Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

red ( yeni is - eski 3 aylik maas bodrosu ? )

Yorum için giriş yap 4 mesaj · 2.555 görüntülenme
arkadaşlar dün ınd den sonuc geldi ve malesef red aldım.redin tek sebebiş eşimin kontrat problemi.eşim dün yeni bir işe başladı ve 1 yıllık fast kontrat aldı.yeniden başvurmayı düşünüyorum ama 3 aylık maaş bodrosu isteyecekler acaba eski işyerinden olan maaş bodroları geçerli olurmu yada yeni işinde 3 ay beklememizmi gerekecek.bu arada 31.05 de eski işyerinden ayrıldı 01,06 da yeni işyerinde işe başladı.bilgilendirirseniz sevinirim.kafayı yemek üzereyim.
Degerli insanlarimiz neden bunu iyi dusunup(bilen bir kisi ile)bas vuruda bulunmuyorsunuz???

Basvurmak mvv aile birlesimi icin iyi hazirlikli olup Bakiniz IND vize islemleri icerikleri(tum evraklari eksik) gozukmuyorsa baslayiniz mvv aile birlesimi murcaatina(harc paralariniz yanar geri alinmaz)

tabii ki,eniden baslamak isderseniz 6 ayi bekleyip tekrar baslayiniztavsiyem bunu sorunu olan kisler

bir uzman avukat nezdinde baslatiniz!!!

her nedense bas vur ya cikarsa vize,bu buyuk hata digerlerine de iyi ornek olmuyoruz!!
slm aytac arkadaşım sen nerden başvuru yaptın galiba nl den başvuru yapmışsın öyle değilmi önce bi onu öğrenelim?
slm senetor arkadaşım evet ben nl den başvurmuştum.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol