yardımcı olacak birileri varmı?
kızarkadaşım hollandalı ve biz 5 sene beraberiz.kızarkadışım 4 sene benimle birlikte türkiyede yaşadı.karar verdik bundan sonra haollandada yaşamaya.kızarkadaşım işi ve durumu çok iyi.tüm şartları fazlasıyla yerine getiriyor.aileside bizim ilişkiyi çok destekliyor.kız tarafında problem yok.
gelelim bana.ben 23 sene almanyada yaşadım.1993 orada uyuşturudan hapise girdim.cezamı yatım ve 1996 hapisten çıktım.almanyada 8 ay sonra oturumum uzatılmadı ve 1998 sınırdışı oldum.ailem sınırdışı olmamdan dolayı oluşan devlete olan tüm borçları ödedi.
eşim hollandada avukat tutu.onun araştırmalarının sonuçunda.benim dosyam 26.02.2006 da silinmiş ve hollandaya girmemde herhanki problemim olmadığını söylüyor.
içimde ama yinede korku var.
bana bu konuda bilgi verebilecek birileri varmı.
selamlar
samenwonen(sicilinde cezan varsa, sorun olurmu?)
avukat zaten sana öğrenmek istediğini söylemiş,
ne demek istedin.avukat bana söylemiş olabilir.ama doğrumu yanlişmı bilmiyom.benim problemden olan varmı.
slm
slm
yardımcı olacak birileri varmı?
kızarkadaşım hollandalı ve biz 5 sene beraberiz.kızarkadışım 4 sene benimle birlikte türkiyede yaşadı.karar verdik bundan sonra haollandada yaşamaya.kızarkadaşım işi ve durumu çok iyi.tüm şartları fazlasıyla yerine getiriyor.aileside bizim ilişkiyi çok destekliyor.kız tarafında problem yok.
gelelim bana.ben 23 sene almanyada yaşadım.1993 orada uyuşturudan hapise girdim.cezamı yatım ve 1996 hapisten çıktım.almanyada 8 ay sonra oturumum uzatılmadı ve 1998 sınırdışı oldum.ailem sınırdışı olmamdan dolayı oluşan devlete olan tüm borçları ödedi.
eşim hollandada avukat tutu.onun araştırmalarının sonuçunda.benim dosyam 26.02.2006 da silinmiş ve hollandaya girmemde herhanki problemim olmadığını söylüyor.
içimde ama yinede korku var.
bana bu konuda bilgi verebilecek birileri varmı.
selamlar
oncelikle aramiza hosgeldiniz arkadasim.
durumunuzu okudum. sizin bulunmus oldugunuz konum cok hassas bir konu.
Oncelikle size bir oneri verecegim . Sorunuzun yanitini cok iyi ve net burada alamazsiniz.
Durumunuzla ilgili tum sorulari esiniz vizeye baslamadan once IND' ye arasin ve bir bir durustce gecmisinizde ne tur olaylari yasadiginizi aciklasin.
ondan sonra IND' nin verecek oldugu bilgiler dogrultusunda vizenize baslayiniz dikkatinize.
Esiniz oncelikle kendi kulagiyla IND' nin verecek oldugu cevaplari ve gosterecek olduklari yontemleri bir bir ogrensin. Daha sonra avukatlik bir durum gerektirecekse o zaman avukata basvuru yapsin.
Sunu asla unutmayin hakkinizdaki gecmiste olan butun olaylari direkt durustce kendiniz ifade edin ki IND size guvensiz.
Size bir ornek vereyim. Eger ki oldu vizenizi aldiniz ve Hollanda' ya aile birlesimi olarak geldiniz. Hollanda' ya ayak bastiginiz 2 hafta sonrasina IND size randevu verir verblijfsvergunning ( oturum izni ) icin. Ve sonra adresinize bir tane ici formuller dolu dosya gonderirler. sizin ve esiniz hakkinda bir cok sorular vardir ver cevaplarsiniz ! ve o sorularin icinde sizin hakkinizda su soruyu sorarlar !
daha once yasadisi olaylara karisip suc isledinizmi seklinde soru bolumu vardir !
Burada dahi size boyle sorular sorulmaktadir ve o formul icinde vermis oldugunuz cevaplarin dogru olduguna dair imzanizi atarsiniz ve bir nevi hakkinizda vermis oldugunuz bilgilerinin dogrululugunun bir senedi ve teminatidir ! onun icin her zaman durustce girisimlerde bulunun devamli her konuda ilk adimi siz atin ki IND size guven saglasin ;)
Hadi yolunuz acik olsun
sağol arkadaşım.
11.06.2008 sınava girip kazandım.çok yüksek puanla.100% 61%
şimdi sonucun gelmesini bekliyorum.
ondan sonra kızarkadaşım hemen İND ye başvuracak.
anladığıma göre olabillir benim işim imkansız değil.
eşime korktuğumu söylediğimde.ben hallederim.siçilin artık silinmiş ve temiz diyor.
eşimin ailesi yüksek kesiminden.her yöne çevreleri var.
herkes benim gelmemi istiyorlar ve herşey benim için yaparlar.eminim.
çevresi bana yardımcı olabilirmi?
slm
11.06.2008 sınava girip kazandım.çok yüksek puanla.100% 61%
şimdi sonucun gelmesini bekliyorum.
ondan sonra kızarkadaşım hemen İND ye başvuracak.
anladığıma göre olabillir benim işim imkansız değil.
eşime korktuğumu söylediğimde.ben hallederim.siçilin artık silinmiş ve temiz diyor.
eşimin ailesi yüksek kesiminden.her yöne çevreleri var.
herkes benim gelmemi istiyorlar ve herşey benim için yaparlar.eminim.
çevresi bana yardımcı olabilirmi?
slm
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol