Öncelikle herkese mehaba sınavım 26 Subat Ankaradaydı saat 2 gibi sınava alındım ilk bölüm herzamanki gibi resimli sorulardandı ve kolay bölümdü ikinci bölümde cümle tekrarları biraz zorladı ama gene de elimden gelen neyse aklımda ne kaldıysa söylemeye çalıştım susmadım zıtlar hikaye bölümü derken bitti kazanamadığımı düşünürken ordaki bayan kazandığımı söyledi mutluluktan ne yapacağımı şaşırdım.ilk bölüm 97 ikinci bölüm 38 di sanırım.Sınava kendi imkanlarımla çalıştım hiç kursa falan gitmedim eşimin desteğiyle bu siteden yararlandığım bilgilerle çalıştım zor değil kursa falan gitmeyede hiç gerek yok bence darısı sınava girecek arkadaşların başına...İnşallah vizemde hemen çıkar da sevdiğime kavuşurum onu çok özlüyorum...
sınavı kazandım ( boncukgoz )
slm arkadasim sveindim sinbavi kaznadina ben bsiey sorcam sınav esnasinda pasaportunuzu aliyolarmi diyelimki sınavi kazandinik ve pasaportumuzn günü 2 ay sonra dolcak 2 ay vardiye bi sorun olurmu sınava girdimizde o günü uzatim 1 yıl olmasi gerekiyomu yada sınavi kazandiktan sonra uzatsak olurmu bi bilgin varsa cvp yazabilirmisn insalalh sorum anlasılmıstır çok tsk ederim vizende basarilar kib.
tebrikler :ugeek:
Allah vize islemlerinde yardimcin olsun :geek:
Lutfen SInavda hatirladigin kisimlari sorulari yazarmisin. Diger arkadaslarada yardimci olmak adina...
Sinav Tarihin 26Subatti sanirim..
Allah vize islemlerinde yardimcin olsun :geek:
Lutfen SInavda hatirladigin kisimlari sorulari yazarmisin. Diger arkadaslarada yardimci olmak adina...
Sinav Tarihin 26Subatti sanirim..
slm arkadasim sveindim sinbavi kaznadina ben bsiey sorcam sınav esnasinda pasaportunuzu aliyolarmi diyelimki sınavi kazandinik ve pasaportumuzn günü 2 ay sonra dolcak 2 ay vardiye bi sorun olurmu sınava girdimizde o günü uzatim 1 yıl olmasi gerekiyomu yada sınavi kazandiktan sonra uzatsak olurmu bi bilgin varsa cvp yazabilirmisn insalalh sorum anlasılmıstır çok tsk ederim vizende basarilar kib.
değerli insan.
Sınava girecek olduğunuz tarihte, eğer ki pasaportunuzun geçerlilik süresi devam ediyorsa bir problem olmaz ;)
Önemli olan pasaportunuzun aktif durumda olması ;)
istersen sınava girecek olduğun tarihten iki gün sonra bitsin pasaportunun süresi bu bile hiç bir sorun çıkarmaz ;)
Kolay gelsin
başarılar ;)
tebrikler arkadasim
insallah vize islemlerinde kisa zamanda hallolur ve sevdigine kavusursun
kolay gele
insallah vize islemlerinde kisa zamanda hallolur ve sevdigine kavusursun
kolay gele
tebrikler arkdasim vize islemlerinde basarilar... bende 2 gun sonra girecem .. umarim o sevinci bende tatadarim
sevgiler
sevgiler
tebrikler arkadasım allah vize işlemlerinde kolaylık versin
ayrıca yuran arkadasım allah sana zihin acıklıgı versin. allah yardımcın olsun başarılar
ayrıca yuran arkadasım allah sana zihin acıklıgı versin. allah yardımcın olsun başarılar
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlarım o kadar güzel bir site ki güzelin yanında faydalı Allah hepimizin yardımcısı olsun kimsenin emeği boşa gitmesin inşallah...sınavda o kadar heyecanlıydım ki inanın çıktığımda bile hatırlayamıyordum sadece kitaptan çıkan sorular aklımdaydı zıtlardanda bikaçtanesi sadece öneri olarak şunları söyleyebilirim 2. bölüm için zıtlarda benim çalıştıklarımdan sadece hoog-laag çıktı diğerlerininde başına niet getirerek cevapladım faydası olduğuna inanıyorum, tekrarlar çok hızlı ve anlaşılmaz şekildeydi aklımda ne kaldıysa onu söyledim hiç susmadım, hikaye bölümünde en zor olanıda buydu burada aklımda ne kaldıysa hangi cümle kaldıysa onu söyledim hatta çalıştığım hollandaca hikayeden bikaç şeyide karıştırdım ama sonuç ummadığım gibi geldi.Dediğim gibi arkadaşlar zıtlarda bilemediklerinizin başına mutlaka niet getirin tekrarlarda aklınızda ne kaldıysa iki kelimede olsa söyleyin susmayın, hikaye bülümüde aynı şekilde susmayın...kusura bakmayın çok heyecanlı olduğum için ancak bu kadar aklımda kalabildi bu arada sınav tarihimi bile yanlış yazmışım 26 şubat tı sitede emeği geçen herkese teşekkür ederim...
Tebrıkler,Vıze ıslemlerınde basarılar.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol