Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Pasaport çevirisi

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 4.974 görüntülenme
Arkadaşlar evlilik işlemleri için nişanlımın pasaport'un çevirinin gerekli olduğunu söylediler. o şimdi hollandada. pasaport fotokopisinden yeminli yercüme yapılıyor mu, yani o fotokopisini gönderse buraya. daha önce hiç tercüme falan yaptırmadım o yüzden bilmiyorum
ole birsey yok yada ben hic karsilasmadim duymadim benim esim hem hollanda vatandasi hem turk iki pasaportunu da fotokopisini cekip yollamisti bana ..

biz bir sorun yasamadik ben hollandadayim
yok oyle birsey arkadasım. esin hollandadan evlilik ehliyet belgesi ve formul A alacak. Bunlarada cok dilli zaten. Ayrıca tercume gerekmez.
lilly marine bunu kim söyledi pasaport tercümesi diye bir şey yok. siz öncelikle hangi yolu izleyeceğinize karar verin ( belçika mı hollanda mı?) ondan sonra evrak işleri detayları forumda var ayrıca herkesde yardımcı olur..
ankara'da etimesgut belediyesinde nikah memuru bi amca var tutturdu pasaport tercüme edilcek diye. :x
allah allah ilginç ama bürokrasi istiyorsa yapmaktan başka çare yok... amca pasaport görmemiş heralde pasaport çevirisi ne demek zaten ne yazacak pasaportta adı soyadı verildiği yer ve tarih nesi tercüme edilecekse :lol:
malesef. yapıcaz mecbur. boşuna paraaaaaaaaaaaa
lilymarlene yazdı:
ankara'da etimesgut belediyesinde nikah memuru bi amca var tutturdu pasaport tercüme edilcek diye. :x

Bendende tercuman isticem dediydi ,taaaaa ilk mesajlarimda yazmistim heralde.

Ama o ona kalmis, guvenirse tercume istemiyor,Ingilizcede yeter diyor.

1 Kilo Baklava al yine git,ciddiyim bak. ;)
Bendende istemislerdi pasaport cevirisi evlenmeden once yaptik;Evlenmeden onceyse es yabanciysa isteniyor diye biliyorum..
Edoxia, bu çeviri pasaport fotokopisinden olur mu? bi de kaç günde yapıyolar çeviriyi? 1 hafta için gelcek nişanlım. o yüzden soruyorum o bana fotokopisini gönderse ben çevirtsem oluyo mu?
çeviriyi 1 günde yaptırırsın, uzun sürmez, fotokopisini tercüme ediyorlar zaten... nişanlın sana ilk sayfalar ve damgalı mühürlü sayfalarıda (görmek isteyeceklerdir heralde) fotokopisini çekip posta yada mail yoluyla yollasın çıktı alıp tercüme ettirirsin...
Lilymarlen ceviri birgunde oluyor o konuda sorun yok ama noter onayi isteniyorsa aslini da ibraz etmek gerekiyor.Bildigin bi tercuman varsa ona git cok can sikici isler degil hersey bittikten sonra anliyorsun.Ama sabir gerektirir tabi allah yardimcin olsun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol