Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınav tecrübem ( nurr )

Yorum için giriş yap 21 mesaj · 6.063 görüntülenme
sınava bugün girdim.hiç heyecan yapmadım.1. bölüm gayet kolaydı hepsini yaptım.2.bölümde tüm tekrar cümlelerini yakalamaya çalıştım.yakalayamasamda hollandaca başka şeyler söyledim.hiç boş geçmedim.hüsrana uğradığım bölüm kısa sorular oldu 450 ye yakın soru çalışmıştım ama neredeyse hiç biri çıkmadı bende oftan öncekini ve ya sonrasını söyledim yada ık weet het niet dedim burdada susmadım.zıt anlamlı kelimelerde 1 kaç tane bildim gerisine niet veya on takısı getirdim yine 250 ye yakın zıt anlamlı çalışmıştım ama pekde istediğim şeyler çıkmadı.hikayede ise yakaladığım 3 dört kelimeyi söledim geri kalan sürede bildiğim şeyleri tekrarladım.sınav sonucumu yarın söyliyecekler.ama ses oldukça netti bu kadarını beklemiyodum çalıştığım deneme sınavı tekrarları gibi bekliyodum ama ses süperdi diye bilirim.hiç heyecan yapmadım oldukça rahattım çıkınca nasıl die sordu görevliler güzeldi dedim.ama benden sonra sınava giren bayanın 3. girişi olduğunu duyunca bi hayal kırıklığına uğradım.ama inş. verdiğim emekler boşa gitmez.buarada ankara daki görevlilerin iyi olduğunu söylüyorlar sürekli ben ankara dakileri görmedim ama istanbul dakilerde çok iyi ve sevecenler .sınav sonucumu öğrenince yazarım..Allah herkesin gönlüne göre versin....
tebrik ederim arkadaşım.....
Senı sımdıden tebrık ederım arkadasım,

Allahın ıznıyle kazanmıssındır.
aramiza hosgeldin Nur

mujdeli haberini bekliyoruz

insallah kazanmisindir...!

kolay gele
kazandımm.artık bende yeşillene bilirmiyim?bu siteden edindiğim bilgilerin sınavı kazanmamdaki payı büyük herkese teşekürler...
hayırlı olsun.

vizende başarılar ;)
tebrık ederim nurr darısı sinava gırecek olan arkadaşlarımıza.allah vize işlerinde de kolaylık varsın.sormamda bır sakınca yoksa sınavdan kaç puan aldın?
puanın kaç?
Uyari: lutfen sitede ayni icerikte birden fazla mesaj gondermeyiniz..!

diger mesajinizda sorunuza cvp verilcektir..!
Allah vize islemlerinde kolaylik versin insallah
arkadaşlar hepinize teşekürler..1. bölüm 97 puan 2. bölüm 27 puan
Hadı gozun aydın,

Vıze ıslemlerınde basarılar..
Arkadaşım sınavı kazandığın için tebrikler.bende bu cuma saat 10da giriyorum.

2.bölüm zıt anlamlılardan hatırladıklarını yazabilirmisin?

ALLAH vizende kolaylık versin
teşekürler.yanlız şunu söylim ben zıt anlamlılarda 250 ye yakın zıt kelime ezberlemiştim ama bir tanesi çıktı o çalıştıklarım dan oda opa -oma diğer her söyledikleri zıt anlamlı kelimeleri anladım ama zıttını bilemedim bende başına on veya niet takısı getirdim.tavsiyem sana çıkan soruları bilmesende anlamasanda çalıştığın herhangi bir şeyi söyle boş geçme.başka sorun olursa yardımcı olurum.kolay gelsiin
Merhaba sevgili arkadaslar,,benim sorum genelde sınavı geçipte suan hollanda'da olanlar için,benim açık kredi kartım var,benım bu mvv yi almamı etkiliyormu?yani kredi kartımı kapattırmammı gerekiyor?soruyorum cunku eşim hollandada bi forumda gormus,kredi kartı istemıyorlarmıs dıye okumus..

bunlar hakkında bılgısı olan varsa bilgilendirirse sevinirim..

herkeze basarılar arkadaslar..
Tebrikler :ugeek:

Allah vize islemlerinde utandirmasinnn :geek:
Nurr sagol arkadaşım yazdığın için

sınav için kur falan aldın mı?ve nekadar zamanda hazırlandın?
arkadaşlar hepinize teşekürler..sınava kendim hazırlandım kursa falan gitmedim.kurs olmadanda kendi imkanlarınızla 1 ay çalışarak kazanabilirsiniz.forumdaki konuları takip ederseniz size çok yardımcı olur..herkese başarılarr..
merhaba arkadaslar,,

ben sınavı kazanan arkadasları buradan tebrık ederım ve umarım yolunuz acık olur ve sınava gırıcek arkadaslara basarılar dılerım,,benım sınavım gecelek salı gunu yanı ayın 11 ınde..benım sorum olucak sınava gıderken yanımızda evrak goturmemız gerekıyormu arkadaslar? yanı mesela ben evlıyım ve evlılık cuzdanı vs gıbı???

tesekurler..

Arkadaslar bu siteyi hazırlayanlardan allah ragzı olsun,,gerçekten cok guzel bir site ve inanın bana suan normal ogrendıklerımden daha fazlasını buradan ogrenıyorum... :ugeek:
selam arkadasim

Allah hepimizden razi olur insallah

bu soruna Efeler_Diyari arkadasimiz cvp vermistir. asagidaki linkden bakabilirsin..!

http://hollandaca.youprog.com/viewtopic.php?f=6&t=183&p=345&hilit=sinava+giderken#p345

hadi bakalim mujdeli haberlerini bekliyoruz

Allah yardimcin olsun insallah kazanirsin.

dualarimiz seninle ;)

kolay gele
teşekkürler arkadasım,,evet ınsallah müjedeli haberimi ilk eşimle,,ikinci olarak sizlerle paylasıcam,,hepinize cok tesekkürederım yardımlarınız için.

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol