slm arkadaslarim ben bu siteye yeni katıldım daha sınava girmeidm suan kursa gidiyorum ve esimin yoladiklari kitaplara çalisiyorum evden yani 100 resimli kitabi ezberliyorumö bu sorular dgesimez demi degisir diye çok korkuyorum banma ayrintılı bilgi yazabilirmisniz rica etsem bide ben bu siteden bir çok sye indiremiyorum. bi sorum daha olcak 100 resimli kitabtan 30 resimli kitap veriyolar demi yoksa 100 resimli kitaptan onlar söylüyolar sne cevapliyomusn yani kariisk soruyolarmi simidden tysk bana cvp yazarsaniz çok sevinirim ben sınavi ilk girdimde almak istiyorum çok tskherkeze allahim yardim etsin hayırlıısyla kazaniriz insallah. :?:
sınavla ilgili soru lütfen cevaplayinnnnnn........
slm arkadaslarim ben bu siteye yeni katıldım daha sınava girmeidm suan kursa gidiyorum ve esimin yoladiklari kitaplara çalisiyorum evden yani 100 resimli kitabi ezberliyorumö bu sorular dgesimez demi degisir diye çok korkuyorum banma ayrintılı bilgi yazabilirmisniz rica etsem bide ben bu siteden bir çok sye indiremiyorum. bi sorum daha olcak 100 resimli kitabtan 30 resimli kitap veriyolar demi yoksa 100 resimli kitaptan onlar söylüyolar sne cevapliyomusn yani kariisk soruyolarmi simidden tysk bana cvp yazarsaniz çok sevinirim ben sınavi ilk girdimde almak istiyorum çok tskherkeze allahim yardim etsin hayırlıısyla kazaniriz insallah. :?:
öncelikle aramıza hoşgeldin arkadaşım ;)
o hollanda devletinin yayınlamış olduğu naar nederland kitabı asla değişmez !
siz o 100 sorunun resimleri ile birlikte cevaplarını ezberleseniz yeterlidir !
siz konsoloslukta sınava gittiğinizde size o 100 soru olan naar nederland kitabının içinden sadece karma 30 soru seçilmiş oluyor !
onların zaten 8 - 10 kadar ellerinde 30' ar soru halinde ciltlenmiş mevcuttur.
onlarda birini seçip size veriyolar ve siz resimlere tektek bakım cevap veriyorsunuz !
dediğim gibi sadece, hangi cevap, hangi resme ait olduğunu ezberleyin o yeterlidir !
eğer soruları ezberlemeye kalkarsanız ki ezberlediniz çok kafanız karışır
başarılar ;)
çok tesekkür ederşim ardkadasim insallah bu sınavi alirim ve esime bu müjdeli haberi veririm tek ben dgeil inslalh herkez bu sevindirici haberi verir tkr tesekkür edrim... :P
çok tesekkür ederşim ardkadasim insallah bu sınavi alirim ve esime bu müjdeli haberi veririm tek ben dgeil inslalh herkez bu sevindirici haberi verir tkr tesekkür edrim... :P
fakat şöyle bir ekleme yapayım,
sanırım sınavın içeriğini biliyorsunuz !
ben sadece size sınavın birinci bölümüyle ilgili bilgi verdim !
ikinci bölümü ise o sizin kendi dil bilginize kalmış bişi
hadi kolay gele başarılar ;)
sinavda 100 resimden ayrilmis 30 tane resim gelecek ayni kitap seklinde onlar cevaplanacak basarilar dilerim
arkadaşlar dosya içinde verilen 30 soru sırayla mı soruluyo yoksa o verilen dosyadaki 30 soru karma mı soruluyo ?
karışık soruluyor arkadaşım.
10 tane kitapçık hazırlamışlar sana birini seçmeni sölüyolar bir rakam sölüyosun kitapçığı alıyosun sonra sınav başlıyor.
çok kolay bir sınav sitres yapmaya gerek yok.
şimdiden başarılar dilerim
10 tane kitapçık hazırlamışlar sana birini seçmeni sölüyolar bir rakam sölüyosun kitapçığı alıyosun sonra sınav başlıyor.
çok kolay bir sınav sitres yapmaya gerek yok.
şimdiden başarılar dilerim
valla arkadaslar suan sınavda,,kıtapcıgı kendımız secemiyoruzki,,onlar kendılerı secıyolar onu,,yanı benım sınavımda ben secmedım :roll: ,,,telefonlar bır yerı aradı baya oradakı,,ve sectı aldı oradan kıtapcıgı..neyseki eli ugurluymus bayanın,,,kolay sorular konmus kıtapcıgın ıcıne:))
hehehee :lol:
bayan mı seçiyodu alla alla ne çabuk unutmuşum :)
ama sorular kolay dı gayet panik yapmaya gerek yok..
şimdi kendi sınav sitresimi hatırladım ama hiç gerek yok çok kolay, ben bu siteden çalıştım bol bol cd yi dinledim ve kazandım.
bayan mı seçiyodu alla alla ne çabuk unutmuşum :)
ama sorular kolay dı gayet panik yapmaya gerek yok..
şimdi kendi sınav sitresimi hatırladım ama hiç gerek yok çok kolay, ben bu siteden çalıştım bol bol cd yi dinledim ve kazandım.
sınavda 100 resimden seçilmiş karma herbir 30 soruluk 10 adat kitap var bilgisayar sizin için 1 kitap seçecek zaten 100 resmi bildikten sonra hangi kitap çıkarsa çıksın önemi yok aynı şeyler. 2. bölüm ise dilbilgisi kendi arasnda 5 bölümden oluşan bir bölüm oda sizin dilbilgisi bilginize kalmış durum. yani zor bir bölüm değil korkma arkadaşım.günleri, ayları, meyveleri ,sayıları, renkleri, ve myveleri bilsen dahai bunlarla ilgili ıkacak önce gelir, hangisi daha çok kalıbındaki soruları öğrensen dahi geçersiniz çıkan soru kalıpları aynı zaten sadece soruda geçen nesne veya sayılar farklıdır sınavı şimdiden başarılar dilerim...
bu kısa soru kalıpları hakkında biligisi olan yokmu :(
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol