sabah 08:15 konsolosluktaydım hemen iceri girdim posta işlemelrini yapan bayanı bekledim sonra işlemleri yaptırdım yan tarafdaki 3 odalı salona girdim saat 9 zu geciyodu yeşil yandı odaya girdim birinci bölüm de galiba 2 tanesini bilemedim.ikinci bölüm icin 10 dk ara verdiler bide ikinci bölümü anlatan bi forum verdiler sonra yeşil yandı iceri girdim görevli bayan cok güzel anlatıyor forumu istedim sınav bitene kadar bende durdu acıkcası ikinci bölümde hic bişey anlamadım cümle tekrarında aklımda kalanı söyledim kısa cevaplıda sacmaladım zıtlardanda galiba 3 tane bildim hikayedede bikac kelime anlattım sonucunu sordum birinci bölümü gecmişsin ama ikinci bölüm belli degil dedi eve mektubun gelmesini bekliycegim.arkadaşlar sınav tecrübem bukadar sizce kazandımmı :?:
sınav tecrübem ( Gurbet_gelini )
galiba kurula kalmışsın arkadaşım ama ümitsiz olma.. geçersin umarım kısa zamanda gelir iyi haberin umarım zaten uzun sürmez 2 3 güne gönderirler.. aklına kötü bişi getirme olurmu.. hayırlısıyla iyi haberlerini bekliyoruz..
gurbet gelini kafanı hiç yorma kazandın büyük ihtimal
arkadaşlar sonucu telefonla ögrenmek mümkünmü bilen varsa soruma cevep yazsın
insallah kazanmissindir yengecim, kazanamadinsada birdahakisinde kazanirsin ;)
stres yapma kendine ;)
stres yapma kendine ;)
kazanmışsındır üzülme sınavı tlf ögrene billirsin daha dogrusu ankara kns söylüyor sınav tarihi aldın no ara 3 4 arası ögrenirsin inş
kazanmışsındır
kazanmışsındır
arkadasım insallah kazanırsın dualarımız senınle...guzel cevaplarını beklıyoruz....
İnşallah kazanmışsındır canını sıkma. Hayırlı haberleri heyecanla bekliyoruz.
hadi hayırlısı ile iyi haberler alırsın ;)
gurbet gelini kazanmışsındır rahat ol...hayırlı haberlerini bekliyoruz..
canını sıkma inş. kazanacaksın moralini bozma herseyde bi hayır vardır dua ve tevekkul et rabbimize
offffffffffffff malesef kazanamamışım telefonla ögrendim
sıkma canını pes etmek yok tekrar tekrar gerekirse tekrar gireceksin..üzülme hayat bir imtihan ...allah kolaylık versin...
üzüldüm senin için arkadaşım.
çok zor bişi kabullenememek.
bunda da bir hayır vardır elbet.
alın yazında nasip edilmemişse engel olamazsın.
fakat sen yinede mücadele etmeye devam et ve ümidini yitirme.
bir dahaki sefere inşallah kazanırsın eğer sınava gireceksen tabiki.
Allah hakkınızda nasıl iyi olursa öyle nasip etsin arkadaşım .
sıkma fazla canını bunada şükür de.
canına sağlığına bir şey olmadı ya !!
bak biz bu tür şeylerden üzülüyoruz fakat birde Murat kardeşimizin durumunu bir göz önüne alalım ve 1000 kere şükredelim yüce rabbimize !!!
hadi kolay gelsin ;)
çok zor bişi kabullenememek.
bunda da bir hayır vardır elbet.
alın yazında nasip edilmemişse engel olamazsın.
fakat sen yinede mücadele etmeye devam et ve ümidini yitirme.
bir dahaki sefere inşallah kazanırsın eğer sınava gireceksen tabiki.
Allah hakkınızda nasıl iyi olursa öyle nasip etsin arkadaşım .
sıkma fazla canını bunada şükür de.
canına sağlığına bir şey olmadı ya !!
bak biz bu tür şeylerden üzülüyoruz fakat birde Murat kardeşimizin durumunu bir göz önüne alalım ve 1000 kere şükredelim yüce rabbimize !!!
hadi kolay gelsin ;)
cok üzüldüm ama pes etmek yok pazartesi tekrar randevü icin başvuracagız
arkadaşım üzülme hayırlısı olsun inş. kazanacaksın
Saglik olsun yengecigim üzülme ;)
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol