Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınava gırecegım

Yorum için giriş yap 12 mesaj · 20.802 görüntülenme
arkadaslar bende sınava gırecegım bu sıteyı sınavı kazanan bı arkadasımm tavsıye ettı allah razı olsun ben 3 ay once gırecektım ama hıc calısmadım stres yaptım ben kazanamam dıl ogrenemem dıyodum ... ama burdan arkadasların kazan dıgını duyunca bana guven geldı bende sımdı butun soruları zıt anlamlaı heb ogrenıyorum sans dıleyın ınsallah kazanırım allah herkesın yardımcı sı olsun herkesı sevdıgıne kavustursun ... ;)
diyar hiç merak etme kazanırsın azmedip çalıştıktan sonraa kazanırsın bende bu siteden çalıştım ve kazandım.allah yardımcın olsun ..ne zaman gireceksin sınava?
sansin bol olsun....

calisirsan yaparsin merak etme....

kolay gele....
sadece güven kendine yeterli :)

başarılar ;)
aramiza hosgeldin arkadasim

dularimiz sen ve senin gibilerle

mujdeli haberlerini bekliyoruz..!

kolay gele
cok tskler arkadaslar daha bellı deıl sınav tarıhım para yı yatırdık ama yılbası noel tataılı oldugumuz ıcın ıslemlerımız donduruldu yanı noel tatılınden sonra kısmetse ınsallah kazanırım ellımden geldıgı kadar calısıyorum ama ... allah hepınızden razı olsun allaha emanet olsun :)
ceal yazdı:
diyar hiç merak etme kazanırsın azmedip çalıştıktan sonraa kazanırsın bende bu siteden çalıştım ve kazandım.allah yardımcın olsun ..ne zaman gireceksin sınava?

ya bız parayı yatırdık ama noel tataılı oldugu ıcın ıslemlerımız donduruldu noel tatılınden sonra kısmetse randevu alacagız ozaman bellı olacak ınsallah kazanırım ama cok zorlanıyorum bazen :( allah yardımcım olsun.. cok tskler
ilk bölüm zaten kolay ikinci bölümde ise sana bir kagıt verilecek onlar bazı şeyler söyleyip susacaklar iyi takip et kagıdı verme görevliye orda okunanı takip et onlar susunca sen konuş bildin hollandaca kelimeleri söyle takıldın yerde ama hic susma heycan yapma kulanı iyi kullanıp iyi anlaman önemli korkulacak birşey yok sınav bitip kazandını duyunca cokta kolaymış diyeceksin bol şans
Allah utandirmasin arkadasim. Sansin bol olsun...

Sakin olmali stres yapmamali...

Hayirli haberlerini bekliyoruzzz
arkadaşim asıl sen benim zekasi düşük eşime bakma yinede sağolsun yardımcı oldu, ama şunu unutma sen elinden geldiği kadar çalişmaya bak gerisi allahtan yardım dile o hepimizin yardımcısıdır,allah yardımcın olsun
arkadaşim hiç korkma ben hiç korkmadım nedenini dersen arkamda dağ gibi kocam vardı onun sayesinde kazandım, o benim bitanem allah herkese böyle bir eş nasip etsin beni kazanacağima o inandırdı sağolsun elinden geleni yaptı hep yanımda oldu inanıyorumki kaybetsemde yanimda olurdu çok şükür ilk girmede kazandım inşallah sende kazanırsın
allah yardımcın olsun kardeş..kendine güven..inş sen de kazanıcaksın..kolay gele...

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol