dün sabah mektup gelmiş ve vizemi kabul etmemişler. çok şaşkınım ama hakkımızdan hayırlısı buymuş demek. fakat ben bir şey sormak istiyorum ve biz ne yapmalıyız tecrübeli arkadaşlar bilgi verirseniz çok sewinirim.
bi açıklama varmış mektupta neden red geldiğine dair. oda şu; işçi kurumunda eşim çalışıyo görünmüyomuş ve altına bi açıklama yapmışlar bu kurum eski sistemle çalışıyo o nedenle yanlış bilgi almış olabiliriz diye. maliyeden çalıştığınıza dair bir belge almanız lazım gibi bişiler yazıyomuş bizim durumumuz nedir veya tahmininiz nedir bu durumda yapabilceğimiz bişey varmı. ayrıca öaliyeden öğrenmek onlar için pekte zor olmasa gerek arayıp sorabilirlerdi öyle değil mi? eşim 1 ocakta buraya gelcek hemen kağıtları verse ve o istedikleri kağıdıda gnderse bu kez verirler mi dersiniz vizeyi?
red geldi :(
uzuldum :(
evraklarinizi tamamlayip yine bir basvuru yapabilirsiniz ..
evraklarinizi tamamlayip yine bir basvuru yapabilirsiniz ..
dün sabah mektup gelmiş ve vizemi kabul etmemişler. çok şaşkınım ama hakkımızdan hayırlısı buymuş demek. fakat ben bir şey sormak istiyorum ve biz ne yapmalıyız tecrübeli arkadaşlar bilgi verirseniz çok sewinirim.
bi açıklama varmış mektupta neden red geldiğine dair. oda şu; işçi kurumunda eşim çalışıyo görünmüyomuş ve altına bi açıklama yapmışlar bu kurum eski sistemle çalışıyo o nedenle yanlış bilgi almış olabiliriz diye. maliyeden çalıştığınıza dair bir belge almanız lazım gibi bişiler yazıyomuş bizim durumumuz nedir veya tahmininiz nedir bu durumda yapabilceğimiz bişey varmı. ayrıca öaliyeden öğrenmek onlar için pekte zor olmasa gerek arayıp sorabilirlerdi öyle değil mi? eşim 1 ocakta buraya gelcek hemen kağıtları verse ve o istedikleri kağıdıda gnderse bu kez verirler mi dersiniz vizeyi?
canım benim inan çok üzüldüm.arayıp sorabilirlerdi tabi canım ama neden ugrassınlarki.bizleri burda strese sokmak varken.yinede hakkınızda hayırlısı olsun.bence eşin bu durumu hemen halletsin.en kısa zamanda çıkar.ilk seferde red alan arkadaslarınki hemen çıkıyo 2. basvuruda forumdan gördügüm kadarıyla.inşallah seninkide öyle olur.
canım benim inan çok üzüldüm.arayıp sorabilirlerdi tabi canım ama neden ugrassınlarki.bizleri burda strese sokmak varken.yinede hakkınızda hayırlısı olsun.bence eşin bu durumu hemen halletsin.en kısa zamanda çıkar.ilk seferde red alan arkadaslarınki hemen çıkıyo 2. basvuruda forumdan gördügüm kadarıyla.inşallah seninkide öyle olur.
inşaallah zeyna ben hala şaşkınım ama hayırlısı
Biz şimdi vizeye başvururken verdiğimiz bütün ewrakları tekrar vericekmiyiz yoksa yalnızca istedikleri o evrağı göndermemiz yeterli olur mu?
kesin olarak bilmiyorum ama tum evraklari duzenleyip gondermek daha mantikli eksiksiz olmasi daha iyi olur . ama gonderilen makama sorulmasi daha mantikli .
arkadasım avuakta gerek yok sakın paranızı kaptırmayın kurumlar arası bi eksiklik var esin bizzat ilgilensin kolayca konuyu cözer sizde en kısa zamanda vizenizi alırsınız cünki red sebebini halletmis olursunuz...allah yardımcımız olsun hepimizin...
hatice sen ne zaman basvurdun hangi evraklarla basvurdun yazarmisin
arkadasım avuakta gerek yok sakın paranızı kaptırmayın kurumlar arası bi eksiklik var esin bizzat ilgilensin kolayca konuyu cözer sizde en kısa zamanda vizenizi alırsınız cünki red sebebini halletmis olursunuz...allah yardımcımız olsun hepimizin...
Amin kardeşim Allah hepimiizn yardımcısı olsun.
Banada bu kez alırız gibi geliyo inşaallah bu kez bi sorun çıkmaz
hatice sen ne zaman basvurdun hangi evraklarla basvurdun yazarmisin
cartel biz 11 ekimde hollandadan başvurduk eşim avukata danışarak hazırlamıştı bütün ewrakları ama tam olarak neler olduğunu bilmiyorum kendisine sorarım o yazar hepsini. tam olsada bi eksik buluyolar işte Allah yardımcımız olsun cümlemizin.
Eşim Türk vatandaşı. maliyede eşiminde kaydı var işçi kurumu her neyse orada çalışıyor görünmüyormuş kendileride belirtmişler onlar eski sistemle çalışıyolar hata yapmış olabilirler diye nitekimde öyle
Onceleikle gecmis olsun hatice sizin adiniza cok uzuldum:((
maliyeden kacak is olmadigina dair bir kagit eksikmis aynisni esimde diyo esinin kacak calismadigini ispatlamasi icinmis calistigi yerin maaslarini duzenleyen sirketten (loonadministratie / kagidin ismi = loonbelastingverklaring)
tekrar yeniden basvuru yapmak yerine itiraz edip bu belgeyi gondermek daha kisa surer heleki avukata falan para kaptirma....hic gerek yok denk ik!!!
maliyeden kacak is olmadigina dair bir kagit eksikmis aynisni esimde diyo esinin kacak calismadigini ispatlamasi icinmis calistigi yerin maaslarini duzenleyen sirketten (loonadministratie / kagidin ismi = loonbelastingverklaring)
tekrar yeniden basvuru yapmak yerine itiraz edip bu belgeyi gondermek daha kisa surer heleki avukata falan para kaptirma....hic gerek yok denk ik!!!
ben 27 kasimda basvurdum hala haber yok umuder seninkisi isik hiziyla cikmis masallah
hatıce 25 arkadasım cok uzuldum bıraz daha sabırla bekle emınım olcaktır.ben sınava gırelı 3 ay oldu ve esım ıs bulamadıgından dolayı henuz basvuruyu yapamadık.yanı sabır a ıhtıyacımız var.senın adına cok uzuldum.allah sabır versın arkadasım.
teşekkürler kardeşim Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun.
o belgeden sizde yokmu hatice çalıştıgınız yerden alacaksınız maaş bordrosu
maaş bordrolarını vermiştik zaten şimdi maliyeden bi kağıt istiyolar kaçak çalışmadığının ıspatı olarak onuda eşimin iş yerinden muhasebeciler maliyeden almışlar sanırım eşim hafta içi vercek
ben 27 kasimda basvurdum hala haber yok umuder seninkisi isik hiziyla cikmis masallah
Hayirlisi boyleymiss cartel umarim seninkide bir an evvel kabul olur....Keske elimde olsada soyle yaptik boyle yaptik da bu kadar kisa surede cikti diyebilsem....
Bu aralar kerst yilbasi girdigi icin birazz yavaslar zaten kapalilarda herhalde yilbsindan sonra insallah hayirli haberleri aliriz....
maaş bordrolarını vermiştik zaten şimdi maliyeden bi kağıt istiyolar kaçak çalışmadığının ıspatı olarak onuda eşimin iş yerinden muhasebeciler maliyeden almışlar sanırım eşim hafta içi vercek
insallah bu sefer olumlu haber gelicek kardes uzulme sanirim salidan sonra gonderirse esin kagitlarini 10-15 gun icinde(belkide daha kisa surede) olumlu cvp alicaksindir...
Hakkimizda hayirlisi olsun...
insallah bu sefer olumlu haber gelicek kardes uzulme sanirim salidan sonra gonderirse esin kagitlarini 10-15 gun icinde(belkide daha kisa surede) olumlu cvp alicaksindir...
çok teşekkür ederim kardeşim inşaallah bu kez vericekler.
offff kardesim ya nasil uzuldum anlatamam hatice bunu simdi yaziyorum uzun suredir foruma giremiyorum kimse sanmasin ki sertac hollandaya gittii siteye girmiyor... yemin ederim cok uzuldum ablam ya ins halllolur allah yardim etsin...ins biran once sorunu cozersiniz...tekrar kusra bakma...
offff kardesim ya nasil uzuldum anlatamam hatice bunu simdi yaziyorum uzun suredir foruma giremiyorum kimse sanmasin ki sertac hollandaya gittii siteye girmiyor... yemin ederim cok uzuldum ablam ya ins halllolur allah yardim etsin...ins biran once sorunu cozersiniz...tekrar kusra bakma...
Est. kardeşim gitmişsin sen çok şükür ama gidipte işim bitti deyip burayıda unutmamışsın. Allah razı olsun kardeşim inşaallah yakındır hayırlısıyla çıkar benim de bekleyen herkesin de vizesi.
benim vizeden hala bir haber yok ve ilk başvurumda da son güne kadar gelmemişti mektup şimdi yine red gelicek diye çok korkuyorum. Allah bütün bekleyenlerin yardımcısı olsun inşaallah.
Allah yardimcin olsun kardes.
Insallah en kisa zamanda mutlu haberini alirsin.
Butun iyi dileklerim sizinle olsun.
Insallah en kisa zamanda mutlu haberini alirsin.
Butun iyi dileklerim sizinle olsun.
Allah razı olsun kardeşim Rabbim cümle bekleyenlerin yardımcısı olsun inşaallah
buda baska bir laf cambazligi bu aralar bu denli red cok gelmeye basladi yok evraklariniz gorunmuyor sistemde yok esinizin maasi gorunmuyor bundada eski sistemde diye birsey daha attilar bakalim daha neler cikicak.arkadasim isyerinizden muhurlu yani kabul gorur kagit alip gotur dicem ama kagidami bakiyorlar yoksa bilgisayar sistemindenmi anlamadim.cunku gonderdiginiz evraklardan baksalar bahsettikleri sistemde neye bakiyorlar.gercek olup olmadigina baksalar o zamanda kagidi niye tekrar istiyorlar anlamadim neyse hakkinizda hayirlisi insallah en kisa surede bu gunleride atlatirsiniz
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol