Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

randevu için yardım acill

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 1.806 görüntülenme
merhaba arkadaşlar.

sına randevusu için ankara konsolosluğunu saat kaçta aramamız lazım acaba?

saatler değişti denilmişti ama bu konuda bir bilgi bulamadım.

bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim acil lazım. şimdiden teşekkürler
turku yazdı:
merhaba arkadaşlar.

sına randevusu için ankara konsolosluğunu saat kaçta aramamız lazım acaba?

saatler değişti denilmişti ama bu konuda bir bilgi bulamadım.

bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim acil lazım. şimdiden teşekkürler

arkdsm biraz bakindim ama bende goremedim,ama sana soyle bisey tavsiye edebilirim,saat 3 ile 4 arasiydi onceden,sen eger yarin sabah hemen alman gerekiosa,saat 1 de otur telefonun basina birgunun telefon basinda gitcek artik yapicak bisey yok bence otur saat 1 de 4 e kadar ara dusurene kadar ara surekli,telefonun tekrar arama tusu varsa onla ara daha hizli oldugu icin dusme sansi daha yuksek oluyo,eminimki dusecektir,zaten saat kacla kac arasinda araman gerektiginide telesekreterden soyluyo olabilir...baktim ama bulamadim basligi iste sana tavsiye edebilicegim bu...umarim yarin dusurebilirsin telefonu...kolay gelsin,,,allah yardimcin olsun sinavini gecmeyi nasip etsin ins ins ins ...
teşekkürler şanslı ilgin için çok sağol. yeni arama saati 13.30-14.30 arası

telefon numarasıda 0312 409 1750

yeni arayacak arkadaşların bilgisine..

bugün arayıp randevumu aldım. inşallah 19 ocak 2.30 da sınava girecem. rabbim güzel haberle dönmeyi nasip eder inşallah. heyecan sardı tabi benide:) hayırlı olur inşallah
turku yazdı:
teşekkürler şanslı ilgin için çok sağol. yeni arama saati 13.30-14.30 arası

telefon numarasıda 0312 409 1750

yeni arayacak arkadaşların bilgisine..

bugün arayıp randevumu aldım. inşallah 19 ocak 2.30 da sınava girecem. rabbim güzel haberle dönmeyi nasip eder inşallah. heyecan sardı tabi benide:) hayırlı olur inşallah

cok sevindim arkdsm bulduguna ve tarihini alabildigine,ins ins ins sende kazanip geliceksin ve sitemiz bi yesillendirme daha yapicak rabbimin izniyle,,,,guzel haberlerini bekliyoruz 19 ocak da...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol