Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

sınavi geçtim................

Yorum için giriş yap 11 mesaj · 3.831 görüntülenme
slm arkadslar hepinize çok tsk ederim sınavi geçtim uzun sürdü ama napim ancak yazab

ldim çünkü bir kaçgün y9oktum çok mutluyum ilkinden %100 aldim ikincidende 47 puan aldim sınav ayni nalatilan gibi ikinci bölümden hiç birsey hatirlamiyorum ama sonuç geşlmedi sonuç ne zman gelir bilginiz varmi bneide yesil yapinnnnnnnnnnnnnn...............
Tebrikler arkadaşım.Sende başardın.Vize işlemlerinde başarılar.

sınav sonucuna gelince ben 24 nisanda girdim.Sınavdan sonra 1 gun ankarada kaldım bugün sabah eve geldim ve benden sonra arkamdan hemen sınav sonucu geldi :D iki gunde. biraz çabuk gibi geldi bana.İnşallah seninkide cabuk gelir.
hayırlı olsun.

vize yolunda başarılar !
hadı hayırlı olsun arkadasım ve vıze ıslemlerınde basarılar..

emrah
tebrikler Hatice

yesilde yakisti :)

Allah vize islemlerinde kolaylik verir insallah

kolay gele
gözun aydın arkadaşım.darısı bana ve benıöm gıbı sınava gırecek arkadaşlarımın başına.kolaymıydı.zorlandın mı???????*bende 29 unda gırcem.çok korkuyom.ama badcat arkadaşımız sınav tecrubesını yazmış.çıkan soruları falan bana kolay gibi geldı.offffffff.inş bana böyle çıkar.yanı bildiğim yerlerden.ama bende şans yok ki?neyse maşallah dıyelımde nazar değmesın.vizesı en yakın zamanda çıksın.tabı senın de
gecmis olsun vize yoluna basladin demektir. allah hayirli ugurlu etsin allah yardimciniz olsun her konuda.
gozun aydin olsun insaallah hersey umdugun gibi ilerler...
çok tsk arkadaslar sınav normaldi birinci bölüm süper geçti ikinci bölümde hep holalndaca konustum hiç susmadim sizde ikinci bölümde ne biliyosaniz onu söyleyin sonuç daha gelemdi telefonuma msj gelmisti bi numara yolalmislar 26 sinde size ulasir diye ama bisye gelmedi sizede kargo gelmeden tel msj atiliyomu tkr tsk kibbbb......
gozun aydın hadı hayırlıı olsun ınsallah hersey gonluncee olur....:)
Tebrikler arkadasim,

Vize islemlerinde basarilar..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol