Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınav tecrübem nursel(kazandım)

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.522 görüntülenme
arkadaşlar hiç korkacak bi sınav değil.benim sınavımda daha önce buraya yazanların hemen hemen aynısı.bikere ses sistemi çok kötü.birilerinin bu ses sstemi hakkında duyarlı olup sınavı yapan kişilere duyurması ve buna bi çare bulunması şart bence.az çalışan bi kişi bu sesi anlaması ve cevap vermesi zor gibi geldi bana.ben çok çalıştığım için söylenilenleri biraz anladım.oda sesten kaynaklandı ses iyi olsaydı daha iyi olabilirdim. arkadaşların hemen hemen hepsi soruların çok hızlı soruldunu yazmışlardı daha önce,aslında sorular hiçte çok hızlı değil o bizim kulak aşinalığımız olmadığı için bize çok hızlı gibi geliyo.ben çok hollanda ca ses dinlemesi ve hep sesli çalıştığım için bana çok hızlı gelmedi.size tavsiyem derslere hemsesli hemde okuyarak çalışınız.bi tavsiyemde ben sitedeki tüm zıtları ve kısa oflu soruları ezberlemiştim hemde sesli çalışmıştım,ama sınavda onlara iyi cevap veremedim çünkü sesden iyi anlayamadım.birazına cevap verbildim ondada çok zorlandım.bu sınavda beni kurtaran bölüm nazıkınlar yani tekrarlar oldu tekrarların hemen hemen hepsini cevapladım bana çok yavaş soruldu gibi geldi .ve cevap vermek için düşünme zamanınız oluyo hiç paniğe kapılmayın ve sakin dinleyin soruları hiç acele yok.sitede bi deneme sınavı var ben onu aypotuma yükleyip sürekli dinledim onun çok faydasını gördüm bunu dinlemek size sınavda panik yapmamanıza sebep oluyo.sınav da ikinci bölüm aynen öyle, ama sorular değişik tabi.hikaye bölümünde birinci hikayede önce aklımda kalanları söyledim sonra hızlı bi şekilde öz geçmişimi anlatım.ikinci hikayede önce aklımkalanları söyledim sonra kendi ezberlediğim başka bi hikaye yi hızlı bi şekilde anlattım.dedigim gibi arkadaşlar bu sınavda sizi kurtaracak olan tekrar bölümü siz orada bu işi garantileyin.bunu başarmakta sitedeki sesli dersleri dinlemekle olur sitedeki sesli dersleri ben aypotuma yükledim ve sürekli dinledim .kursa hiç gitmeye gerek yok bence .kursa gideceğinize dilogrene yardım edin .anladınız siz onuuuu.bu siteyi sürekli takip edin yeni bilgiler edinin.ders çalışmanın en kolay yolu bence sesli dersleri aypota yükleyip sürekli müzik dinler gibi dinlemek ordan dinlediğiniz ve anlamadığınız kelimeri sözlükten araşrırıp bulmak,tabiki sadece sesli dinlemek yetmiyo yazılı orarakta çılışımak ta istiyo. arkadaşalar sınav zor değil sınav gününü beklemek zor acaba ne olacak, nasıl olacak insan merak ediyo ama hiç gerek ykmuş tabi bu şimdi sizin beyninize girmez sınava girmeyince.sınvadan sonra ya gerçekten bu işi çok abatrmışız diyeceksiniz. LÜTFEN SESLİ ÇALIŞINIZ herkese kolay gelsin.sınava vereceğiniz paraya bi bilgisayar alınız ve evde çalışınız tabiki bu siteden. bu dili öğrenirken kendiniz araştırdığınız ve öğrendiğiniz şeyler daha çok aklınızda kalıyo tabi bu benim fikrim .unuttunuz bi şeyi bilgisayada defalarca dinleme şansınız oluyo ama kurslarda bu yok.benim bi kitabım vardı ijsbejker onun sidisini takıp defalarca ordaki diyolakları be bilmediğim kelimerin anlamlarıı-nı dinliyodum.hollandacanın nasıl okunacağını bu bu sididen öğrendim kursa gitmediğim için.tabiki bi kitap bitirmek yetmiyo bu siteyi devamlı takip ederek sınav hakkında herşeyi burdan öğrendim allah razı olsun UFOSS tan. lütfen arkadaşlar bu siteyi bu yolda holan herkese tavsiye ediniz.ben öyle yaptım ve kaç kişi benim yüzümden tecrübe edindi ve sınavı kazandı tavsiymden dolayı.arkadaşlar herkese kolay gelsin aklınıza takılan şeyi bana orabilirsiniz.nursel_6@hotmail. com burdakiler sadece benim düşüncem herkesin çalışma sistemine saygı duyarım ben böyle yaptım ve kazandım
Tebrikler;

Ayrica Detayli Tecrube paylasimin icin tesekkur ederim....

Allah vize islemlerinde kolaylik versin
Tebrıkler nursel,

Tez zamanda vızende cıkar ınsallah,

Allah hepımızın yardımcısı olsun..
yeşillendirdiğin için teşekkürler sevgili UFOS,gökkuşağı sanada teşekkürler.
gozun aydin Nursel arkadas

bu arada aramiza hosgeldin

insallah vize islemlerinide halleder sevdigine kavusursun

darisi diger bekleyen arkadaslarimizin basina

kolay gele
hadi hayırlı olsun ama sunu unutma sınav sadece kücük birsey bu işte asıl zorluk ve sabır bundan sonra allah islerinizi rast getirsin kardeşim. yolunuz acık olsun

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol