Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınavı kazanan arkadaşlar

Yorum için giriş yap 7 mesaj · 3.441 görüntülenme
ya arkadaşlar kafama bişey takıldı ups den bana sms geldi normalde bize sınav sonucunu göndereceklerya sms de diyorki pasaportunuz falanca tarihte gönderilecek diye pasaportu ben görevliden aldım sınavdan sonra herhangi birşey yapılıyormuydu pasaporta? kazanmanın heyacanıyla acaba eksik birşeymi yaptım diye kafama takılıyor
reisbey2008 yazdı:
ya arkadaşlar kafama bişey takıldı ups den bana sms geldi normalde bize sınav sonucunu göndereceklerya sms de diyorki pasaportunuz falanca tarihte gönderilecek diye pasaportu ben görevliden aldım sınavdan sonra herhangi birşey yapılıyormuydu pasaporta? kazanmanın heyacanıyla acaba eksik birşeymi yaptım diye kafama takılıyor

arkadaşım UPS saçmalamış !!!

zaten sakar sakar çalışıyorlar !!!

sen dikkate alma !!!

sana yanlışlık ile göndermişlerdir !!!

hadi kolay gele ;)
sadece sınav sonucunu yolluyorlar diye biliyorum.en azından benim öyle olmuştu.
başka bişe yapmana qerek yoqq.bende yapmadım ve ben sormuştum başka yapılacak bişe var mı diyee yoqq demişti qörevlii
NASIL BİŞEYLER BUNLAAR BİLMİYORUM
ARKADAŞLAR BENDE HOLLANDA ADYIYIM AMA HİÇBİR BİLGİM YOK.LÜTFEN YARDIM MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.
eczugur yazdı:
ARKADAŞLAR BENDE HOLLANDA ADYIYIM AMA HİÇBİR BİLGİM YOK.LÜTFEN YARDIM MESAJLARINIZI BEKLİYORUM.

öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım.

inşallah umutlarına kavuşursun;)

sana aşağıda bir link veriyorum onu tıkla ve sayfa aÇILAcak o sayfayı yarım saatini vererek iyice incelemeni istiyorum

orada ne yapacağını öğreneceksin.

http://hollandaca.youprog.com/viewforum.php?f=6

hadi başarılar;)

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol