arkadaslar ben bu ayrılıktan bıktım artık bı hafta sonra esım gelecektı ama artık gelemıyo esım bugun ısten gelırken kaza yapmıs arabayla ayagı kırılmıs ve gogusu ıncımıs artık ızınlerde de kavusamıyoruz olecegım sıkıntımdan esımın yanımda olamadım boyle bı gunde sıkıntıdan olecem esımın ıs kaybı oldu saglıgından oldu polıs rapor tutuus doktor raparu falan var esıme bakıcak kımse yok orda bunları gostererek vızeyı hemenalabılırmıyımesım yalnız kaldıı nolur bı cıkar yollll yarrdımmmmmmm
rapor ile erken vize
hatırladıgım kadarıyla bı arkadas esının amelıyat olacagını soylemıs ve vızeyı almıstı bana yol gosterecek bırlerı varmı bu konuda
hatırladıgım kadarıyla bı arkadas esının amelıyat olacagını soylemıs ve vızeyı almıstı bana yol gosterecek bırlerı varmı bu konuda
arkdsm cok gecmis olsun inan cok uzuldum esin adina,,,allah yardimciniz olsun deneyin sansinizi esinizin yaninda kimse yoksa rapor cabuk gitmenize yardimci olabilir belki denemekde fayda var,,,tekrar cok gecmis olsun,,,
alper cok cok gecmis olsun kardesim.insallah en yakin zamanda sagligina kavusur esin.insallah sitedeki butun arkadslar hep birlikte dua edicez islemlerin icin,en yakin zamanda kavusman dilegiyle kardesim.allah sabir versin.
cok tesekkurler hepınızden allah razı olsun ya sımdı bu raporla nereye basvuru yapacaz dofıye mı beldıyeye mı bılgısı olan varmı
Allah yardımcınız olsun.
geçmiş olsun kardeşim allah yardımcınız olsun allah kavuştursun kardeşim :geek: :geek:
gecmıs olsun kardes Allah hakkınızda hayırlısını verır ınsallah..
gecmis olsun alper ya cok uzuldum derler ya her iste bi hayir vardir bundada bi hayir vardir uzulme isalla islerin yoluna girer
prenses saolun hepınzden allah razı olsun esım doktor baya ugrastı bu pazar gelebılır dedı artık cok sukur ıyı ve bu pazar almaya gıdecem havaalanına hayırlısı artık
prenses saolun hepınzden allah razı olsun esım doktor baya ugrastı bu pazar gelebılır dedı artık cok sukur ıyı ve bu pazar almaya gıdecem havaalanına hayırlısı artık
tekrar cok gecmis olsun ve simdiden gozunuzaydin esinizle guzel bi tatil gecirmenizi dilerim,,,
cok tesekkur edıyorum sanslı esım geldı kızıml abırlıkte cok mutluyum esıde daha ıyıye gıdıyo cok tesekkur edıyorum gorusmek uzere dostum
cok tesekkur edıyorum sanslı esım geldı kızıml abırlıkte cok mutluyum esıde daha ıyıye gıdıyo cok tesekkur edıyorum gorusmek uzere dostum
sizin adiniza sevindim allah mutlulugunuzu daim etsin en kisa zamanda nl dede birlikte olursunuz ins ins ins,,,hemcinsimin yani esinizin durumununda iyyie gitmesine cok sevindim onada gecmis olsun dileklerimi sunuyorum,,fedakar es fedakar anne kazaya ragmen sizi gormeye gelmesi cocugunuzu gormenize yarali oldugu halde imkan saglamasi gercekten takdir edilecek bir durum saygilar,,,
cok saol sanslı arkadasım ıns herkes bu mutlulukları yasarr evet annesı fedekar evet cok haklısın
cok saol sanslı arkadasım ıns herkes bu mutlulukları yasarr evet annesı fedekar evet cok haklısın
ins ins ins arkdsm,,,
Alper kardes cok gecmis olsun duydum cok uzuldum valla Allah yar ve yardimcin olsun hersey gonlunce olur inlsl. bunda da vardir bir hayir elbette uzulmz hersey yoluna girer insl.
alper arkadasim cok cok gecmis olsn .Vallahi cok gec gormusum ya bana kizmakta hakliymissin.:( esinin gelmis olmasina sevindim bunun icinde gozun aydin.Gorusmek uzere arkadasim iyi calismalar
esım geldı ve gıttı bı hafta oldu saglıgıda cok sukur ıyı tesekkur edıyorum
uuuuuuuuu gecmis olsun yav umarım en kısa zamanda düzelir
allah yardımcınız olsun
ama bu gecerli bir sebeb bence vermeleri lazım
allah yardımcınız olsun
ama bu gecerli bir sebeb bence vermeleri lazım
tesekkurler ama bu sebeb onlar ıcın tın bıle demedı
Gecmis olsun...
Esinin iyiye gitmeside guzel sevindirici haber..
Allah ayrilmamak uzere sizi kavustursun en kisa zamanda :geek:
Esinin iyiye gitmeside guzel sevindirici haber..
Allah ayrilmamak uzere sizi kavustursun en kisa zamanda :geek:
cok tesekkurler ugur abı esım sımdı belcıkada ıste araba cope gıttı sıgorta ıslerı falan ugrasıyo
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol