Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

samenwonen ve askerlik

Yorum için giriş yap 3 mesaj · 2.116 görüntülenme
merhaba arkadaslar ben suanda hollandadayim ve ogrenci vizesi ile geldim fakat ogrenci vizesini degistirmeye karar verdik haftaya IND afspraak im var ve Eylul ayina kadar ogrenci vizemle Lahey egitim musavirliginden ogrenciligimi tanittim ve temmuz ayina kadar tecil ettirdim askerligimi.

Size sorum soyle Samenwonen vizesi ile askerlik erteletmen nasil oluyor bilgisi olan arkadaslar yardimci olursa sevinirim.

Ve suda var Samenwonende vize islemleri icin ne kadar para yatirdiniz soylerseniz sevinirim benden 830 euro istediler . Bu vize islemleri baslamadanmi yatirmam gerekiyor yoksa islemler bitip vizem ciktiktan sonrami ??

Saygilar.
Nasıl gittiğin hakkında bizi aydınlatırsan seviniriz? Ne gibi işlemler yaptın ne kadar sürdü burdaki herkesten çok benim bu bilgiye ihtiyacım var.
naarnederland01 yazdı:
Nasıl gittiğin hakkında bizi aydınlatırsan seviniriz? Ne gibi işlemler yaptın ne kadar sürdü burdaki herkesten çok benim bu bilgiye ihtiyacım var.

arkadasim ogrenci vizesi ile geldigimi soyledim ogrenci vizesindede diger basliktakilerin aynisini yapmistim..

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol