Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

PASAPORT İLE İLGİLİ YARDIMCI OLURMUSUNUZ???

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 2.418 görüntülenme
arkadaşlar pasaportumu çıkarttım ama forumda imza falan gerekli diye bişeyler okudum.hamilinin imzası denilen bi bölüm var orda mı imzamızın olması lazım.benim yok ne yapmam lazım yardımcı olurmusunuz.
hamilinin imzası denilen yere siz imza atmalısınız.
teşekkür ederim cvpladıgın için.bunu bende düşündüm ama herhangi bi sorun yaratırlar diye basvuru esnasında sormak istedim.peki tekrar emniyete falan gidip onaylatmama falan gerek yok dimi yanlızca imza atmam yeterli olurmu?
bir yerde onaylatmanıza gerek yok.
simdi pasaportuma baktim oyle cvp vereyim dedim imzanın ustunde herhangi bir muhur yada onay isareti yok imzalaman yeterli olucak...
umuder yazdı:
simdi pasaportuma baktim oyle cvp vereyim dedim imzanın ustunde herhangi bir muhur yada onay isareti yok imzalaman yeterli olucak...

tesekkür ederim valla.yinede korkuyo insan bi kıllık yaparlar diye
evet bende burda sordugu halde pasaportu imzalamayı unutmuştum.ordaki bayan imzalattı.yazılı damgalı sayfaların fotokopisinide veriyoruz evraklarla beraber.ama imza atmayı unuttugum için fotokopide imzam yok.bayana sordum gerek yok o kadar önemli deil,pasaportta olsun imza gerek yok fotokopisinde olmasına dedi.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol