selam arkadaşlar sınavdan çıkalı bir saat oldu olmadı yenı çıktım hemen paylaşmak ıstedım su anda ankarada (aşti) otogardayım ve sınavı kazandım.arkadaşlar korkacak kafaya takacak hiç bir sey yok ben kursa gıtmedım,kendım ve bır arkadasla çalıştık,ve sınav gırecegım gunun oncesı yolda geçtı ve hala on dakıka bıle uyku uyumadım.sınava çalışıyorsanız ve kendınıze guvenınız varsa kazanacaksınız ben inanıyorum.arkadaşlar ilk bolum 30 resımlı kıtapçıktan olusan sorular.ikinci bolumde ise hiç susmayın.bilmediklerinize ık weet het niet,ık begrijp het niet deyın ama hiç susmayın.zıt anlamlılardan 4 tane bıldım tahmın edıyorum.kısa sorularda ıse of dan oncekı kelıme yada sonrasını soyleyın bılmıyorsanız cevabı ık weet het niet,deyın hiç heycana gerek yok ınanan ve kendıne guvenen kazanır bence.sınava gırecek arkadaşlara başarılar dılıyorum allah emenızın karsılıgını inşallah verir.
sınavı kazandım
selam arkadasim
senden once haberini aldik :)
tebrikler, yesil yakisdi sanada ;)
kolay gele
senden once haberini aldik :)
tebrikler, yesil yakisdi sanada ;)
kolay gele
hayırlı olsun
vizenizde başarılar !
vizenizde başarılar !
teşekurler arkadaşlar size ve busiteyi kuran emeği geçen,paylaşan herkese teşekürler.
tebrikler darısı vize işlemlerine
kolay gelsin..
kolay gelsin..
Tebrıkleerrrr arkadasım,darısı vıze ıslemlerıne ınsallah.
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
Allah hepımızın yardımcısı olsun..
tebrikler kurtuldun darısı biz gireceklerin başına
Tebrik ederim. Darısı diğer üyelerin başına inşallah.
tebrikler arkadaşım umarım vizeni de kısa sürede alacaksın...
tebrıkler ınsallah bende kazanırım 21 subatta sınava gırecegım kısmetse .... allah herkese yardımcı olsun .. vıze ıslemlerın kolay gelsın darısı herkese... sevdıklerınıze kavtursun rabbım ...
tebrik ederim arkadasım allah vizende kolaylık versin
sinavi kazandigin icin yurekten tebrik ediyorum arkadasim.INSALLAH vizenide bir an once alirsin.darsi bizim basimiza
7Martta benim sinavim ankarada
7Martta benim sinavim ankarada
Nuri Tebrikler darisi bizim basimiza.INSALLAH vizende cabuk cikar ve Allah sevdiklerini biran once kavusturur Arkadasim
tebrik ederim arkadasim :ugeek: :ugeek: !!!!! 17 subattada ben giricem insallah bende senin gibi sinav heyecanimi anlatirim allah yardimcim olsunn......
tebrik ederim arkadasim :ugeek: :ugeek: !!!!! 17 subattada ben giricem insallah bende senin gibi sinav heyecanimi anlatirim allah yardimcim olsunn......
hayirli ve olumlu haberlerini bekliyoruz arkdsm,,,
arkadasim gozun aydin insallah vizende en yakin surede cikar
tebrikler kardeşim.
:ugeek: :ugeek: :ugeek: kardesım darısı vıze ne ınsallah.rabbım yardımcın olsun
Tebrik ederim arkadasım.Rabbim diger işlemlerinde utandırmasın kolaylıklar nasip eylesin inşAllah.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Selam ve Dua ile.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol