Polylingua CD-2000 PC Yazılımı İngilizce Test, İngilizce Gramer; İngilizce-Türkçe, Türkçe-İngilizce Sözlük ; Sözcük Öğretim Programı; Öğretici Ve Eğlendirici Oyunlar İçeren Detaylı Ve Eksiksiz Bir İngilizce Başvuru Kaynağıdır
İngilizce Test Bölümü
* Her Düzeyde İngilizce Öğrenenler İçin, TOEFL , KPDS, TUS, GMAT Ve Üniversite Sınavlarına Hazırlananlar İçin Özel Olarak Hazırlanmış Her Biri 100 Sorudan Oluşan18 Test İçerir (Toplam 1800 Soru)
* Testler Uygulayanları Sınamasının Yanı Sıra Cevaplar Hakkında Ki Açıklamalar Sayesinde Öğreticidir. Bu Açıklamalar İngilizce Ve Türkçe Olmak Üzere İki Dilde Düzenlenmiştir. İsteyenler Sadece İngilizce Açıklamaları Okuyabilir İsteyenler De Türkçe’den Yardım Alabilirler
* Soruları Cevaplama Sürenizi, Doğru Ve Yanlış Cevaplarınızın Oranını Görebilirsiniz. Bu Sonuçları Kaydederek Gelişiminizi İzleyebilirsiniz
* Cevap Açıklamaları Bölümünde Sorunun Sınadığı Konu Belirtilir, Eksik Olduğunuz Konuları Bu Şekilde Tespit Edip Gramer Bölümünden Yararlanarak Eksikliğinizi Kapatabilirsiniz
* 70.000 İngilizce Sözcük Girişinin Türkçe Anlam Karşılığı , 55.000 Türkçe Sözcük Girişinin İngilizce Anlam Karşılığı İle Toplam 900.000 Sözcük Dağarcığı Vardır
* Sözcük Anlam Karşılıklarının Yanı Sıra Deyimler, Teknik Ve Tıp Terimleri, Kısaltmaların Karşılıklarını Da İçerir
* Tüm İngilizce Sözcük Ve Deyimlerinin Düzgün Bir Aksan İle Seslendirmelerini İçerir
* Sözcüklerin Gramatik Yapılarını Görebilme İmkanı Sağlar
* Bir Çok İngilizce Sözcüğün Cümle İçinde Kullanım Örneklerini
* Sözlük İçeriğine Yeni Sözcükler Ekleyebilme İmkanı Sağlar
* HOT KEY Özelliği Sayesinde Windows İşletim Sistemi Altındaki Herhangi Bir Uygulamada (MS Word, Excel, Outlook, Explorer, Netscape Communicator Vb.) İngilizce Bir Metin Okurken, Tek Tuşla, Seçtiğiniz Sözcüğün Anlamını Görüntülemenizi Sağlar
İngilizce Gramer Bölümü
* İngilizcedeki Tüm Dilbilgisi Kurallarını İçinde Barındıran 150 Konudan Oluşan Örneklerle Açıklamalı Gramer Bölümüdür
* Görüntülemek İstediğiniz Konuya Detaylı İndeksi Sayesinde Rahat Erişim Sağlar
* 150 Konunun Hem Sadece İngilizce Açıklamaları, Hem De Türkçe Açıklamaları Bulunmaktadır
Adam Asmaca Ve Sözcük Öğretim Programı
* Adam Asmaca Oyunu Sözcük Dağarcığınızı Genişletmenizi Sağlar
* Sözcük Öğretim Programı Sayesinde PC’nizin Başında İstediğiniz Zaman Sözcük Öğrenebilirsiniz
Link
http://rapidshare.com/files/11490376/Poly_Lingua_by_arrival.rar
Belki sorulur kısaca açıklayayım; Monitör ve kasa işareti olan Setup dosyasını çalıştırarak programı bilgisayarınıza kurun. İçeriği ve ayrıntıları Türkçe olduğu için kurulumdan sonrasında sizi yönlendirecektir.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol