Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Samenwonen ( basvurusu yapmak istiyoruz...)

Yorum için giriş yap 5 mesaj · 2.982 görüntülenme
merhaba arkadaş ben Samenwonen olarak başvuru yapmak istiyoruz bu konu hakında bilgisi olan beni yönlendirecekler arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
samenwonen ile başvuru bilen varmı
Samenwonen için senin hazırlıycağın belgeler.

1-Formül-A (apostilli)

2-Evlenme ehliyet belgesi uluslararası (eşinin pasortunun fotokopisini göstermen lazım bu belgeyi alabilmen için) (apostilli)

3-Toplu nüfus kağıdı örneği ( tercüme gerekmez) (apostilli)

4-Tüm pasaport sayfalarının fotokopisi ( boş sayfalarda dahil)

5-Sınav sonuç belgenin fotokopisi

Bu belgelrin fotokopisini eşine gönderiyorsun eşin ordan başvuru yapıyor. Arkasından sonuç pozitif çıkarsa 830 euro para yatırdıktan sonra kansolosluktan randevu talep edip bu belglerin orjinalini konsolosluğa veriyorsun ben böyle yaptım

Formül-B gerek yok evli olanlar için geçerli

Dahada sorcağın bir şey varsa sorabilirsin
kardeş evlenme ehliyetbelgesinide nüfustan alıyoru değil mi ? birde nüfüs kayıt örneğini hollandadan ind verirken tercüme edilmiş istiyorlarmış doğrumu?
tony1453 yazdı:
kardeş evlenme ehliyetbelgesinide nüfustan alıyoru değil mi ? birde nüfüs kayıt örneğini hollandadan ind verirken tercüme edilmiş istiyorlarmış doğrumu?

Hayır arkadaşım tercümeye gerek yok evlenme ehliyet belgesi uluslarası yedi dilde zaten yanlız nüfus idaresi bu belgeyi verirken eşinin hollanda pasaportunu fotokopisini istiyor

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol