bılıyon durumu...vıze hazır .ankarada sun ellerınde.bırtek gun alacam vızeyı almak için ve evrakları hazırlayıp salı carşamba gıdecem.artık zaman neyı gösterir bılemem.
evet arkdsm biliyorum durumlari,onnun icin sana verilen en erken zamana al randevunu ve gel nl ye,,,
sahracim vizeyin ciktina cok sevindim darisi tum arkadaslarin basina evrak goturecem demissin sadece 2 resim a b formulu ve pasaportun istiyorlar tabi esiyin oturum karti fotokopisi canim hakkinda hayirlisi olsun bende seni merak ediyordum ben nl geldim sende kisa zamanda gelirsin ins nereye gelecen nl
teşekkü rederım acercım.evet onları hal ettım.ama benden bunlar dısında ıks sırketınde vıze başvuru formu cıkartmamı istedıler.onunda cıktısını ıstıyorlar.inş inş inş bende hayatıma kavusur ıyı bır duzen kurarım kendıme.çünkü çooooooooooook sıkıldım. :cry: :cry: :cry:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol