Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

samewonen vızenız kac gunde cıktı

Yorum için giriş yap 6 mesaj · 2.587 görüntülenme
ıyı aksamlar arkadaşlar samewonen muracatlarınız kac gunde sonuclandı ben sanslı arkadasımla aynı gunde basvurmustum onun vızesı dun cıkmış cokda sevındım sanslı arkadasımınkı evlılık benımkıde samewonen bugun kızarkadasım ınd aramış ınd suan son kısı bakıyor demış kızarkadasım bızımle aynı gun basvuruyapanlarınkı cıkdı demıs kadın sızın evraklara bakan bıraz yavas bakıyor oyuzden demıs samewonen yapıpda vızesı cıkan arkadaslar yazarsa cok sevınırım
mehmet_26 yazdı:
ıyı aksamlar arkadaşlar samewonen muracatlarınız kac gunde sonuclandı ben sanslı arkadasımla aynı gunde basvurmustum onun vızesı dun cıkmış cokda sevındım sanslı arkadasımınkı evlılık benımkıde samewonen bugun kızarkadasım ınd aramış ınd suan son kısı bakıyor demış kızarkadasım bızımle aynı gun basvuruyapanlarınkı cıkdı demıs kadın sızın evraklara bakan bıraz yavas bakıyor oyuzden demıs samewonen yapıpda vızesı cıkan arkadaslar yazarsa cok sevınırım

merak etme arkdssm inaniyorumki sizin vizenizde en kisa zaamnda gelcek,,,son kisideyken dosya genelde bi iki haftaya kadar vizeyi gonderiyolarmis,,,iyi dusunun iyi oolsun,,,sizinkide cikar ins ins ins en kisa zamanda :geek: :geek: :geek:
merhaba arkadaşım samenwohne başvurularının değerlendirmesi evlilikten farklı tabiiki.eğer başvuruyu yapan kişinin şartları uygunsa yani ücret,iş,kontrat,çabucak çıkar.fakat sadece isteği yapanın şartlarının uygun olması yetmiyor tabiiki.ayrıca tr deki kişininde durumu çok önemli,mesela daha önce evlenip boşanmak süreci uzatır.birliktelik hakkında somut şeyler isteyebilirler.resim vs.benim ilk başvurum 70 günde red geldi.ikincisi tam 3 ay sürdü ama kabul edildi.şimdi ankaraya gelmesini bekliyorum.eğer senin ve partnerinin şartları uygunsa kısa süre içinde gelir.ati
benım yasım 26 kızarkadasımınkıde 22 hollandalı hemsıre maası yetıyor hıc evlenmemıs bende hıc evlenmedım fotograf falan hepsını verdık hatta kızın annesının akrabalarının beraber kalmamızı onayladıklarına daır bır kagıt doldurdular tek sorun olarak kız arkadasımın kendı evı yok benım kız kardesımın yanında yazılı ınsallah cabuk cıkar baska negıbı proplemler cıkarıyolar 2senede orda kaldım bana sordular nl kaldınmı dıye bende evet dedım cunku avukatım herseyı dogru anlat dedı nasıl tanıstınız nerde hepsını dogru anlattım ordayken polıse hıc yakalanmadım gelırken bıle proplem olmasın dıye belcıkadan geldım acıkcası zaman uzadıkca proplemler cıkıyor kız arkadasımda bende yıpranıyoruz
allah yardımcın olsun.ümidini kaybetme.herşeyın hayırlısı inşl.
arkadaslar vızesı cıkan kımseyokmu yakın zamanda samenwonen yapanyazarlarsa cok sevınırım

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol