Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Rabbime şükür sınav günüm belli oldu

Yorum için giriş yap 16 mesaj · 5.450 görüntülenme
Slm arkadaşlar (07.06.2010 pazartesı saat 15:30 hayırlı sınav gunu olsun)

pazartesı gunu pasaportumu aldım hemen pasaport numarasını esıme gonderdım oda formu doldurdu ve parayı yatırdı sonra benım msn e 3 kere mesaj geldı bu sınav ıcın bırıncısı parayı nasıl yatıracagımızı anlatıyordu ıkıncısı parayı yatırdıgımıza daır onay mesajıjdı ucuncusude bugun sınav randevusunu aldıktan sonra geldı.sınavın tarıhı saatı adresını yazılıydı saolsunlar neyse

bugun sınav randevusu almak için Ankara konsoloslugunu saat 13:45 de aradım( 0312 409 17 50) (pazartesıden,persembeye kadar saat 13:30 dan 14:30 a kadar arayabılırsınız) aradıgımda hollandaca konusuyolardı normaldır dedım bekledım sonra ankara konsolosluguna hosgeldınız dedı ve sızı bekletecegız dedı allahtan dorduncu sıradaymısım ve bırı kapatınca hemen sıramı soyluyolar fazla beklemedım 2 dakıka bıle surmedı neyse sıra bana geldı adımı soyadımı soyledım ve sınav ıcın gun alacaktım dedım tl dekı bayan bana bır dakıka dedı adımı soyledım ya bılgılerımı kontrol edıyordu dedım dun esım parayı yatırdı hmm tamam dedı sınav ıcın ıstedıgın bır gun varmı dedı bende 6 ayın ılk haftası olursa sevınırım dedım dur bı bakıyım dedı 6. ayın 7 sı saat 3: 30 boş dedı tamam dedım cok guzel dedım en yakın tarıh neydı dedı sana verdıgım tarıh en yakındı tamam dedım tesekkur ettım arkadaslar buyuk gune yaklasıyoruz rabbım herkesın yardımcısı olsun Rabbım butun sınava gırecek ve vıze bekleyenlerın vede herkesın yardımcısı olsun arkadaslar dualarınızı eksık etmeyın rabbım ne muradınız varsa onu versın hayırlı gunler

-------------Ortakoy/Aksaray-------------------
ortakoy yazdı:
Slm arkadaşlar (07.06.2010 pazartesı saat 15:30 hayırlı sınav gunu olsun)

pazartesı gunu pasaportumu aldım hemen pasaport numarasını esıme gonderdım oda formu doldurdu ve parayı yatırdı sonra benım msn e 3 kere mesaj geldı bu sınav ıcın bırıncısı parayı nasıl yatıracagımızı anlatıyordu ıkıncısı parayı yatırdıgımıza daır onay mesajıjdı ucuncusude bugun sınav randevusunu aldıktan sonra geldı.sınavın tarıhı saatı adresını yazılıydı saolsunlar neyse

bugun sınav randevusu almak için Ankara konsoloslugunu saat 13:45 de aradım( 0312 409 17 50) (pazartesıden,persembeye kadar saat 13:30 dan 14:30 a kadar arayabılırsınız) aradıgımda hollandaca konusuyolardı normaldır dedım bekledım sonra ankara konsolosluguna hosgeldınız dedı ve sızı bekletecegız dedı allahtan dorduncu sıradaymısım ve bırı kapatınca hemen sıramı soyluyolar fazla beklemedım 2 dakıka bıle surmedı neyse sıra bana geldı adımı soyadımı soyledım ve sınav ıcın gun alacaktım dedım tl dekı bayan bana bır dakıka dedı adımı soyledım ya bılgılerımı kontrol edıyordu dedım dun esım parayı yatırdı hmm tamam dedı sınav ıcın ıstedıgın bır gun varmı dedı bende 6 ayın ılk haftası olursa sevınırım dedım dur bı bakıyım dedı 6. ayın 7 sı saat 3: 30 boş dedı tamam dedım cok guzel dedım en yakın tarıh neydı dedı sana verdıgım tarıh en yakındı tamam dedım tesekkur ettım arkadaslar buyuk gune yaklasıyoruz rabbım herkesın yardımcısı olsun Rabbım butun sınava gırecek ve vıze bekleyenlerın vede herkesın yardımcısı olsun arkadaslar dualarınızı eksık etmeyın rabbım ne muradınız varsa onu versın hayırlı gunler

-------------Ortakoy/Aksaray-------------------

hadi bakalim sinav gunun hayirli ugurlu olsun arkdsm,,,guzel (olumlu) haberlerle donersin ins ins ins,,,
saolasın bacım allah razı olsun herseyın hayırlısı olsun inşallah
buradan sınava hazırlanan tüm arkadaşlarımız gibi sende kolayca geçersin inşallah... allah yardımcın olsun...
atabilgin yazdı:
buradan sınava hazırlanan tüm arkadaşlarımız gibi sende kolayca geçersin inşallah... allah yardımcın olsun...

saolasın kardeşim allah razı olsun rabbım herkesın ne muradı varsa onu versın ve rabbım senınde sıkıntılarını gıdersın ınsallah sende tez zamanda sevdıgıne ve bebegıne kavusursun ınsallah tekrardan saolasın kardeş
kardeşim hayırlı ugurlu olsun inşallah sınavında basarılı olursun. en basından berı hak ettıgıne ınanıyorum cok kısıye yardımcı oldun hıc bısey olmasa da Rabbım bu sınavı bısekılde kazandıracaktır sana ben adım gıbı emınım. Rabbım her daim yanında olsun selametle kal
Evet kardes sonunda seninde siran geldi hadi hayirlisi!!

sen bu sinavin en yuksek puanini alabilecek birisin,

biz buna inaniyoruz kardes.

Allah sinav yolunda ve sinavda kolayliklar nasip etsin insallah :geek:
Hayırlı olsun arkadaşım,

insallah iyi haberler verirsin bizlere ki, bundan eminim.
Allah yardımcın olsun kardeşim güzel haberlerini bekliyoruz.
kardeşlerim allah razı olsun hepınızden kardeşlerim ,zafer ,conhoney ve serdarıscan ve hatıce ve dıger butun arkadslarım hepınızden rabbım bınlerce kez razı olsun ve rabbım ne muradınız varsa onu versın bu dualarınız ve destegınız ıcın vallah cok sevındım ve cok saolun hersey ıcın rabbımde sızlerın yardımcısı olsun hersey ıcın saolasınız inşallah guzel haberlerı vermeyı rabbım bana nasıp eder bu arada ben o yardımları sadece rabbımın rızasını almak ıcın ve bı allah razı olsun demelerı ıcın yaptım hıckımse zor durumda kalmasını ıstemıyorum cunku ben baya zorluk cektım ve hıc kımse cekmesın ıstıyorum rabbım ızın verdıgı surece herkese yardım edecegım ınsallah saolasınız arkadaslarım
Gecmen dilegiyle arkadasim stres yapma insallah gececeksin dualarimiz seninle.
selamlar ortakoy, Rabbim yardimcin olsun, ben senin gececegine inaniyorum, sinavina da az kalmis, kendine iyi bak, biliyosun telaffuzun onemli oldugu bi sinav, hasta fln olup da sinavi zora sokma, onun disinda zaten sen bu sinavi gececeksin Allahin izniyle.. Allah yardimcin olsun, guzel haberler verirsin bizlere ins. buarada sinav gunu icin pasaportu beklemeseydin keske, pasaport numarasi onemli diil, hayirlisi olsun yinede herseyde vardir bi hayir..Ben dua ediyorum, sen de vizem icin dua et bana kardesim, kolay gelsin, iyi calismalar..
:geek: :geek: :geek: dualarimiz seninle.basarilar kardesim.rabbim yardimcin olsun zihin acikligi versin.

bol sanslar.
tuaydin yazdı:
selamlar ortakoy, Rabbim yardimcin olsun, ben senin gececegine inaniyorum, sinavina da az kalmis, kendine iyi bak, biliyosun telaffuzun onemli oldugu bi sinav, hasta fln olup da sinavi zora sokma, onun disinda zaten sen bu sinavi gececeksin Allahin izniyle.. Allah yardimcin olsun, guzel haberler verirsin bizlere ins. buarada sinav gunu icin pasaportu beklemeseydin keske, pasaport numarasi onemli diil, hayirlisi olsun yinede herseyde vardir bi hayir..Ben dua ediyorum, sen de vizem icin dua et bana kardesim, kolay gelsin, iyi calismalar..

kardeşim allah razı olsun hastalanmak benım elımde degılkı kardeşim rabbımdendır rabbımden ne gelırse amenna hakkımda hayırlısı neyse o olsun tabı herkesın hakkında hayırlısı neyse o olsun rabbım herkesın ne muradı varsa onu hayırlısıyla versın ve ınsallah senın ve butun vıze bekleyen arkadaslarımızın vızelerı tez zamanda hayırlısıyla cıkar ınsallah ve rabbım butun sınava gırecek olan arkadaslarımızın yardımcısı olur ınsallah duaların ıcın cok saol kardeşim
2run34 ve yavuz kardeşim rabbım sızlerdende razı olsun cok saolun dualarınız ıcın rabbım sızınde ne muradınız varsa hayırlısıyla onu versın inşallah dualarınız ve destegınız ıcın herkese cok tesekkur ederım saolun kardeşlerim
arkadaslar benım ıcın gerı syım basladı hadı hayırlısı olsun rabbım yardımcım ve yardımcınız olsun ınsallah hayırlı gunler

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol