Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

portfolio'ma yardim a.u.b

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 3.155 görüntülenme
schrijf bewijs leri kendim birileriyle diolog kurmadan mi yapicam mesela woonkranttan ev buldum diyelim onu doldurup sadece dosyamin arkasina yerlestirmem yeterlimi sadece gesprek bewijs lar mi disarda yapilcak birileri soleyi virrsin
Evet schrijf bewijs lar aynen öyle yapılıyor.Ama doldurman lazım.Mesela woonkranttan ev buldun...

Bewijsformulier Schriven a

isim (kendi ismin)

tarih(o günkü tarih)

Situatie:Ik wil een huis huren.Ik lees de huizen krant.Ik meld welk ık wil huren...Şeklinde yazman yeterli.

Soort schrijfproduct:

Anders namelijk :woonbon

şeklinde yazmalısın.

Gazeteden ilanıda kesip yapıştırdın mı işlem tamam dır. Gazetedeki isim soyad telefon woningnummer e mail. vs kısmını doldurup o kısmı keseceksin... Yanlış olmasın...

Portfolio ya pin bon dan başlamanı tavsiye ederim.En kolayı banka automatından para çekip bonnetje yı bewijs ın arkasına koyman...

Bewijsformulier Gesprekken lerin bazılarını illa dışarı çıkıp yapmana gerek yok... Mesele belediyeden çöp

konteyneri istiyorsunuz burada karşı taraf ile bir tel konuşması yapıyorsunuz..haftanın hangi günü saat kaçta gelir siz ne zaman kaba çöplerinizi dışarıya koyacaksınız ücreti ne olur...çok basit yani...

Bunu bewijs da özetliyorsunuz...Çok çok kısa olarak.

Gerçi ben inburgerings e gitmiyorum NT2 ye gidiyorum ama gidenlerden görüyorum...Aynen yazdığım gibi yapıyorlar...
saolasin ben zaten inburgering ne nt2 ne hala cozebilmis degilim :) a1 var a2 var b1 var b2 var ben a2 den sinava gircem mesela bi onu bilirim eskiden inburgering a1 seevyesiymis sanirim on dan sonra a2 icin nt2 dediginiz kursu yapiyormusunuz sanirim simdi birlesti hepsi inburgering in icinde inburgering bitince niveuwe 3 yani b1 i yapabiliyoruz falan filan bu portfolyoda bide soyle kafam karisti daha yeni basladimda .... biraz dandik geldi bu portfolyo bana
Hayır kesinlikle inburgerings e devam edin bu sizin için daha iyi..benim gittiğim bölüm NT2 çok zor...Sadece üniversite mezunları gidiyor ve çeşitli ülkelerden üniversite öğrencileri geliyor...Ben hala bitiremedim neredeyse 2 yıl olacak...

3 işyerinde birden çalışıyorum ve hem iş hem okul yürümüyor....

Sizin kitaplarınız sanırım welkom nederland ve ıjsbereker ...Bunlar kolay ve temel kitaplar..

Bizim kitaplarımız Code 1 ve code 2.... Bu kitaplar zor...

Sonuç olarak inburgerings yada NT2 yi bitirmek aynı şey... Ama benim bölüm akıl karı değil ( bence)...

Siz gittiğiniz bölümü bitirin bence... tr de girdiğiniz sınavdan ikinci bölüm 44 ve üstü bir puan almışsanız bazı sınavlardan da muafiyet hakkınız var sanırım sproken dan....

NL pasaportu almak için inburgerings i bitirmek yeterli....
inburgeringe dewam etmeme gibi luxum yok zati :) ... ben bisey daha sormak istiyorum bu portfolya da gorevler var situatie ler var onlardan biride bankada hesap ac diyor bunu gercekten acmak mi lazim yoksa hesap actirmak icin sadece form doldurup onu bewijs olarak koymamiz yeterlimi acmak istersem bak form doldurmai ogrendim gibisine yeterli olmali bence ama ben hesap acmak istemiyorum gercekten yani ne gerek var

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol