Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Pasaport aLdim VİZE'm Çıktı ;)

Yorum için giriş yap 14 mesaj · 4.170 görüntülenme
Vizem Çıktı Arkadaşlar HayırLısıyLa oh be :)
Gozun aydin kardesim :) sana dun demedimmi vizen yuzde 99 cikti diye:D

derin bi oh cek bakalim simdi! tekrar gozun aydin kardesim, umarim en yakin zamanda esine kavusursun ve omur boyu mutluluklar dilerim ikinizi
SaOl Kardesim waLLa dün Dedin ama ben ne biLim Dofini sitede bişey yazmayinca kafamda soru işareti wardı ama pasaportta görunce vizeyi walla kalbım durcakdı hayırlısıyla cıktı ıns tum vıze bekleyenlerın vızelerı en kısa zamanda cıkar ;)
Tebrik ederim cenderme, Allah hayırlısıyla gitmeyi,güzel bir yaşam kurmanı nasip etsin.
hayirli olsun vizen arkadasim.bundan sonraki yasaminda Rabbim utandirmasin insallah.
jandarma hayırlı olsun. ya doğrusunu söylemek gerekirse bende red gelecek diye korkmuştum senin için ama ne güzel geldi vizen tekrardan hayırlı olsun allah utandırmasın yeni yaşamında...
Tebrik ederim kardeş hayırlı olsun,

Allah sağlağlim sevdiğine kavuşmayı nasip etsin inşallah.
hayırlı uğurlu olsun kardeşim.
SaoL Hatice Kardesim ALLAH VİZE BEKLEYENLERIN YARDIMCISI OLSUN ;)
hayırlı olsn kardesım.sende holladadan gecıs yapıta vıze alanlardansın galıba.acıklarmısın nasıl bu kadar kısa surede aldın.ben bıldıgım kadarıyla gecıs yapanların hep uzun suruyo benım hep öyle oldu cunku.1 ayda vıze almıssın buyuk basarı tebrıkler.anlatırsan basından gecenlerı sevınırım.bırde polıs geldımı sızlerı kontrole fln polısle baya bı ısım var benımde ondan soruyrum cvp ıcın tskler...
bu aralar guzel haberler geliyor devamli insallah devamida gelir.gozun aydin arkadasim
--sewdaa-- yazdı:
hayırlı olsn kardesım.sende holladadan gecıs yapıta vıze alanlardansın galıba.acıklarmısın nasıl bu kadar kısa surede aldın.ben bıldıgım kadarıyla gecıs yapanların hep uzun suruyo benım hep öyle oldu cunku.1 ayda vıze almıssın buyuk basarı tebrıkler.anlatırsan basından gecenlerı sevınırım.bırde polıs geldımı sızlerı kontrole fln polısle baya bı ısım var benımde ondan soruyrum cvp ıcın tskler...

Tskler sevda

Eft esim hollandadan belcıkaya gecıs yaptı

Eve poLis qeLmiş bakmiş ondan sonra eşim isteqi yolladi ben burdan gerekli evrakları tamamladım iks teslim ettim. benı mulakata cagırdılar ankaraya tekrar gıtttım mulakat yaptılar. sonra dosya belcıkaya gıttı ondan sonra beklemeye basladık we mujdelı haber geldı ;) hepsı bu yaptıklarımın :))
pasakurt yazdı:
bu aralar guzel haberler geliyor devamli insallah devamida gelir.gozun aydin arkadasim

saol Arkadasim inşallah vıze bekleyenler bu guzel haberlerı paylasırlar bızımle :D
cok sanslısın o zaman.Allah bızede nasıp etsın vızemızı almayı butun bekleyenelr olarak.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol