Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Sıradan Birisiyim İşte ( Eslerinizi Iyi Taniyin )

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.257 görüntülenme
2004 yılında Hollanda bağlantım nedeniyle araştırma yaparken bu siteyi keşfettim Uğur arkadaşım olmak üzere yeni dostlarla tanıştım,ellerinden geldiğince yardımcı olmaya çalıştılar sağolsunlar ve bende siteye birşeyler vermeye çalıştım gücümce.

İsmim Sencer 32 yaşındayım Uşak/Eşme'liyim Hollanda'ya gitme maceram vardı ama çok şükür olmadı:) Şuan kendi işimin patronuyum ve yalnızım ve çok mutluyum.Yurt dışına gidecek arkadaşların evlilik konusunda eşlerini çok iyi tanımalarını tavsiye ederim.Fırsat buldukça burada olmak istiyorum.Saygıyla
Her işte bir hayır vardır.

Uğur bu siteyi Hollanda'ya gelecek insanlara yardımcı olmak amacıyla kurmuş. Ama burada Hollandaca öğrenmek isteyen ya da istemeyen çok çeşit insan bir araya geldi. Biraz da eğlenelim; şiir, hikaye, güncel olaylar derken koskocaman bir aile olmuşuz...

Hiç bir şey tesadüf değildir.

Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin. Hele de yurtdışı macerasına atılacak olanlara daha çok yardımcı olsun. (Amin)
sevgisun arkadaşıma katılıyorum.. beni az çok yazılarımdan biliyosunuz.. hollanda yolunda kocaman bi hüsrana uğradım.. ama herşeyde bir hayır vardır dedim.. gitmek isteyen tüm arkadaşlarada önce kalbinizi ruhunuzu iyi dinleyin, eşlerinizi iyi tanıyın derim .. kimsenin üzülmemesi ve pişman olmamasını dilerim.. Allah yardımcınız olsun..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol