ARKADAŞLAR BEN SNAVA GİRECEĞİM EVLLİĞİ ONAYLATMADIM VE PASOPORTUMUN SÜRESİ DOLDU BEN PASSAPORTU DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM ACABASERİ NOSU DEĞİŞİYOR MU DEĞİŞTİRİNCEDE EVLİLİK ONAYI YAPTIRMADIM BUNU SINAVİÇİN Bİ SAKINCASI VARMI ŞİMDİDEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN
not;lutfen iletilerinizin butununde buyuk harf kullanmayiniz sadece vurgu yapmak istediginiz yerlerde buyuk harf kullaniniz cunku buyuk harf site icerisinde bagirmak anlamina gelmektedir ve tumuyle buyuk harf kullanmak yasaktir,,,anlayis gostereceginizi umar tesekkur ederiz,,,
saygilar...
sansli...
PASAPORT VE EVLLİK ONAYI
Merhaba Mart 21
Sinav hakkinda bilgi sahibi degilim . Belcika hakkinda deneyimlerim var .
Fakat Pasaport konusunda ;
Pasaportunu degistirirsen Seri Numarasi degisiYOR .! Bu onemli . Eger cok yipranmadiysa suresini uzatmaya bakmak daha mantikli . Sinava baska , Vize basvurusuna baska Pasaport ID leri ile girersen sorun yaratabilirler . Toz dan nem kapan kimseler oldugu icin tehlikeye atmak biraz kumar olur .
Sana tavsiyem o pasaportu hemen uzatip evliligini onaylatmak ve ayni pasaport ile sinava girmek ve vize ye basvurmak . Pasaportum eski diye dusunme ,yipranmis pasaportlar daha kiymetli . Ben eski pasaportumu UHU ile yapistirmistim . Basvuruyuda oyle yaptim , pasaporta sorun yapmadilar , dahasi eger pasaportun kullanilamaz durumda ise Emniyet zaten Kullanilmaz Serhi koyuyor , rahat ol .
Selam , Tayfun .
Pasaportunu degistirirsen Seri Numarasi degisiYOR .! Bu onemli . Eger cok yipranmadiysa suresini uzatmaya bakmak daha mantikli . Sinava baska , Vize basvurusuna baska Pasaport ID leri ile girersen sorun yaratabilirler . Toz dan nem kapan kimseler oldugu icin tehlikeye atmak biraz kumar olur .
Sana tavsiyem o pasaportu hemen uzatip evliligini onaylatmak ve ayni pasaport ile sinava girmek ve vize ye basvurmak . Pasaportum eski diye dusunme ,yipranmis pasaportlar daha kiymetli . Ben eski pasaportumu UHU ile yapistirmistim . Basvuruyuda oyle yaptim , pasaporta sorun yapmadilar , dahasi eger pasaportun kullanilamaz durumda ise Emniyet zaten Kullanilmaz Serhi koyuyor , rahat ol .
Selam , Tayfun .
Merhaba Mart 21
Selam , Tayfun .
bu konuya gırmısken arkadaslar bende pasaportumun kapagı ayrılmıstı kendım yapıstırdım ama kadın uzun tırnaklarıyla cırt dıe soktu kapagı bıde bana dılekce yazıdrdı kapagından ayrık verdım pasaportumu dıe bunda bı sorun yaratırlarmı sızce baska bı sorun yok sadece kabından ayrık durumda bılgısı olan varsa bılgılendırrıse sevınırım tskler
arkadaşlar pasaport sorunlarınız için http:www.e-pasaport.com.tr bu linkde yenı cıkan cıplı pasaportlar ve sorularınızı yanıtlayan bı danısman var bıde buraya bakın rabbım yardımcınız olsun sevda inşallah bı sorun cıkmaz hayırlı gunler
Arkadaslar sınava gitmeden önce evlendigimi pasaportuma kaydettirmem gerekiyormu acaba?? :roll:
bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirmi???
Arkadaslar sınava gitmeden önce evlendigimi pasaportuma kaydettirmem gerekiyormu acaba?? :roll:
pasaportta evlilik kaydıyla alakalı bir işlem yapılmıyor...
pasaportta evlilik kaydıyla alakalı bir işlem yapılmıyor...
Evlenince ;
Senin Pasaportun ; Erkek isen sadece ,Arka Sayfaya ''Evli'' serhi dusuluyor .
Bayan isen ; Soyisim degisiyor .
Esinin Pasaportu ;
-Turk Ise ; Evli serhi , Soyisim degisikligi
-Yabanci ise ; Evli Soyisim degisikligi (Soyisim ekleme)
Pasaportta bu degisiklikler oluyor , ama olmasada olur . Birsey degismez heralde.
Bugune kadar turlu sacmalik gorduk ama boyle birsey gormedik .
Sinav hakkinda bilgim yok . Etkiliyor mu bilmiyorum .
arkadaşlar özür dilerim yanlış yönlendirdiğim için, yanlış hatırlamışım...
Kuyuya bir taş attım galiba,kimse çıkaramıyor :lol:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol