çok şükür :geek: ki sınavı kazandım artık yeşillendirin benideeee :ugeek: :lol: ozi sakın merak etme sende kazancaksın o kadarda zor değildi bu sefer sadece iyi dinleee bide bu sefer bana sanki biraz yavaşlatılmış gibi geldi bol salavat getir öle gir bol şans canım arkadaşım sendende hayırlı havadisler bekliyoruzzzzz allah yardımcın olsun valla üzerimden büyüük bi yük kalktı herşey için teşekkür ederim arkadaşlar
SıNaVı KaZaNDıM ARKADAŞLARRRRRR!!!!!
gul guzeli bende daha yeni geldim ankaraya arkadaşımı bekliyorum o gelene kadar bi bakayım dedim... valla görünce çok sevindimmm :)) tebrik ederim.. inşallah yaa heyecan yok derken benide sarmaya başladı...
eee ne sordu ne oldu hele bi anlat :)
eee ne sordu ne oldu hele bi anlat :)
gul guzeLi tbr Ler,darisi bizim basimiza,bende bayramdan sonra rendevu aLacam,kac puan aLdin puanLarini yazarmisinnn,Allah vize isLerinde utandirmasin isaLLah tez zamanda kavusursun esine
çok şükür :geek: ki sınavı kazandım artık yeşillendirin benideeee :ugeek: :lol: ozi sakın merak etme sende kazancaksın o kadarda zor değildi bu sefer sadece iyi dinleee bide bu sefer bana sanki biraz yavaşlatılmış gibi geldi bol salavat getir öle gir bol şans canım arkadaşım sendende hayırlı havadisler bekliyoruzzzzz allah yardımcın olsun valla üzerimden büyüük bi yük kalktı herşey için teşekkür ederim arkadaşlar
ben demistimmi desem :) gozunaydin mi desem :) tebriklermi desem :) inan cok ama cok sevindim arkdsm gercekten gozunaydin rabbim vizedede boyle guzel haberleri cabuk duymayi nasip etsin ins ins ins,,,bu sitede kime geciceksin dediysem gecti sirada ozi arkdsmz var gercekten yazarken yurekten diliyorum kazanmanizi,biliyorum cunku bu asamayi atlatmadan iceriye (konsolosluga bi cop dahi veremioruz)evrak anlaminda,oyuzden herkesin bu sinavi gecmesini can-i gonulden diliyorumki gecsinlerde bian once vizelerine basvurabilsinler diye,,,,tekrar gozunaydin arkdsm tebrikler allahim ins ins ins en kisa zaman esine yuvana ve yeni hayatina kavusmayi nasip etsin,,,amin amin amin
:geek: :geek: :geek:
hepinize çok teşekkür ederim canlarım ozicim hiç heycanlanma diycem yaa elinde değil ben içeri bekleme salonuna girdiğimde kayıt yapan bayan güldü ben ikide bi saati sordum bana aayy bu çok heycanlı yaa felan diee gülüştüler sonra bana biraz moral verdiler içeri girdim karşımdaki bayan anlayışlı çıktı sohbet bile ettik sonra sınav başladı kitap sorularında korkum yokken bian sınav sırasında aklım başka bi yere kayınca az kaldı soruların cevabını kaçırıyodum sonra toparladım kendimi 2.ci bölüm hiç ama hiç korktuğum gibi olmadı valla soruları tam hatırlamıyorum çünkü dizlerime varana kadar titriyodum nazeggenenlarda tuttuğum kelimeleri söledim of lularda vallaha hep of lu denk geldi bende birini seçtim doğrumu bilmiyorum zıtlılarda önce bilmediklerim çıktı önlerine on koydum tekrar ettim bitek zwaar dedi licht dedim bide yongen dedi maişje dedim öbürlerini salladım hikayede ilk hikayede bi kaç kelimesini tuttum söledim ikincidede aynısını yaptım sonrada hemen kendimi tanıtmaya başladım ama ilk bölümde bi kaç yanlışım oldu kelime hatasııı ilk bölümden 80 ikinciden 23 almışım görevli bana gözün aydın geçmişin diyincee gerçekten mii demişim güldü bana haa ikinci bölümde klavuzun kendinde kalmasını rica et çok yararı oluyo hiç değilse sölediklerini hangi bölümde olduğunu takip edersin allah ikinizinde yardımcısı olsun size bol bol dua ediceeemmm :geek: :geek: :geek:
tebrikler gülgüzeli.
darısı başımıza. benim tarih belli değil daha ama ocak ayında girecem sanırım.
inşallah buraya kazandım diye yazmak kısmet olur.
darısı başımıza. benim tarih belli değil daha ama ocak ayında girecem sanırım.
inşallah buraya kazandım diye yazmak kısmet olur.
tebrikler arkadasim
umarim vize islemlerinde tez zamanda cikar ve sevdiginle mutlu bi hayat surersin
yesil sanada yakisti ;)
kolay gele
umarim vize islemlerinde tez zamanda cikar ve sevdiginle mutlu bi hayat surersin
yesil sanada yakisti ;)
kolay gele
tebrik ederim arkadaşım umarım bütü işlerin yolunda gider böyle.
bu arada şanslı banada biraz şans verirmisin ? sence bende kazanabilirmiyim acayip stresliyim henüz sınava girmek için çok vaktim var (yani randevu almadım daha) ama çok stresliyim aşağı yukarı 8 - 9 aydır bu siteyi takip ediyorum çok faydasını görüyorum . çokta korkuyorum ya kazanamazsam diye gözümde çok büyütüyorum henüz kursa falanda gitmiyorum sizce kesinlikle kurs gereklimi
bu arada şanslı banada biraz şans verirmisin ? sence bende kazanabilirmiyim acayip stresliyim henüz sınava girmek için çok vaktim var (yani randevu almadım daha) ama çok stresliyim aşağı yukarı 8 - 9 aydır bu siteyi takip ediyorum çok faydasını görüyorum . çokta korkuyorum ya kazanamazsam diye gözümde çok büyütüyorum henüz kursa falanda gitmiyorum sizce kesinlikle kurs gereklimi
tebrik ederim arkadaşım umarım bütü işlerin yolunda gider böyle.
arkdsm oncelikle gercekten sana da yurekten iyyi sanslar diliyorum,bana sadece sunu soylemeni isterim,eger ki 100 soruyu sular seller gibi ezberledim ogrendim,ikinci bolum icin biraz zit anlamli kelimelere calistim vede kisa cumleleri okuyup tekrarlayabiliyorum,adimi yasimi hollandaca ogrenmek istiyorum,anlamiyorum,bikere daha tekrar edebilirmisiniz,bilmiyorum v.s gibi kisa cumleleri soyleyebiliyosan bence sende geciceksin sinavi,stres yok korku yok heyecan tabiki olucak ilerde guzel tatli korku olarak hatirlayabilmemiz icin heyecan tabiki olucak,bende ozamanlar dokunsalar aglardim sinav hakkinda,konsolosluk onunnde heyecandan tir tir titredigimi hatirliyorum,ama simdi oda benim icin tatli bi heyecan bi macera bi basari adina ne derseniz oydu yasadim gectim gitti bitti,,,sizin icinde oyle olucak gidiceksiniz sinava giriceksiniz kazanicaksin ve geliceksin hic korkma arkdsm,,,yeterki yukarda saydigim seyleri biraz olsun yapmaya calis,cumle tekrari,100 soru,zit anlamli kelimeler fln,,,gerisi kolay merak etme zaten sinav baslayip 100 soruluk bolume giris yapinca bide bakiosunki kendine gelmissin ve sinav bitmis gitmis sevincle cikiyosun kosa kosa o koca merdivenleri,,,iyi sanslar arkdsm,,,
çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten çok güzel moral veriyorsun insanın kendine olan güvenini perçinliyorsun henüz bu saydıklarını tamamen yapmış değilim. sadece kendime ön hazırlık ypıyordum kursa gitmeden önce ama şimdi kursa gidip gitmemekte kararsızım . şimdi bu söylediklerini uyguluyacağım tekrar çok teşekkür ederim :)
çok teşekkür ederim arkadaşım gerçekten çok güzel moral veriyorsun insanın kendine olan güvenini perçinliyorsun henüz bu saydıklarını tamamen yapmış değilim. sadece kendime ön hazırlık ypıyordum kursa gitmeden önce ama şimdi kursa gidip gitmemekte kararsızım . şimdi bu söylediklerini uyguluyacağım tekrar çok teşekkür ederim :)
ben illaki kursa gidilsin taraftari degilim,ha isimi garantiye alim isi ehlinden ogrenim dersen ona bisey diyemem,ama ben ve sitede bicok arkdsmz kendi imkanlarimizla calistik cabaladik gectik,ha bu demek degilki kursa gitme,o senin kendi verecegin karar ama bu anlattiklarim az bisey cabalarsan yapilmicak seyler degil gercekten,,,ogrendikce hersey daha kolay gelicek bak goruceksin,,,ayrica rica ederim herkesin bu sinavi gecmesini eslerine kavusmasini cok ama cok istiyorum tesekkur etmene gerek bbile yok yeterki herkes sinavi gecsin ben ozaman daha cok seviniyorum,,,
gül güzeli, haberine çok sevindim:) sana kazanacağını söylemiştim değil mi:) sakalımız yok ki lafımız dinlensin:P tekrar tebrikler...
selamlar.
not: ozi sende geçeceksin sınavı:)
selamlar.
not: ozi sende geçeceksin sınavı:)
arkadaşlar tebriklerinize çok teşekkür ederim darısı diğer bekleyenlerin başına umarım sizlerde bu sıkıntıdan bian önce başarıyla kurtulursunuz allah hepinizin yardımcısı olsun sizlerdende iyi haberle bekliyorum leonardo06 haklı çıktın canım sendee şanslı gibi zaten baştan beri haklı olduğunuza inanıyordum ama işte o sıkıntı geçmedikçe insan emin olamıyo herşey için teşekkür ederimm banadaa yeşil pek yakışır canıııımmm :lol:
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol