arkadaşlar vize başvuru tarihim 29.12.2008 ve ben uçak biletimi şimdiden aldım 01.01.2009 tarihinde ve OKlenmiş bilet yalnız sağlık sigortam 30.12.2009 da başlıyor ve 3 aylık bir sorun olurmu acaba yenidenmi yaptırmalıyım ayrıca randevum sabah 08.30 da aynı gün alabiliyormuyuz pasaportumuzu? lütfen acil bilgi verin sevgiler
saglik sigortasi hakkinda yardimmm
arkadaşlar vize başvuru tarihim 29.12.2008 ve ben uçak biletimi şimdiden aldım 01.01.2009 tarihinde ve OKlenmiş bilet yalnız sağlık sigortam 30.12.2009 da başlıyor ve 3 aylık bir sorun olurmu acaba yenidenmi yaptırmalıyım ayrıca randevum sabah 08.30 da aynı gün alabiliyormuyuz pasaportumuzu? lütfen acil bilgi verin sevgiler
sevgili black sorunu daha ayrintili yazarsan daha net cvb alirsin. ben anlamadigim bazi noktalar var sen ucak biletinden bahsediyorsun. vizeyi almadan ucak biletini niye aldin? bu turist vizesimi yoksa mvv mi. bildigim kadariyla sen sinavi gecen hafta kazandin. oyleyse vizeye basvuracaksiniz. mvv vizesine. fakat ucak biletine veya saglik sigortasina gerek yok mvv icin. eger turist vizesi ise dediklerin dogru saglik sigortasi ve rezervasyon edilmis bir ucak bileti lazimdir.
konuyu biraz daha acarsan daha net cvb alirsin. mvv vizesimi turist mi?
fyesil bi arkadasin uyeligi yoktuda rica etti bir soralim dedi,arkadas mvv vizesi aldi,vizesi konsoloslukta 29 nda rendevu almis konsoloslukta evraklari getirdigin zaman 1 gun icinde vizeni gondeririz demis buda 01.01.2009 a almis bileti saglik sigortasi istemisler 3 aylik buda yaptirmis ama sigortasi ayin 29 nda basliyorr,kafasina takilan ise sigorta ayin 29 nda degilde uctugu gunmu baslamali acaba yani ayin 1 nde mi baslamali sigorta,kurs gordugu hocasi 29 nda olmaz ayin 1 nde baslami sigortan yeniden yaptir demis,bana biraz sacma geldi ayin 29 nda baslasa ne olurki,selametlee
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol