merhaba arkadaş ben Samenwonen olarak başvuru yapmak istiyoruz bu konu hakında bilgisi olan beni yönlendirecekler arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
Samenwonen ( basvurusu yapmak istiyoruz...)
samenwonen ile başvuru bilen varmı
Samenwonen için senin hazırlıycağın belgeler.
1-Formül-A (apostilli)
2-Evlenme ehliyet belgesi uluslararası (eşinin pasortunun fotokopisini göstermen lazım bu belgeyi alabilmen için) (apostilli)
3-Toplu nüfus kağıdı örneği ( tercüme gerekmez) (apostilli)
4-Tüm pasaport sayfalarının fotokopisi ( boş sayfalarda dahil)
5-Sınav sonuç belgenin fotokopisi
Bu belgelrin fotokopisini eşine gönderiyorsun eşin ordan başvuru yapıyor. Arkasından sonuç pozitif çıkarsa 830 euro para yatırdıktan sonra kansolosluktan randevu talep edip bu belglerin orjinalini konsolosluğa veriyorsun ben böyle yaptım
Formül-B gerek yok evli olanlar için geçerli
Dahada sorcağın bir şey varsa sorabilirsin
1-Formül-A (apostilli)
2-Evlenme ehliyet belgesi uluslararası (eşinin pasortunun fotokopisini göstermen lazım bu belgeyi alabilmen için) (apostilli)
3-Toplu nüfus kağıdı örneği ( tercüme gerekmez) (apostilli)
4-Tüm pasaport sayfalarının fotokopisi ( boş sayfalarda dahil)
5-Sınav sonuç belgenin fotokopisi
Bu belgelrin fotokopisini eşine gönderiyorsun eşin ordan başvuru yapıyor. Arkasından sonuç pozitif çıkarsa 830 euro para yatırdıktan sonra kansolosluktan randevu talep edip bu belglerin orjinalini konsolosluğa veriyorsun ben böyle yaptım
Formül-B gerek yok evli olanlar için geçerli
Dahada sorcağın bir şey varsa sorabilirsin
kardeş evlenme ehliyetbelgesinide nüfustan alıyoru değil mi ? birde nüfüs kayıt örneğini hollandadan ind verirken tercüme edilmiş istiyorlarmış doğrumu?
kardeş evlenme ehliyetbelgesinide nüfustan alıyoru değil mi ? birde nüfüs kayıt örneğini hollandadan ind verirken tercüme edilmiş istiyorlarmış doğrumu?
Hayır arkadaşım tercümeye gerek yok evlenme ehliyet belgesi uluslarası yedi dilde zaten yanlız nüfus idaresi bu belgeyi verirken eşinin hollanda pasaportunu fotokopisini istiyor
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol