arkadaşlarankara konsoloslugunu sınava randavualmak için arıyorum 3 gündür birtürlü bağlanamıyor hatlar dolu diyor meşgule atıyor ne yapmam lazım 0312 409 1750 nolu numarayı arıyorumama bir türlü insan çıkmıyo telesekreter çıkıp kapanıyo başaına böyle gelen arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekürler
randevu alamıyorum acilllll
arkadaşlarankara konsoloslugunu sınava randavualmak için arıyorum 3 gündür birtürlü bağlanamıyor hatlar dolu diyor meşgule atıyor ne yapmam lazım 0312 409 1750 nolu numarayı arıyorumama bir türlü insan çıkmıyo telesekreter çıkıp kapanıyo başaına böyle gelen arkadaşlar varmı yardımcı olursanız sevinirim teşekürler
Bildiğim kadarıyla 13:30 ile 14:30 arası arayabiliyorsun,telesekreter çıkabilir hatlar dolu
olduğu için ama sürekli deneyeceksin mutlaka düşer. Evet 03124091750 numara bu ve
tekrar söylüyorum sürekli arayacaksın o saatler içerisinde,mutlaka düşer.
Kolay gelsin.
Bildiğim kadarıyla 13:30 ile 14:30 arası arayabiliyorsun,telesekreter çıkabilir hatlar dolu
olduğu için ama sürekli deneyeceksin mutlaka düşer. Evet 03124091750 numara bu ve
tekrar söylüyorum sürekli arayacaksın o saatler içerisinde,mutlaka düşer.
Kolay gelsin.
Doğru cevap!! bende bu şekilde randevu almıştım.
meraba arkadasım bende sabah saat 9 30 dan aksam 3 e kadar sürekli aradım ama dedigin gibi telesekreter cıkıo ilk basda turkce olarak sonra hollandaca olarak bişiler sölüıo bekliosun mesgule düşüo ama sen devamlı ara birde adam cıkdıgında seni sıraya alıolar benimki öle olmusdu kadın konusdugunda mesgule düşüo adam cıkarsa sonunda baglanabiliosun allah yardımcın olsun insallah
Sayin ilgili,
Sayet ellinizde dosya numaraniz mevcut ise bize gondermenizi rica eder ve gonderdiginiz takdirde randevu verecegimizi bilgilerinize sunarim.
Saygilarimla,
Vize bölümü
arkadaşlar ban böyle bir email gönderdiler sizce sağlıklımıdır aday numaramı ve randavu almak istediğm günü yazarsam bana o günü verirler mi email le gün alan arkadaşlar var mıhiç
Sayet ellinizde dosya numaraniz mevcut ise bize gondermenizi rica eder ve gonderdiginiz takdirde randevu verecegimizi bilgilerinize sunarim.
Saygilarimla,
Vize bölümü
arkadaşlar ban böyle bir email gönderdiler sizce sağlıklımıdır aday numaramı ve randavu almak istediğm günü yazarsam bana o günü verirler mi email le gün alan arkadaşlar var mıhiç
Sayin ilgili,
Saygilarimla,
Vize bölümü
Emaille randevu almak diye birşey yok,telefonla randevu alıyorsun,
sınava giderken konsolosluğa getirmen gereken belgeleri sana söylüyorlar,
emaille bunu nasıl yapacaksın :?: :?:
Sayin ilgili,
Saygilarimla,
Vize bölümü
Emaille randevu almak diye birşey yok,telefonla randevu alıyorsun,
sınava giderken konsolosluğa getirmen gereken belgeleri sana söylüyorlar,
emaille bunu nasıl yapacaksın :?: :?:
Merhaba arkadaşım, konsoloslukta herşey mümkün :) sen gönder arkadaşım açıkca
belirtmişler randevu vereceklerini.
arkdaşlar ben diğer emaille adımı vererek bi soru sormuştum benim başvuruda kullandım emailime cevap gelmiş size 07-08-2010 tarihine saat 14 .30 randavu saatiniz diye şaşırdım acaba hiç böyleolna oldumu :oops:
acaba yeni bir düzenleme mi bu. daha önce emaille randevu verildiğini hiç duymamıştım. inşaallah bir terslik çıkmaz.
ama bana kalırsa siz yinede telefonu düşürmeye çalışın ve teyit ettirin gelen emaili söyleyin.
ama bana kalırsa siz yinede telefonu düşürmeye çalışın ve teyit ettirin gelen emaili söyleyin.
bencede telefonla irtibat kurup gelen maili teyit ettirmekde fayda var...
arkadaşlar sınav randavumu aldım ordaki kadın kafasına göre takılıp ban haberim olmadan 8-7-2010 tarihini vermiş bende bari teyit ettirek dedik ulaşabilirsek dedim tamda vize bölümüne ulaşıp 29-7-2010 atihine istedim verdiler artık yen sistemle gireriz zaten zannerdesem fazla bi değişiklik yok sadece puanı 26 ya yükseltmişler heralde iliginiz alakanız için herkese teşekürler bu site sayesinde çok şey örendimn halen öreniyorum
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol