vallahı acıkca ben hollandada 2 sene kaldıgım halde zorlandım enzor olanı hıkaye kısmı gerı anlatmak. sınava gırecek arkadaslara tavsıyem cd lerı hollandca dınlesınler kulakları alıssın
sınav tecrubesı
Geçmiş olsun arkadaşım ALLAH vizende yardımcı olsun.sınav da cıkan soruları hatırladıklarını yazarsan sınava girecek arkadaşlara yardımcı olabilir
gecmıs olsun arkadasım,,allah vızende yardımcı olsun.
Vıze ıslemlerınde Allah kolaylıklar versın..
tebrikler arkadaşım :ugeek:
ya yazmayı unuttum ne zaman gırdın sınava :?: çok mu zor du ya...........bende nısanın 29 unda gircem.gıttıkçe zorlaştıgı doğrumu ya.yazdıkların bunu kanıtlar gibi........umarım değildir.o kadar daah bekleyemem
bu sitede admin kim arkadaşım ben sınavı kazandım yeşil renk yaparmısn millete yazıyoz sınav hakkında şöyle böyle diyoruz yalan zannederler siyah renkle:))))
arkadaşlar korkmayın ben hiç kalmadım belkide haftada 4 saat ders çalıştım. resimleri ezberleyişn 2. bölümde kolay bende sınavda çıkan 100 tane kadar soru ve soru kalıbı var. onalara bakarak çalıştım kolay sorun yok isteyen olursa ......... mail adresim yardımcı olurum
mehmet kardeş anlattığın kadar zor değil ama benim görüşümce nlde yaşamakla sınavın pek alakası yok sanki bende bir tanıdıktan duydum 10 sene kadar kalmış hollandada burda bazı nedenlerden dolayı sınava girmek zorunda kalmış o bile zorlanmış . ben sınava girmeden önce konsolslukta biriyle tanıştım vize almaya gelmiş oda 7 sene kaldım zor kazandım sınav dedi enterasan ama korkulacak bişey değil arkadaşlar sakın korkmasın bu yazdıklarımdan. ikinci bölümde sınavda önemli olan performans. bir insanla konuşuyopmuş gibi hissedecen kendini sınavda susarsan karşındaki insan seni pasif görür ama bişeyler anlatırsan sende o zaman karşındakinin yorumuda farklı olur hakkında. arkadaşlar önemli olan sayılar,günler,aylar,yönler,vb kelimleri öğrenin soru kalıplarını öğrenin kolay korku yapmayın. wat,welke,waar,hoe,genelde bu kalıpla baişlıyor sorular öenli olan kalıpları ve kelime bilmek bildikten sonra mesele yok bence allah yardımcınız olsun arkadaşlar....
allah vize yolunda sabır ve kolaylık versin arkadasım. sınavı gectigin icin tebrik ederim
arkadasım ben 2sene kaldım ama orayı bılenler benı anlarlar orada herkesle turkce konusuyorsun yanlız hollandalı arkadasların varsa cok kolay ben butun bıldıklerımı 4 ayda ogrendım ayrıca orda 7 yıl kaldım dıyenlerrede zorlandım dıyenler orda sadece turk ısyerınde caklıstıkları ıcın orsı burası gıbı degıl gıttıgınız zaman anlarsınız buraya gelıpde hava atanlara bakmayın oraya ınsallah gıdersınız ve kendı gozlerınızle gorursunuz
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol