Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınav için pratik tavsiyeler

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 1.801 görüntülenme
arkadasla ben sinava 2 agustosta girdim ve ilk girdigim zaman kazandim,

girmeden 1 hafta önce 2 defa deneme sinavi yaptim ve ikisindende düsük puan aldim, deneme sinavi daha zor, zorluk derecesi neyle karşılaşacağınızı bilmiyorsunuz ve sesler net gelmiyor, deneme sınavını kafanıza takmayın ama mutlaka yapın. gercek sınav daha basit gelicek sizlere

sinavda rahatt olun,

sinavda cikan kelimeler gunluk hayatta en cok kullanilan kelimeler, bu kelimeleri ezberlerseniz tekrar etmeniz daha kolay olur, cunku ilk defa duydugunuz bir kelimeyi tekrarlamak cok zor, zıt anlamlı kelimelerde günnlük hayatta kullanılan zıt anlamları ezberleyin,

cümle ve hikaye tekrarı için günlük haytta kullanılan kelimelerin anlamlarıyla birlikte 5-6 defa okuyun, ezberlemeniz şart değil, aklınızda kalsın ve kelimelere yabancı kalmayın, duyduğunuz zaman tekrarı kolay olur, çünkü ilk defa duyduğunuz kelimeyi ilk defa tekrarlamak çok zordur ve işin içine heyecan ve sitres girince bu sizi zora sokar,

hikaye kisminda anlamadiginiz kelime varsa gunluk hayatta kullanilan kelimeleri söyleyin, (mersela : ik ben ja je ne het niet gibi...) bunlardan bir kaçı mutlaka cümle içinde geçmiştir, aklinizda cumle tutmaya calismayin cok zorlanirsiniz, kelime tutmaya calisin,

ve inanin bana sinav icin bu kadar heyecan yaptiginiza inanmicaksiniz, cok basit arkadaslar,

önemli olan sinavdan sonraki sitrestinz, ind ile giridiginiz diyaloglar ve basvuruyu yaptiktan sonra meydana gelen sıkıntılar, bunlara hazırlıklı olsun, hepimiz sevdiğine kavuşmak için zor yollara giriyoruz, sitres yapmamaya çalışın arkadaşlar,

arkadaslar size en büyük tavsiye simdiden vize evraklarinizi ayarlamaya baslayin, ben 2 agustosta kazandim ve hala burdayim, evrakları ayarlamak basit hele şu sınavı halledelim diye kesinlikle konuşmayın :) sınav bu yolun en basit yolu. arada sırada vize başvuruları kısmınıda gözden geçirmeniz size faydalı olacaktır,

ALLAH (C.C.)`a şükürler olsun vizem bu hafta çıktı

ALLAH (C.C.) HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN...
Vızen hayırlı olsun arkadasım,

Allah hepımıze nasıp eder bu guzel duyguları ınsallah.
tavsıyelerın için teşekkürler.güzel paylaşım.vize için gözün aydın.allah yenı hayatında başarılar nasıp etsın. :geek:

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol