Üyeliğinizle ilgili bir sorun yaşıyorsanız ufoss@dilogren.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Dilogren.com Forum Arşivi
Hollanda • Yabancı Dil • Eğitim • Yaşam Arşiv: 2021 ve öncesi
Sponsorlarımız

Schoorl Strand(Schoorl plajı) Alkmaar/schoorl

Yorum için giriş yap 15 mesaj · 8.995 görüntülenme

bu bisiklet parkı doluyor ya,,ben geriye döndüğümde 45dakika kendi bisikletimi aradım :lol:

dit is heerlijk man.. :shock:

arkadaslarım hollandalılar bundan cok yer,,sağda olandan,,bende cok yıyorum valla..bunun adı Broodje gezond..super lekker valla..paso protein üstü gordugunuz gibi ;)

bayılıyom şu lale tarlalarına.. :ugeek:

Valla hepsi birbirinden güzel.Eline sağlık.bakarsın bir gün bizde gideriz tatile oaralara :D
ınsallah dostum ınsallah,,valla ben 3 gun kaldım cok harıka bı yer,,o golden tulıp hotel harıka valla..
cok hos resımler mıs ya hele lale tarlaları ıcınde kosmak ısterdım vallaaa
haha ben yapıcaktım o işide fakat tarlaların kenarında tel var :lol:
evet laleler çok güzel görünüyor..düzenli bi ülke olduğu fotolardan da belli oluyor..ellerine sağlık arkadaşım..
rica ederım elif..

ucakla eger gunduz gelırsen hollandaya ucagın penceresınden asagıya bı bak kasabalar sehırler nasıl dıye..kare kare goruceksın..duzenlı yanı..

hadı allah kolaylık versın..

emrah
elif ikra yazdı:
evet laleler çok güzel görünüyor..düzenli bi ülke olduğu fotolardan da belli oluyor..ellerine sağlık arkadaşım..
İnşallah emrah,kısa süre sonra nl deyim ve dediğin gibi uçaktan bakmak güzel fikir..ama benim gibi uçak fobisi olan biri için zor..neyse hayırlısı ile bi geleyimde inş fırsat buldukça gezer görürüz..
ınsallah elif ınsallah,,sen bı vızenı alda ondan sonra sende gezer goruceksın ınsallah..benımde ucak fobım vardı ama suan halen devam edıyor..

;)
elif ikra yazdı:
İnşallah emrah,kısa süre sonra nl deyim ve dediğin gibi uçaktan bakmak güzel fikir..ama benim gibi uçak fobisi olan biri için zor..neyse hayırlısı ile bi geleyimde inş fırsat buldukça gezer görürüz..
emrahtr yazdı:
ınsallah elif ınsallah,,sen bı vızenı alda ondan sonra sende gezer goruceksın ınsallah..benımde ucak fobım vardı ama suan halen devam edıyor..

;) İnşallah emrah,kısa süre sonra nl deyim ve dediğin gibi uçaktan bakmak güzel fikir..ama benim gibi uçak fobisi olan biri için zor..neyse hayırlısı ile bi geleyimde inş fırsat buldukça gezer görürüz..

ben vizemi aldım emrah,çook şükür..şimdi sıra uçak bileti alıp gelmekte..
hmm ozaman super,,evet ucak bıletınıde aldınmı atlar ucaga gelırsın buraya..

hadı hayırlısı.. ;)
elif ikra yazdı:

;) İnşallah emrah,kısa süre sonra nl deyim ve dediğin gibi uçaktan bakmak güzel fikir..ama benim gibi uçak fobisi olan biri için zor..neyse hayırlısı ile bi geleyimde inş fırsat buldukça gezer görürüz..

ben vizemi aldım emrah,çook şükür..şimdi sıra uçak bileti alıp gelmekte..
sağol emrah,inşallah hayırlısı.. :P
8 gun sonra bende nl gıdıyorum cok guzel bır plaj burayı bılıyorum ama gıdememıştım şimdi fırsat bulursam bende sabah kahvaltısına oraya gıtmeyı düşünüyorum allah izin ederse saol emrah guzel fotolar ellerıne sağlık :ugeek:
ınsallah saltuk,,cok guzel bı yer gercekten,,ben Golden Tulip hotelınde bı hafta sonu tatıl yaptım ama cok guzel bı yer schoorl..gezıp gormenı tercıh ederım,,ve bısıklet kıralamanız gerek orada yanlız,,plaja gıtmek bırazcık uzak,,bılmıyorum koydugum resımlerde varsa,,dondurma satan bı yer carsının tam ortasında,,onun tam kuzeyınde asagıya dogru gıdıyosun ve orada bı kucuk bısıklet tamırcısı ve kıralayan yer var,,orası ucuz kıralıyo bısıkletlerı ;) aklınızda bulunsun..

hadı allah yardımcın olsun..

emrah
Saltuk yazdı:
8 gun sonra bende nl gıdıyorum cok guzel bır plaj burayı bılıyorum ama gıdememıştım şimdi fırsat bulursam bende sabah kahvaltısına oraya gıtmeyı düşünüyorum allah izin ederse saol emrah guzel fotolar ellerıne sağlık :ugeek:
elınıze saglık cok guzel bı calsıma olmus

Yorum Yaz

Yorum yazmak için üye girişi yapmanız gerekiyor.

Giriş Yap Üye Ol