selam siteye yeni katıldım.
hiç bir bilgim yok perişan bir haldeyim.
belçikada sevdigim kadın var.ona ulaşmaya çalışıyorum.
bir yıldır uğraşıyorum.bir yılda hiç bir yol kat edemedim.vize şartlarım uygun olmadıgı için hiç bir şey yapamıyorum.
kafayı yemek üzereyim.sevdigim kız ben gidemedigim için beni terk etmek üzere biz bir araya gelemeyecegiz aglamaktan öldük bırakalım artık diyor.
benim bir şekilde belçikaya gitmem gerekiyor.
bir iki kez denemede bulundum.ama iki kez dolandırıldım.
bir adam bana hollanda dan ınd den vize yollayacagını söyledi.
6 haftada çıkar dedi.sonra aradı vizen çıkmış dedi.ama bir turlu ulaşıp soramadım.
mail attım yok dediler.
diyeride aynı şekilde kayboldu.
beş kuruş paramda kalmadı.
bana yardım edin lütfen.
yurt dışından işci talebi olarak.sanırım birileri çagırılıyormuş.
gerekirse istedikleri kadar bedava çalışırım.
ne gerekirse yaparım.yeter ki beni aşkıma kavuştursunlar.
o neden gelmiyor demeyin gelemiyor.belki sonra onuda uzun uzun anlatırım.
ama benim gitmem gerekiyor.bana yardım edin.
selam arkadaşlar( belcikadan basvuru )
arkadasim,
yurtdisina birilerinin seni calisan olarak getirmesi icin aranan kalifiye bir eleman olman lazim -ki vasifli bile olsa firmalar buna pek yanasmiyor cunku cok pahaliya patliyor. sen vasifsiz iscilik kastediyorsun anladigim kadariyla. ondan da burda bir suru var. senin belcikaya legal olarak tek gelme yolun evlilik gibi gozukuyor, madem bu kadar cok seviyorsunuz birbirinizi evlilik yapin ve sende herkes gibi aile birlesimine basvur. herkesin gectigi yollardan gecip sevdigine kavusursun boylece. umut tacirlerine parani da kaptirmazsin.
sana bir abin olarak nacizane nasihatim ancak boyle olabilir.
selamlar
Leonardo
yurtdisina birilerinin seni calisan olarak getirmesi icin aranan kalifiye bir eleman olman lazim -ki vasifli bile olsa firmalar buna pek yanasmiyor cunku cok pahaliya patliyor. sen vasifsiz iscilik kastediyorsun anladigim kadariyla. ondan da burda bir suru var. senin belcikaya legal olarak tek gelme yolun evlilik gibi gozukuyor, madem bu kadar cok seviyorsunuz birbirinizi evlilik yapin ve sende herkes gibi aile birlesimine basvur. herkesin gectigi yollardan gecip sevdigine kavusursun boylece. umut tacirlerine parani da kaptirmazsin.
sana bir abin olarak nacizane nasihatim ancak boyle olabilir.
selamlar
Leonardo
Merhaba Sevgili Dostum
2 yil once daha boyle konusan bir arkadas vardi sonu ne oldu yazmadi.
İnan herkes ilk baslarda bu duygulari yasiyor.
Biliyor musun mesele burda felsefe yapmak.
Sevgiyi anlamak.Deger bilmek.
Sevdiigin kadina herkesin saygisi var.Suphesi olan haramzadedir.
Ama bizde oyle sevgiler var ki insan yaniyor yaniyorda hala ham kaldim
az daha yanayim diye ugrasiyor.
Gidemedin diye mevzuyu bitiriyosa bosver.
Once bunlari dusun.
Sonra..Gitmek icin illegal yollari secme.Bu yollar cok zor.Azim istiyor.heves istiyor sevgi istiyor.
Bunlari konus sen bunlari dusun.
Gitmek icin evlenmen lazim.Yada Turist vizesine basvurcaksn.2 sindede ugrastirirlar
ama ihtimal var.Sen dusun.Hangi yolu secersen ona gore konusuruz yine.
Uzme canini.
Once bunlari dusun.
Sonra..Gitmek icin illegal yollari secme.Bu yollar cok zor.Azim istiyor.heves istiyor sevgi istiyor.
Gitmek icin evlenmen lazim.Yada Turist vizesine basvurcaksn.2 sindede ugrastirirlar
Uzme canini.
Merhaba Sevgili Dostum
Once bunlari dusun.
Uzme canini.
legal yollardan yapamıyorum ki.
evlilik olmaz en azından 5-6 ay daha olmaz gibi görünüyor.
vize için sigorta falan hiç bir şey yok.bir yıldır sigortam yok.
banka hesapları tam takır.
üzerime mülk falan yok.
ögrenci vizesi için bir şekilde lise öğrencisi gibi kayıt yaptırdım ama yaş 30 olmaz dediler.
dil kursları için belçika amerika gibi vize vermiyor.
davetiye yollasalar hiç bir şey ifade etmez.senin sartların uymuyor diyorlar.
çek cözüm kaçak gitmek kaldı ukrayna üzerinden kaçak gitmeye çalışacagım.
o zamanda orada hiç bir şey yapamayacagım.
iltica etsem ki bunu yapmam.onuda kabul etmiyor belçika.
en iyisi zaten kimseye faydamız yok kimse bizi adam yerine koymuyor.
sıkıcam bir tane kafama herkes kurtulacak.
yinede teşekkurler.herkese
arkadaşım en makul çözüm evlenip normal yollardan başvuru yapmak
Merhaba Sevgili Dostum
Once bunlari dusun.
Uzme canini.
legal yollardan yapamıyorum ki.
evlilik olmaz en azından 5-6 ay daha olmaz gibi görünüyor.
vize için sigorta falan hiç bir şey yok.bir yıldır sigortam yok.
banka hesapları tam takır.
üzerime mülk falan yok.
ögrenci vizesi için bir şekilde lise öğrencisi gibi kayıt yaptırdım ama yaş 30 olmaz dediler.
dil kursları için belçika amerika gibi vize vermiyor.
davetiye yollasalar hiç bir şey ifade etmez.senin sartların uymuyor diyorlar.
çek cözüm kaçak gitmek kaldı ukrayna üzerinden kaçak gitmeye çalışacagım.
o zamanda orada hiç bir şey yapamayacagım.
iltica etsem ki bunu yapmam.onuda kabul etmiyor belçika.
en iyisi zaten kimseye faydamız yok kimse bizi adam yerine koymuyor.
sıkıcam bir tane kafama herkes kurtulacak.
yinede teşekkurler.herkese
aaaaayyy olurmu arkdsm oyle dusunme lutfen tamam simdi kendini cikmazda gibi hissediyosun ama olum hicbiseye cozum degil hem bu dunyani hem ahiretini yakma derim ben,,,rabbim en kisa zamanda bi cikar yol gostersin ins ins ins size,,,,
herkese ilgisi için teşekkur ederim.bazen insan bir kuyuda gibi oluyor.sanırım kadereze razı olmak gerekiyor.allah bize bu acıyı verdiyse vardır bir suçumuz.bende ferhat ile şirin,kerem ile aslı gibi binlerce kişinin arasında yerimi alcagım sanırım.
herkese çok teşekkur ederim.
herkese çok teşekkur ederim.
heeeh soyle arkdsm azimli ol o kisi senin kaderinde varsa alninda yazilmissa elbet birgun kavusucaksinizdir bak bende benim gibi bikac arkds daha esimiz oldugu halde 5 yil sonra kavusabildik,,,sende azmini ve inancini kaybetme,,,eger o kisiyle mutlu olabiliceksen gittiginde ins ins ins diyelimki rabbim seni en kisa zamanda sevdigin insana kavustursun ama sunu unutmakki kafana bitane sktiginda geri donusu olmayan bi ayriligi KENDIN ELLERINLE secmis olucaksin,,,
eger bi sevgide imkansizliklara kapiliyorsa bir kisi egerki ayriligi seciyorsa o kisi demekki olumune sevmiyor deger vermiyor bosver gitsin hee sonuna kadar sevecekse saten bekler o yuzden stemkar olma diger arkadaslarnda dedigi gibi evlilik yolunu secin kacak gelmek de zorlasti son haftalarda 2 ay oncesine kadar sahte pasaport ile hollanda uzerinden bir cok kisi geldi ve bunu sikayet ettiler oda zorlasti denetimler artti evliligi bekle sen en iyiiisi
arkadaşım diger konuya da yorum yazmıştım üzüldügümü belirtmiştim.durumunuzu burdan yazdıgın kadarıyla biliyoruz.ama neden sevdigin kız gelmiyo da ayrılık yolunu seçmeyi geçiriyosunuz aklınızdan.gercekten sevgi varsa mekan ülke farketmez bence.sen gidemiyosan gercekten senin sevdigin kadar seviyosa o da seni çıkıp paşa paşa gelecek yani başka yolu yok.fedakarlık tek taraflı olmaz.sen her yolu deniyosun olmuyosa o gelsin bu kadar basit.haa eger gelmem deyip gercekten ayrılıgı seciyosa boşuna kürek çekme derim.
kaderimiz deyip razı oluyoruz işte.dediğiniz gibi sanırım gerçekten sevse ve saysaydı bu kadar kolay vaz geçmezdi.sanırım haklısınız.yüregimdeki ile yaşamayı ögrenmeliyim.
kaderimiz deyip razı oluyoruz işte.dediğiniz gibi sanırım gerçekten sevse ve saysaydı bu kadar kolay vaz geçmezdi.sanırım haklısınız.yüregimdeki ile yaşamayı ögrenmeliyim.
yazdıklarım seni üzdüyse gercekten özür dilerim.ama böyle kendini harap ettigini görünce söylemeden edemedim arkadasım.ben senin sevgine yürekten inanıyorum ve gercekten çok üzülüyorum.
zeyna teşekkur derim ama su an öyle kötü durumdayım ki anlatamam.insanlar bu kadar rezil olamazlar.az önce onun ile konuşuyordum sonra oratak bir arkadaşımız üzülme dedi değmez o buna dedi çok kızdım baagardım çagardım.oda her şeyi anlattı.aslında iki haftadır birileri ileymiş.sana aglıyor başkasıyla takılıyor dedi.seni seviyormuş ama ikansızmış.bari ihtiyaçlarımı karşılayaım demiş bu nasıl iğrencce bir cumledir yaaa.allah benim canımı alsaydıda bunları duymsaydım.keşke o gün kendimi oldurseymişim.bu nasıl insanlık yaaa.bir kitap yazmak isteyen varsa dj_moda@hotmail.com ekleyinde hikayeyi anlatayım.allah bunu öyle mutlu etsin ki benim yandıgım kadar o mutlu olsun yinede başka bir şey demem.ben sevdigime ama buda bana yapılmazdı be.
zeyna teşekkur derim ama su an öyle kötü durumdayım ki anlatamam.insanlar bu kadar rezil olamazlar.az önce onun ile konuşuyordum sonra oratak bir arkadaşımız üzülme dedi değmez o buna dedi çok kızdım baagardım çagardım.oda her şeyi anlattı.aslında iki haftadır birileri ileymiş.sana aglıyor başkasıyla takılıyor dedi.seni seviyormuş ama ikansızmış.bari ihtiyaçlarımı karşılayaım demiş bu nasıl iğrencce bir cumledir yaaa.allah benim canımı alsaydıda bunları duymsaydım.keşke o gün kendimi oldurseymişim.bu nasıl insanlık yaaa.bir kitap yazmak isteyen varsa dj_moda@hotmail.com ekleyinde hikayeyi anlatayım.allah bunu öyle mutlu etsin ki benim yandıgım kadar o mutlu olsun yinede başka bir şey demem.ben sevdigime ama buda bana yapılmazdı be.
hersey insanlar için.degmez öyleyse böyle biri için üzülmeye.hayatında yeni bi sayfa aç ve bu olanları silmeye çalış.Allah yolunu açıık etsin arkadasım.
Yorum Yaz
Giriş Yap Üye Ol