Arkadaşlar sitede yayınlanan resimli 100 soru dosyası var,
onu indirdim ve çalıştım.
bu 100 resimli sorulardan 30 tanesi garanti çıkıyormu sınavda??
ve yine soruları resimlerlemi soruyorlar??
beni aydınlatırsanız sevinirim.
herkese başarılar..
resimli 100 soru
conhoney sinavda 30 soru garanti cikiyormu diye birsey yok arkadasim.Zaten sinavin ilk bolumu o kitapcikla ilgili.Sana 100 sorudan secilmis olan 30 soruluk kitabi veriyorlar sende o 30 soruluk kitaptan resimlere bakiyorsun ve cevap veriyorsun hepsi bu kadar.Rabbim kolaylik nasip etsin insAllah.Basarilar.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardimcin olsun.
Selam ve Dua ile.
kardeşim ılk bolum mecbur foto sorularından cıkıyo ona calıstıysan hıc korkma aynı cd dekı gıbı sesler yavas yavas agır agır ıslıyo bu foto sorularına calısıysan hıc korkma 100 sorunun içinden 30 tane sana kesın soru cıkacak sen bunlardan en az21 cevap vermelısın ama inşallah hepsıne cevap verırsın soruları kıtaba bakarak cevaplandıracaksın kıtapta sorular karısık cıkıyor ama onlar bu soruları bır duzen halıne getırmısler yanı sayfayı karıstımassın sırasıyla gıdıyo inşallah sınavı hayırlısıyla kazanırsın rabbım yar ve yardımcın ve yardımcım olsun hayırlı gunler
Arkadaşlar cevap verdiğiniz için teşekkur ederim,
ben resimli kitabı bu siteden indirdim ve ezberledim,
sadece öğrenmek istemiştim aynı sorulardanmı çıkıyor diye.
demekki aynı sorulardanmış.
birinci bölüm zor değil inş inş inş inş inş.
Allah herkese zihin açıklığı ve kazanmayı nasip etsin
Aminnnnnnnnnnnn.
ben resimli kitabı bu siteden indirdim ve ezberledim,
sadece öğrenmek istemiştim aynı sorulardanmı çıkıyor diye.
demekki aynı sorulardanmış.
birinci bölüm zor değil inş inş inş inş inş.
Allah herkese zihin açıklığı ve kazanmayı nasip etsin
Aminnnnnnnnnnnn.
kardeşim sana birsey soruyum sen hollandaca sınav için kıtap almadın mı sen nasıl calıstın bıde sen sadece bu sıtedekı bilgilerimi okudun?
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol