sln arkdslar bi iki gundur giremiyodum siteye cunku son hazirliklarimi yapiyodum,,,daha once haziranin sonunda gitmeyi dusunuodum demistim,,,ama erkene aldim tarihi ve yarin gece gidiyorum allah izin verirse,,,dun pasaportum eve teslim geldi vizeyi basmislar,,,allahim herkese yasatsin bu duyguyu cok guzel ve bi okadar da buruk bi sevinc,,,simdi ailemden ayrilcam icin uzuluyorum,,,esime ve duzenime kavuscagim icin seviniyorum,,,allah hepimizin hakkinda hayirlisini versin ins ins ins,,,vize bekleyen basvurucak olan herkesin vizesi cikar bian once ins ins ins,,,artik hollandaya gecince yazarim heralde bidahaki yazimi,,,saygilar herrkese,,,
pasaportum geldi gidiyorum,,,
bi mezun daha..!
Hayirli yolculuklar arkadasim
umarim Nickname'in gibi sansli olur ve yeni hayatinda sevdiginle birlikte mutlu olursun
Hollandaya geldiginde, hollanda hakkinda ilk izlenimlerini hatta bi ani yasarsan onu, bizimle paylasirsan seviniriz..!
Allah yardimcin olsun
Darisi diger arkadaslarimizin basina
kolay gele
umarim Nickname'in gibi sansli olur ve yeni hayatinda sevdiginle birlikte mutlu olursun
Hollandaya geldiginde, hollanda hakkinda ilk izlenimlerini hatta bi ani yasarsan onu, bizimle paylasirsan seviniriz..!
Allah yardimcin olsun
kolay gele
bi mezun daha..!
Allah yardimcin olsun
kolay gele
cok tesekkur edeirm arkdsm,,,ins ins ins sansliyimdir hersey yolunda gider,,tabi ilk bikac gun islerle ugrasmam gerekecektir diye dusunuyorum, ondan sonra gelip neler yasadigimi neler yaptigimi anlatirim tabiki,,,evet darisi diger arkdslarimizin basina ins ins ins,,,tekrar tesekkur ederim,,,saygilar,,,buarada bi sorum olucak benim gidekren yanimda ne giibi evraklar goturmemi tavsiye edersiniz acaba simdiden tskrler,,,
canım arkadaşım senın adına çok sevındım.inş allah pişmanlıklarla karşılaştırmaz senı.en guzel ,mutlu gunler orada senın beklıyodur inş.hayırlı yolculuklar.
hadi hayırlısı sanslı arkadasım,,tebrik ederim seni,,inan cok sevindim vizenin cıkmasına en sonunda..
bol sans.
emrah
bol sans.
emrah
Hadi yolun acik olsun arkadasim,
Umarim yeni hayatinda mutlu ve basarili olursun.
Allah yardimcin olsun.
Allah yardimcin olsun.
gözün aydin kardes, ALLAH (C.C.) yolunu acik etsin, insallah sevdiklerine sag saglim kavusursun :geek: :geek: :geek:
şanslı çok güzel bi haber arkadaşım..Allah eşinle bir ömür boyu mutlu etsin inş inş inş..senin adına çok mutlu oldum inanki.. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
hayirli olsun
yeni hayatinizda basarilar
canım arkadaşım senın adına çok sevındım.inş allah pişmanlıklarla karşılaştırmaz senı.en guzel ,mutlu gunler orada senın beklıyodur inş.hayırlı yolculuklar.
cok saol arkdsm tesekkur ederim,,,amin amin amin allah kimseyi pismanliklarla karsilastirmasin,,,iyi dileklerin icin cok amaa cok saol,,,havaalaninda isimlerinizi yazdim ayakkabimin altina ve bugun hollanda sokaklarinda gezerken ayagimi surukledim silinsin diye,,,ins ins ins silinmistir hepinizinki,,
hadi hayırlısı sanslı arkadasım,,tebrik ederim seni,,inan cok sevindim vizenin cıkmasına en sonunda..
bol sans.
emrah
cok saol arkdsm tesekkur ederim,,,evet en sonunda beende hollandadayim,,,,
Hadi yolun acik olsun arkadasim,
Allah yardimcin olsun.
saolun arkdsm yolculuk kismida bitti cok sukur,,,ins ins ins herkes cok mutlu ve basarili olur,,,,saolun
gözün aydin kardes, ALLAH (C.C.) yolunu acik etsin, insallah sevdiklerine sag saglim kavusursun :geek: :geek: :geek:
cok saol arkdsm,,,,amin amin amin rabbim hepimizin yolunu acik etsin,,,kavustum cok sukur rabbime bu sabah indim nl ye esim ve gorumcem aldilr beni havaalanindan,,,kavuttum yani sevdigime tesekkur ederim,,,
şanslı çok güzel bi haber arkadaşım..Allah eşinle bir ömür boyu mutlu etsin inş inş inş..senin adına çok mutlu oldum inanki.. :ugeek: :ugeek: :ugeek:
evet benim icinde oyle oldu bu ani 5 senedir bekliyodum sonunda geldi catti ve suan nl den yaziorum,,,esime kavustum cok sukur rabbime,,,amin amin amin rabbim herkesi bi omur boyu mutlu etsin,,,tesekkur ederim,,,
hayirli olsun
cok tesekkur ederim saolun darisi tum bekleyen arkdslarin basina ins ins ins
şanslı senin adına cok sevindim sende eşinden ayrı kalalı cok olmuştu yeni hayatında mutlu huzurlu sevgi dolu bir yaşam diliyorum arkadaşım
şanslı senin adına cok sevindim sende eşinden ayrı kalalı cok olmuştu yeni hayatında mutlu huzurlu sevgi dolu bir yaşam diliyorum arkadaşım
evet arkdsm 5 seene bitmisti evliligimizde ama yilmadik ve sabrimizin sonu selamet oldu rabbim bizimde yuzumuze bakti ve isimiz 40 gun gibi kisa bi surede halloldu bugun sabah kavustum esime cok sukur rabbime,,,cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin,,,darisi tum kavusmayi bekleyen arkdslarin basina ins ins ins,,,
evet 5 sene olmuş sanada banada bu kadar uzun süreden sonra eşine kavuştun nihayet rabbim bir daha hic ayrı bırakmasın sizi benimde vizem cıkmış fakat oglumun kagıdında eksiklik varmiş gönderdik 2 hafta sonrada oglumun vizesi icin bekliyecez benim vizemde 2 haftadan cıkmı tabi ben hala şoktayım o kadar zaman sonra nihayet cıktı ama sevinemiyorum hernedense .................
evet 5 sene olmuş sanada banada bu kadar uzun süreden sonra eşine kavuştun nihayet rabbim bir daha hic ayrı bırakmasın sizi benimde vizem cıkmış fakat oglumun kagıdında eksiklik varmiş gönderdik 2 hafta sonrada oglumun vizesi icin bekliyecez benim vizemde 2 haftadan cıkmı tabi ben hala şoktayım o kadar zaman sonra nihayet cıktı ama sevinemiyorum hernedense .................
senin adina cok sevindim arkdsm seninde vizen hayirli olsun,,,amin amin amin arkdsm rabbim kimseyi ayirmasin ins ins ins,,,sevin arkdsm sevin gerci benim icinde oyle olmustu insan 5 sene gibi uzun bi sureden sonra diledigine kavusunca olayin sokunu atlatipda sevineemiyo bile ve bide icin de buruk bi huzun oluyo geride aileni birakip gidecegin icin yani bana oyle olmustu,,,umarim en kisa zamanda oglunuzunda vizesini verirler ve yuvanizi duzeninizi kurarsiniz,,,
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol