İmzalı olan ve MVV vizesinin bitiminden sonra en az 3 ay daha geçerliliği olan uluslararası bir
pasaport + fotokopisi; arkasalar burada ne demek isteniyor, ben pek anlayamadim, benim bu hafta cikti, parayi yatirip evraklarimin ankara gelmesini beklicem ve pasportum 17 temmuz da süresi bitiyor, benim suan pasaportumun sürresini uzatmam gerekicekmi. yardimci oluırmusunuz
pasaport süresi icin acil yardim
selam arkadasım benımde oyle kafama takılan bı sorunum var..vizen kac aysa cıktı arkadasım senın??
benımde pasaportumun suresı bıtıyor agustosta onun ıcın yenılemem gerekıyomu acaba..ama bız yıne en dogru bılgıyı sanırım konsoloslugu arayıp ogrenebılırız,,yanı emın olmak ıcın..garanti ;)
benımde pasaportumun suresı bıtıyor agustosta onun ıcın yenılemem gerekıyomu acaba..ama bız yıne en dogru bılgıyı sanırım konsoloslugu arayıp ogrenebılırız,,yanı emın olmak ıcın..garanti ;)
merhaba arkadas senin pasaportun soresin en az 1 senelik olmasi zorunlu sen yinede 2 senelik yap ondan sonra hollandada uzatirsin 5 senelik yalasik 75 eurodi. turkiyede 2 senelik 236 ytldir sevgilerle
kardes benimmi 1 yil olmasi lazim tam anlayamadim, benim vize cikti ve bu hafta randevuyu alicam, pasaportun süresi 17 temmuzda bitiyor, pasoportun süresini uzatmam gerekiyormu
evet uzatman gerek yok vizeni alaman bosubosu konsolusa gidersi sana birtafsiye vize basvurusu haptinzamin bunu istiyorla tatil icin enaz 3 ay oturum icin enaz 1 yil sevgilerle
selam mehmet arkadasım benımde uzatmam gerekmı pasaportun suresını??ben yanlıs okumusum tarıhı sanırım..benımkının suresı eylülün sonunde bıtıyor..benımde uzatmam gerekmı??
evet uzatman gerek yok vizeni alaman bosubosu konsolusa gidersi sana birtafsiye vize basvurusu haptinzamin bunu istiyorla tatil icin enaz 3 ay oturum icin enaz 1 yil sevgilerle
enaz bir yil istiyorlar. eyer seni vize bir ayda gelirse senin ki olabilrin cunku burda kart icin yalasik alti ay veriyorlar sevgilerler
Arkadaşlar bu bilgileri nereden çıkarıyorsunuz. 'imza' dan kasıt, pasaportunuzun ilk sayfasında sahibinin imzası diye bir bölüm var ya orasının imzalı olması gerek. buna herkes dikkat etmiyor diye özellikle yazıyorlar demek ki. ayrıca vizenizi almaya giderken pasaportununuzun süresinin en az 9 ay daha geçerli olması gerekiyor. mvv vizesini 6 aylık verdiklerine göre genellikle 6+3 ay isteniyor demek ki. trnlali arkadaşım sizin pasaport süreniz 17 temmuzda bittiğine göre illa ki uzatmanız gerekiyor pasaportunuzun süresini.
Arkadaşlar ben mvv başvurusunda bulunduğumda benden vize bitim tarihinden itibaren en az 9 ay daha geçerli olan bir pasaport istediler .
vallahi arkadaslar sizin şu yazdıklarınıza bakıyorum,,tesekküredıyorum bılgılerınızı paylastıgınız ıcın ama ben en ıyısı garantı ıs yapıp pasaportumun suresını uzatıyım..ben işimi garantıye almak ıstıyorum..şimdi giderım vizem cıktıgı zaman ankaraya ondan sonra orda bana problem cıkarmasınlar..ben zaten ankaraya 12 saatlık yoldan gelıyorum..bıdaha gerı donmıyım..
bılgılerınız ıcın tesekkurederım
bılgılerınız ıcın tesekkurederım
Arkadaslar olurda konsolosluk pasaportunuzun suresının yeterlı olmadıgını soyledı.Geldıgınız sehırde uzatmanız gerekmez, bu ıslemı Ankara da da yaptırabılırsınız.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol