aralık ayında oturum kartımı aldım. fakat hala okula başlayamadım. Zadkine yonlendirdiler. Zadkindede çok sırada bekleyen öğrenci olduğunu söylediler. Bu nekadar doğu bilemiyorum. Bu konuda yardımcı olabilecek yada dil okulu konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı? Hangi okulu önerirsiniz ücretli ise ücreti nedir.
Rotterdam da dil okuluna giden var mı?
selam Jeremi aramiza hosgeldin arkadasim
acmis oldugun mesaji uygun baslik altina tasidik. burda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslarimiz sana yardimci olacaklardir
kolay gele
acmis oldugun mesaji uygun baslik altina tasidik. burda bilgisi ve tecrubesi olan arkadaslarimiz sana yardimci olacaklardir
kolay gele
zadkine yada albeda her ikisinde de cok fazla sira var fakat belediyeye gider dil ogrenmek istediginizi soylerseniz hem okul ucreti konusunda yardimci oluyorlar hemde bir an once okula baslaminizda eger rotterdam da kaliyorsunuz rotterdam noord da tamboer dedikleri yerde daha cabuk yardimci oluyorlar dil ogrenme konusunda umarim yardimci olabilmisimdir.
arkadaşm ben bu sene 3 ay bir dil kursu aldım bu sene şubat ve mayıs aylarında biz albeda collega 'da aldım çokda faydalı oldu nasipse ocak ayında tekrar gideceğim.istersen oranın adresini verebilirim
Ben zadkine gittim 3 ay anlasmam var 2009 mart ayina kadar gidecegim ama memnun degilim. Cunku cok duzensiz ilerliyoruz konularda. Ozel kursda baktim rotterdamda Genelde kurslar hep bilgisayarin arkasinda veriliyor.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol