Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

red geldı bugun olsun sövmek var ama uzulmek yok

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 3.628 görüntülenme
evet arkadaslar red geldı bugun dört senedır evlıyım sınav tarıhım 10 gun sonra bıtıyor olsun uzulmeyecem avukata verıp ıtıraz edecem durmak yok yola devam.....
sana da mı red?

noluyo yaa. bi tuhaflık var. bu üçüncü kişi red alan.

hakkımızda hayırlısı olsun.

selamlar...
gecmis olsun igilbigil

sebep neymis ya.bu ara red gelen cogaldi,

ortak bir sebebi mi var acaba.

Insallah yakin zamanda halleder kavusursun.
arkadaslar sorun mektupta yazdıgına gore eşimin calıstıgı hollanda sırketı iş dairesine kayıtlı degılmıs oyüzden eşimin pirimlerini odememış galiba.. iş yerının patronu, bız ıstegımızı yapacagımız zaman beş dk lık evrakı kıcıklıgına bıze üç haftada vermıstı..
esin Turk heralde kardes.niye oyle birsey yapmis ki patron.

normal vatandas dami kotu muamele yapiyo artik.

hayret birsey vallahi hayret.

Allah sabir versin,insallah islerini kisa zamanda halledersin.
aaa bu neya red cvplari arka arkaya geliyo bu sonuncusu olur ins ins ins...

:( :( :( cok uzuldum arkdsm umarim en kisa zamanda islerinizi halledip tekrar basvurup vizenizi alabilirsiniz,,, :geek: :geek: :geek:
evet eşim turk uzun suredır calısıyordu sırket satıldı sımdıkı patron dengesizin bırı hollandalılarda dahıl butun calısanlar nefret edıyormus.. hayırlısı olsun Allah butun bekleyenlere sabır versın dualarımız hepımız ıcın..
igılbigıl yazdı:
evet eşim turk uzun suredır calısıyordu sırket satıldı sımdıkı patron dengesizin bırı hollandalılarda dahıl butun calısanlar nefret edıyormus.. hayırlısı olsun Allah butun bekleyenlere sabır versın dualarımız hepımız ıcın..

:geek: :geek: :geek:
Degerli Insanlar Bazi Turk IsYerleri Hollanda Hukukuna Aykiri(Insanlari Dolandirici)oyalayici

Para Kazanma(baskasinin Sirtindan)buna Alisik Ahlaksiz Insanlarimiz bulunuyor malesef,

burda her insanin cal;isdigi muddedtce Resmi sigortali ve issizlik hastalik, Devlet e mEcburi Is isci Primlerini Odemesi gerekmekdedir!!Onun icin model Formlari doldurulmakdadirki bu durumda gelir vergileri dahi odenmesi gerekir!!!!!!!!bu durumda magdur olanlar derhal avukat tutsun davaci olsunlar velevki bu islem formalide olsun hollandada kural disina cikilmak burda her is yerinin firmanin muhasebesici(Mali musaviri)bulunur!!

Bu ulkede ne borc para nede Su isimi bitir su kadar al islerinden uzak durunuz!!

Amersfoorda da boyle insanlari essek gibi sabah 07,00,aksam 20,000 kadar calisdiran insafsiz Is yeri sahipleri mevcutdur!!Biraz Akilli olalim bu Dolandirici sepekelerden uzak durunuz Aksine Dva Aciliniz!!!!!!!!!!!!!!!

Bu Ulkede Sabikalanirsaniz bhic bir ulkede soz hakkiniz olmaz hakkinizi arayiniz velevki Formalide(anlasmali olsun)Siz birey olarak Guvendiginiz kisiden Tarbe(dolandirilmis)durum dusmussunuz!!

Bu insanlari her yerde gormekdeyiz camilerde dahi insanlari Dolandirmakdalar!!!

biraz Akilli Olalim!!!

itiraz ediniz!!o is verenin bilincli hatasi sizin sucunuz Degil Vergi Dairesinin(cwi)inin Takip etmesi gerekir!!

ISLEMLERINIZI AYLIK KAGITLARINIZDA(REGISTRATIEBERICHT) AGISZORGVERZEKERINGEN POLICE NIZDE TAKIP EDINIZ!! 38 saat ustunde her hafdalik, ve gelis icin net maas ve brut maas arasina dikkat ediniz !!

HATALARIMIZ BIZLERDE

WWW.IND.NL

WWW.IKS.COM

DA DEGIL DIR!!

BIRAZ AKILLI DIKKATLI OLALIM!!!
evet dogru soyluyorsun esımde oyuzden avukata basvuruyor zaten hem ınd ye ıtıraz hemde ış yerınde hakkımızı arastırmak ıcın..
igılbigıl yazdı:
evet dogru soyluyorsun esımde oyuzden avukata basvuruyor zaten hem ınd ye ıtıraz hemde ış yerınde hakkımızı arastırmak ıcın..

Tum AylikKagitlariniz maass ve saglik primleri odemis iseniz Isbulma ve Vergi Dairesinden Yardim Isdeyiniz,ki bunu Avukat nezdinde ulasabilirsiniz1 ind ye bu bizim sucumuz dEgil Degin!!

Sizin Monarsi Haklariniz yuzunden Hakkimizi verin Tazminat Aciniz Ayni Zamanda Deventer Turk Konsoloslugu Sosyal Isler masasindan Yardim(avukatli)aliniz Yardim Ederler Bedava Gorusurler!

www.iot.nl

burdan yardim alabilirsiniz utrecht!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Turklerin haklarini savunma mekezi!!
arar_55 yazdı:
Degerli Insanlar Bazi Turk IsYerleri Hollanda Hukukuna Aykiri(Insanlari Dolandirici)oyalayici

Para Kazanma(baskasinin Sirtindan)buna Alisik Ahlaksiz Insanlarimiz bulunuyor malesef,

burda her insanin cal;isdigi muddedtce Resmi sigortali ve issizlik hastalik, Devlet e mEcburi Is isci Primlerini Odemesi gerekmekdedir!!Onun icin model Formlari doldurulmakdadirki bu durumda gelir vergileri dahi odenmesi gerekir!!!!!!!!bu durumda magdur olanlar derhal avukat tutsun davaci olsunlar velevki bu islem formalide olsun hollandada kural disina cikilmak burda her is yerinin firmanin muhasebesici(Mali musaviri)bulunur!!

Bu ulkede ne borc para nede Su isimi bitir su kadar al islerinden uzak durunuz!!

Amersfoorda da boyle insanlari essek gibi sabah 07,00,aksam 20,000 kadar calisdiran insafsiz Is yeri sahipleri mevcutdur!!Biraz Akilli olalim bu Dolandirici sepekelerden uzak durunuz Aksine Dva Aciliniz!!!!!!!!!!!!!!!

Bu Ulkede Sabikalanirsaniz bhic bir ulkede soz hakkiniz olmaz hakkinizi arayiniz velevki Formalide(anlasmali olsun)Siz birey olarak Guvendiginiz kisiden Tarbe(dolandirilmis)durum dusmussunuz!!

Bu insanlari her yerde gormekdeyiz camilerde dahi insanlari Dolandirmakdalar!!!

biraz Akilli Olalim!!!

itiraz ediniz!!o is verenin bilincli hatasi sizin sucunuz Degil Vergi Dairesinin(cwi)inin Takip etmesi gerekir!!

ISLEMLERINIZI AYLIK KAGITLARINIZDA(REGISTRATIEBERICHT) AGISZORGVERZEKERINGEN POLICE NIZDE TAKIP EDINIZ!! 38 saat ustunde her hafdalik, ve gelis icin net maas ve brut maas arasina dikkat ediniz !!

HATALARIMIZ BIZLERDE

WWW.IND.NL

WWW.IKS.COM

DA DEGIL DIR!!

BIRAZ AKILLI DIKKATLI OLALIM!!!

Vize Red Gelenler icin itiraz Dilekcesi Ornegi

Gonullu

Giden: 36 Tesekkur

Gelen: 128 Tesekkur Sizinler icin Derledim Tercumeli Itiraz Ornegi Kolay Gelsin!!

Hollandaca Kisimlarini Yaziniz, Turkce ornekleri Yazmayiniz Itiraz ederken!!

itiraz ornek yollama tarihiniz yer Antwerpen 04-03-09

aan= Itiraz Edilemn Mercinin Adi Bakiniz Belgede!!

Adres= Nereye Yolluycaksiniz ONu Yazin(KIME ISE)

Van= Adiniz itiraz eden kisinin

Adres= (Yazisma Acik Adresiniz)

Hollanda ve Belcika vede Turkiye!!!

Betreft=Dossernummer=Kenmerkt=zaaknummer=Dava sicil itiraz numaraniz!Konu ile ilgili Bakiniz!!

t.a.v= Afd.Bezwaarschrijften Balie itiraz kabul merci bolum amirligi dikkatine

Aan Hooggeleerde,, MR.....Saygi Deger Hakim

Hierbij deel ik u mede,dat ik wil herenigd worden met mijn partner(Familie)!!!

Dit is mijn bezwaarschrijf met bewijsmateriaal,

zie toegevoegde bijlages!!! kac evrak Belge Isbat eklemissiniz sayi yaziniz

inafwachting van uw positieve bericht(mvv aanvragen )toelating naar buitenland,teken ik ,

alvast bedankt,

bezwaarmakende

imza atiniz

not tum aranan aile birlesimi icin gerekli belgeleri evraklari ki bu itiraz mektubu ile birlikde

is kontrati,aylik kagitlar, pasaport siz ve avrupadaki esinizin,saglik karnesi policesi(Avrupadaki Esinizin)

maas(aylik) banka girdi kagitlari isdenilen sartlardaki evraklari yollayiniz haiyrlisi diyelim kolay gelsin ornek itiraz dilekcesi ekledim

turkce olanlari yazmayiniz Hollasndacasini yaziniz

cok Degerli mr!!!Karar veren kisi

Bununla birdirmek isderimki ben Ailemle Aile birlesimini birlesmesini istemekdeyim,

Itiraz isleri masasi Bolum Amirligine

bunlar benim Dava Duzeltme Belgelerim ,bakiniz isde ekde Savunma(kac tane ise Yaziniz

Olumlu cevap alacagimi umar,

Simdiden tesekkur ederim, itiraz eden imzam tarih yer!!

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol